Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Nu är bilderna & texten här!

I lördags åkte jag med Karin till Västerås på hundutställning. Vi hade fått reda på innan att utställningen skulle vara inomhus och var därför klädda därefter. MEN det visade sig att vi hade fått fel information och fick spendera halva dagen utomhus i helt fel outfit!! Mulet, grått, blåsigt, kallt och INGA långkalsonger! Jag började använda långkalsonger förra veckan och idag har jag till och med haft dubbla, så ni kan ju tänka er hur mycket jag frös! Hade dessutom sandaler och efter att ha gått 5 minuter i det blöta gräset, var strumporna genomblöta och fötterna var isbitar. Nåja, det kunde ha varit värre och vi överlevde! =) Det var iaf en trevlig dag, trots allt!

Igår var det jaktträning på programmet och vi (jag, Karin, Gunde & Diesel) åkte till Katrinedal där vi mötte upp Eva med Trolla & Mallis samt Berra med Yalla. Vi bestämde att vi skulle lägga upp träningen som ett prov och köra en hund i taget. Eftersom det inte fanns nåt vatten i närheten, blev det ett jaktprov minus vatten och istället la vi till en extra markering på land. Upplägget var först 2 enkelmarkeringar, sen transport till ett sök, efter halva söket skulle man vända om och göra ett linjetag för att därefter avsluta söket. Slutligen var det en transport bort till en enkelmarkering. Vi var funktionärer åt varann; en var domare och en var skytt (och fotograf). Det var en väldigt bra träning och det är nyttigt att träna provlikt. Mer sånt behöver vi!! Och framför allt behöver Gunde mer markeringsträning!! Eller glasögon.... =)

 

 

15 September 2008  | Blogg | 2 kommentarer
Brrr vad kallt det lät! Jag har också börjat med långkalsonger, men först i helgen!!!! Vi var ju till Gällivare på jaktinternat. Vilken härlig dag ni hade i skogen med jaktträning, jättefina bilder! Hoppas ni har det bra! Kram /Agneta & Tyra

Webbplats: http://www.nogg.se/tyra
Skrivet av Agneta & Tyra den 17 September 2008 21:10
Vilken osis med den felaktiga infon! Men jag såg att Karin hade stövlar på sig...hade hon tänkt att ha dem inomhus :)???

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av Johanna den 16 September 2008 09:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida