Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Fick slita hårt igår

Har kommit igång med exjobbet nu. Har en utskriven kopia som jag sitter och kluddrar i för fulla muggar. Känner att det nog kan bli bra det här ändå. Ska någon av dagarna framöver om vädret tillåter ut i hagen och plåta min grannes hästar. Det får ju vara en färgbild på framsidan och det är ju fint ute nu med höstfärger och så.

Vi hade vår andra hopplektion igår. Denna gång hade både jag och Eva fegsnören rund halsen på hästarna för att slippa rycka dom i munnen. På väg till ridbanan passerar man en hingst i hagen. Han gillar Europa och gnäggar med dov stämma när han ser henne. Igår stannade hon och gnäggade tillbaka. Han blev alldeles till sig i trasorna och började bralla (=skutta, hoppa, bocka) omkring. Europa hakade på vilket var lite opraktiskt eftersom det kom bilar och cyklar. Det blev några skutt och galopp på stället men vi överlevde iallafall!

Hopplektionen gick bra men inte lika bra som förra gången. Europa blev rädd för tränaren eftersom hon kastade flis på Europa när hon stannade vid en bom. Hästen var riktigt seg igår och jag fick slita som ett djur för att få henne att trava i ett bra tempo. Men vi hoppade faktiskt över ett litet krysshinder och två "studsar". fegsnöret funkade jättebra. Grabbade tag i det med ytterhanden precis innan. För när hästen tar ett jättesprång över 20 cm-hindret är det inte alltid lätt att hänga med. Nästa gång ska jag tydligen rida med spö eftersom jag hade svårt att få henne att gå framåt.

Nästa ridning är på torsdagmorgon. Då ska vi rida dressyr på ridbanan och öva galoppfattningar och kommunikation mellan mig och häst.

Nu ska jag börja skriva lite. Axel är hemma idag också och jobbar så vi kanske kan få lite gjort på tomten idag också. Jag vill beställa tyg till gardiner, har hittat jättesnyggt på Ellos att ha i sovrum (rött) och kök (svart och grått). Ska bara få godkänt av regeringen också....
7 Oktober 2008  | Oktober 2008 | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida