Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Bloggtorkan har slagit till

Jag lider just nu av bloggtorka, så det blir glest mellan inläggen här.... Eftersom det är 1 vecka sen sist, får det bli en sammanfattning av det jag kommer ihåg. Jag & Gunde har tränat en hel del jakt med Karin & Diesel. Eva & hennes hundar var också med en kväll. För våran del har det varit varierande resultat på träningarna, men överlag är jag nöjd. Har sen jaktprovet fått fundera på hur jag ska lägga upp kommande träningar och har fått göra en ny plan. Vi får helt enkelt prova oss fram och se vad som funkar.

I fredags kväll var jag bjuden till en av grannarna på soppmiddag. Granntanterna har som tradition att bjuda hem varandra på soppmiddag och det är faktiskt väldigt trevligt! Man får höra det senaste skvallret! =) För mig som relativt nyinflyttad är det ju bra att få lära känna grannarna lite bättre och vi har faktiskt himla trevliga grannar!

Lördag kväll åkte vi till Öregrund och åt middag. Karin, fick du bilden på vitlöksbröden?? =) Dom var lika goda som vanligt! Efter förrätten & varmrätten var vi tvungna att ta en promenad för att orka efterrätten. Det är så otroligt fint i Öregrund!

Idag har jag målat, målat, målat och målat. Och det är massor av målning kvar att göra! Vissa vill se fler bilder på huset, så jag ska försöka ta nya bilder nån dag. Det här var min sista lediga helg på ett tag, för nu väntar 2 jobbhelger.

Jo, måste ju gratulera några som verkligen har lyckats bra i helgen!! GRATTIS Jonas & Ryding till SJCH (jaktchampionat)! GRATTIS Britt-Marie, Sixten & Bonnie till 2:a platsen på SM i rapport! Och GRATTIS även till Kristina, Patrik & Tuva till 3:e platsen på samma tävling!

24 Augusti 2008  | Blogg | 1 kommentar
Vill se mera bilder från husfixet!!!

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av johanna den 25 Augusti 2008 22:29
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida