Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


HELGEN

Fredag: Jag läste "Sushi för nybörjare" som för övrigt är jättebra, sedan somnade jag och Staffan kom såklart och väckte mig :O Tidigare på kvällen hade jag lyckats övertala mina föräldrar att åka till Skövde och äta. Så Jag, min bror, staffan och mina föräldrar käkade på kinarestaurang. KYCKLINGSOPPAN var skitsunkig luktade asäckligt och jag vågade inte äta upp den. När vi kom hem kollade jag och Staffan på en dålig film och filosoferade lite. Efter ett tag blev vi trötta och vi gick till min säng och skulle sova men vi låg och pratade ganska länge, fast jag minns inte om vad :) Det var en mysig kväll.

Lördag: Staffan och jag vaknade vid 12:30 nån gång. Han missade sin buss också så han fick duscha håret och det var roligt för jag spola vatten i hans öra :D Sen när min morsa hade tvingat i mig mat så drog vi till bussen som skulle till Skövde så vi kunde ta oss med tåg till falköping och fest. I skövde träffade vi Tinnert och Johan det var trevligt. På tåget var det en tyst unge med mörkbruna ögon (förvånansvärt tyst och söt) som gjorde läskiga grimaser, fast läskigast var nog den "rosa" ungen som skrek och skrattade samtidigt. Jag hade nästan kunnat döda den, mest för att den var rosa.
Sen gick vi av tåget i fkp och där träffade vi Robin som sa att vi skulle dra till jakob och supa, fast det var ingen som ville det förutom jag som ville se hur Linus och jakob hade klarat filmandet. Jag gick dit i min ensamhet och sen när jag kom fram blev det till att ta fram min "pepino" och börja, Linus hade fläderblomsvin som hans mamma hade gjort, det var ganska gott. Vi satt i jakobs kök och det var ganska spännande för efter ett tag var jag lite onykter. ca 21.30 skulle vi dra till KG:s fest och det var väl kanske lite spännande men inte tillräckligt. I slutet blev jag arg på bögen i röd tröja och ville slå honom, men jag fick inte för linus och det var väl lika bra det. Sen tänkte vi gå till jakob men Staffan var så JÄVLA långsam så det tog ett tag innan vi kom iväg. Jakob och Staffan fick vänta lite vid tågstationen så jag och Linus fick hans nyckel till lägenheten och det var nog det roligaste på hela kvällen för Linus och jag pratade fult och fånade oss (jag fick ont i halsen) Det var bravo. Sen tog jag bussen hem och somnade, *KABOOM*

Söndag: Vaknade vid 13 och var skittrött så jag läste lite i boken, kom fram till att jag inte orkade rida hest så jag satte mig vid datorn. Kl 15 kom jag på att jag faktist VILLE rida så jag ringde till Karin som har hästarna och hon skulle med ut. Först redn jag "GrisHamlet" (han kan låta som en gris) Och det var ganska kul fast han var lite långsam. Sen skulle jag rida Heidi och det var SKITMÖRKT ute så vi hade massa reflexer och grejer fast vi skulle nog behövt ha en pannlampa eller nått för vi såg inte ett piss. Det var lite lagomt läskigt men sen blev Heidi pigg som tusan så jag hann inte tänka mer på att det var läskigt. När jag kom hem vid 18.30 gjorde jag och pappa pizza och det var jättegott, sen kollade vi på "Mäklarna" och "Parlamentet" Det var roligt, nu tänkte jag läsa ut "Sushi för nybörjare" och kanske kolla på en film. Imorgon är det APU igen. Hejsan!

Foto: Well, Jag var röd/rosa hårig vad det nu ska föreställa, en gång.
19 November 2006  | Mjäk | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida