Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


1 Natt i Min Koja....

För 1 liten stund sedan vaknade jag av 1 2-beningstant som stod och yyyyylade på balkongen brevid min. Uffs! Så självklart var jag nödgad å uffa lite för att varna matte. Mmmm för man vet ju aldrig vad 1 sån yyyyylade 2-bening kan hitta på. Fast matte blidde väl inte sååå glad över att bli väckt mitt i natta, men jag blidde i alla fall nöjder över att få hoppa upp i soffan och vila trubbisen lite....

 

...ända tills Sol-Britt hoppade upp och ville göra mig sällskap, förstås. Kolla så hon siktade in sig på MIN tass...Huuuuu! Då blidde jag inte lika nöjder förstås. UHUM!

 

Men annars har dagen varit 1 lugn dag eftersom att jag inte får fnatta så mycket som jag vill pga min onda spira. Så jag har fått aktivera mig inomhus bäst jag kunde, med andra uff. Bl.a har jag sniffat efter kantareller som matte hade gömt i kojan. Jomenvisst! Och det gick riktigt bra - och för varje svamp jag hittade så fick jag 1 gotte. Mmmm det var som att leta efter gotter i kojan, men ändå inte. Typ.

Vad som händer imorron vet jag inte ännu, men tills dess hoppas jag i alla fall att 2-beningstanten på balkongen brevid har slutat yyyyyla...för nu är jag TRÖTT!

 

*ZzZZzZZzZZz...* från Sture

7 Augusti 2008  | Uff! Uff! *fnrr* | 7 kommentarer
hahahah! en ylande tantalonis som granne... jag hade också ylat ikapp direkt! haha... ditt minspel på korten är dessutom oslagbara!! //ringobingo

Webbplats: http://www.nogg.se/mopspenny
Skrivet av penny & ringo den 11 Augusti 2008 01:29
Trot eller ej - men mamz träffade en snubbe från Ludvika som hade en kattracka som heter Sol-Britt!! Frivilligt döpt utan din inblandning (mamz frågaden nämligen, fnrr fnrr) - hon S-B ska få en massa ungar - vill du ha kompis till din Sol-Britt kanske! En äkta bonnakatt!

Webbplats: http://www.nogg.se/millemanza
Skrivet av mILLe den 10 Augusti 2008 22:42
Haha, tycker du inte om pinglor Sture??? Du ser ut att ha ett väldigt ont öga till Solo Britt *asg*. Ha en toppen helg. Coola hälsningar Solo.

Webbplats: http://www.joannasrottisar.com
Skrivet av Solo med undersåtar! den 8 Augusti 2008 13:52
Oj, oj! Ylande 2beningar kan vi va utan! Fast, Sture, du ska bara veta va myzigt de är med purrisar när det är kallt ute och de kryper ner i korgen hos oss. När vi bara var små, små puppispinglor så hade vi en STOR purris som värmde oss och pussade oss överalt, även i rumpan. De du, Sture!!! De va myz de!

Webbplats: http://www.nogg.se/briang
Skrivet av Lillan & Majja den 8 Augusti 2008 10:36
Huaa för tjutande tantor o pissepurrisar.... Du får flytta hem till oss om det fortsätter för vi har inga grannar på det viset....Dock kanske du får stå ut med ifall vi hittar ogärningsmän under verandan, han var ju i allafall tyst av sig ;)

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Maud o Kerstin o Big Big den 7 Augusti 2008 15:29
Mjeuuuuuu Sicken liten sötenosa SolBrittan är! Hon vill ju bara se till att du vet din platts! Asså, jag är nyfiken! Vad ylade tantalonan om???

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 7 Augusti 2008 11:12
Va 17on ylar tanten i då??? hmm se tantalonisar fnys Ja vi ser hur solbritt glottar på dina tassisar, huuuu vi deltar i ditt ansikts uttryck som faktiskt säger allt!!

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Dogge o mitt glada gäng den 7 Augusti 2008 11:01
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida