Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Hjärskakning..

Vaknade kl 10 över 6 idag, fullt pigg och redo för dagen.
Jag gick till praktiken så jag var där ganska exakt kl 7, det var bara en äldre som var vaken just då. Efter ett tag kom en annan, men vi lämnade dom så dom kunde äta frukost medans vi gick till en annan äldreboende. När vi gick dit var kl ca tjugo i åtta.
Vi började göra sysslorna men kl kvart över 8 sa jag "Jag blev yr"..jag blev helt enkelt skit yr. I nästa sekund vaknar jag med att jag ligger på golver och att jag hör min handledare säga "detta var inte bra". Jag hade svimmat. Jag kände hur det bultade i huvudet och jag försökte resa på mig, men det gick inte. Väl uppe satt jag mig på en stol och mådde illa, så min handledare sa att vi skulle ringa hem.
Som jag altid brukar säga sa jag bara att jag klarar mig. Men det gjorde jag inte, jag kunde knappt gå..något var fel..
så vi ringde till mamma som kom ch hämtade mig, jag försökte vila men det gjorde så förbannat ont i huvudet och svanskotan..kl 13 orkade jag inte ligga och gråta och bara ha ont så jag ringde till mamma som kom hem. Hon ringde jouren som sa att det var lika bra att åka till Sunderbyn direkt, akut. Så vi for till akutmottagningen, och jag fick göra alla möjliga prov. Alla lärkare osv som pratade mig trodde att jag kunde vara gravid, men det sa jag var omöjligt. Så sen när alla test var klara fick jag vila. Men inte kunde jag det... huvudvärken minskade och jag blev lite bättre. Sen kom en kirurg för att ta massa test..ca 12 st typ :P men de värsta var när han höll händerna om mig och bad mig blunda och falla...jag sa "öö nä!" han ba "ööö jo" så jag gjorde det (a) men det roliga var att han var en gammal Kirunabo :D han var typ skit cool, ung och fräsch istället för en gammal gubbe vare en ung ;) han sa att jag borde stanna men vi protesterade jag menar..va fan?  ofta jag ska stanna och uggla i ett rum medans en jävligt snygg lärkare kommer och tittar till mig :o när jag kan vara hemma och vara med en snyggare kille ;) så nu är jag hemma..huvudet snurrar och svanskotan gör ont..men Melwin är så jäkla söt..för innan jag for dit kom han upp och tjatade om att jag var tvungen att åka till doktorn...till hans doktor xD men innan det sa han till mamma "Mamma ta upp mig till Lisa jag måste säga till henne att åka till Melles doktor!" Melwin och jag hade värsta disskutionen om att fara och inte fara xD Men Melwin rekomenderade starkt sin doktor, men jag kan förstå honom..han fick ju en as göllig nallebörn :D Haha göll unge ;) Japp så har min dag varit..oj glömde nämna vad jag hade för nå..en hjärnsakning..så mamma vaktar mig..för ingen snygg lärkare fick de xD så sa han (läkaren) att tillochmed en orangotang skulle märka om det var en blödning ( alltså om en sådan uppstår )  Mamma ba "Va menar du?" jag skämdes..jävla orangotang mamma? fattar hon inte ens det? :)

8 November 2008  | Okej.. | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lisa Lind                                             Skaffa en gratis hemsida