Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


1 kulig dag i mitt Gbg

Idag har det varit 1 skojsig dag, må jag uffa! Även om den förvisso började med att matte lämnade mig själv 1 stund på förmiddagen...uhum. Fast hon var inte borta så länge, men när hon kom hem igen så såg hon annorlunda ut, dvs hon hade varit å trimmat å färgat pälsen på sin skult.

Därefter började sen det kuliga. Jag har med andra uff träffat både Mirran å de Engelska bullisarna Agge å Adina idag! Vi träffades vid dagiset i vanlig ordning innan vi sedan fnattade runt i skogen kring Kviberg. Och ÅJ så skoj det va! Agge fick Mirran till att rejsa fleeera gånger *fnrr* och själv fnattade jag runt lite här å där. Adina i sin tur fick syn på 1 padda som hon gillade, men själv så missade jag det hela. Uhum. Och rätt var det va så dök det även upp 1 Fransk Bulldog som ville vara med å rejsa! Jag hoppas att vi ses fler gånger för det var 1 kul prick, må jag uffa. Men tyvärr så fick matte inte till nåt bra kort med mobilen, men här kommer i alla fall 1 gammalt kort där både Agge, Adina å Mirran finns med...

Uppdatering; Kika in på Agges Blogg från den 10/10 -08 så får ni se nytagna bilder från vår dag samt vaff från Agge himself *fnrr* http://www.agathon.cybersite.se/blogg.html

Och efter rejset så bjöd jag in Mirran till min koja. Bara hon å jag. Alldeles själva. Jaaa förutom sambokissarna då, förstås. Uhum. Jag försökte förmå henne att lägga sig i soffan brevid mig, men hon ville helst sitta i hallen å vänta på sin mams. Och så uffas det att det är MOI är Göteborgs Mammagris?! Tssss....det är snarare Mirran som är det, skulle jag vilja uffa. För där satt hon ända tills våra mamsor kom tillbaka - och gissa om hon blidde glader när de kom. Jadå, det bidde jag också så liiite Mammagris är jag vällan då´rå *fnrr*

 

*FnattFnatt* från Sture

 

9 Oktober 2008  | Uff! Uff! *fnrr* | 6 kommentarer
vilken toppendag sture!!! å visst fick jag köttbullen efter kortet :) /ringo

Webbplats: http://www.nogg.se/mopspenny
Skrivet av penny & ringo den 13 Oktober 2008 10:34
Ooooo vilken kulig gäng..tänk om man hade fått hängt med er där ;mmmmm mm ;) Ska kolla in bullen Agges blogg tomorrow tror jag, men nu ska här snarkas ett skuss innan nya tuffa utmaningar i möra, go natt kompis..och tack för grattiset...Äntligen som Gert skulle sagt ;)

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Fidde o mitt glada gäng den 11 Oktober 2008 23:55
Mjeuuuuuuu nu har jag studerat länken. Aggen verkar vara en ytterst trivsammen filur! Vilket uttryck! Fast, du SturePonken, har du kollat blåsan? Det kan vara urinvägsinfektion eller så, om du måste pinkeria dig så mycket!

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 10 Oktober 2008 21:26
Danke! Idag har jag betalat en slant till matte för att bara få ligga i soffan.

Webbplats: http://www.agathon.cybersite.se
Skrivet av Agathon den 10 Oktober 2008 21:15
Åhhh va kul att se ett gäng doggar med på bilden =) Vi brukar ju oxå umgås med ett par!! Ha en underbar helg Stureponken!!

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Maud, Kerstin o Birgitta den 10 Oktober 2008 12:10
Mjeuuuuu Sicken störtskönt utetur! Å moi kan tänka att du måste träna på dina värderikunskaper! Läs vett o etikett så ser du hur Mirran ska tas om hand på bästa sätt! Men så skoj att din Mams ändrat både pälsalängd och färg, då blir hon en nygammal Mams liksom.

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 10 Oktober 2008 06:21
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida