Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Time is running out,

Oj, nu har jag inte orkat uppdatera på ett tag, men jag får väl ta hela helgen på en gång.

FREDAG:

Jag lodade i skolan och det var helt onödigt för jag fick inte så mycket gjort som vanligt. Mest för att jag har en onödigt tråkig uppgift och för att det var fullt i macsalen hela tiden så att jag inte kunde ta en data och fixa ARG-loggan i illustrator. homosexuellt? JA. sen vet jag inte vad jag gjorde men jag stack hem nån gång och hade JÄTTEont i huvudet. Ja jusst det, jag frågade Eva-lill (skum FD hippiebrud) om hon hade alvedon och så drog hon fram nått med massa peacemärken på och sa "ah, det här ser iofs ut som knark men," EEH : fast det var alvedon iofs, men den funkade inte så jag tog två till när jag kom hem, men dem ville visst inte funka så jag sov lite. Sen kom jag på att jag faktist ville på Offis fest senare på kvällen så jag tog på mig kläder och pappa skjutsade mig till busshållsplatsen eftersom jag FYLLDE år, och är gammal (17) iaf. Sen gick jag till jakob och det var trevligt för Lisa, Erik och jakob var där, senare kom LINUS och Tobias. Senare på kvällen drog vi oss till Offi och det var jätteskoj, Lisa gick hem lite för tidigt bara men, jag och jakob blev invirade i silvertejp, spännande men det gjorde lagom ont när någon drog bort tejpen : Vi lekte flaskan och sånna grejer, det var roligt. Jag fick med mig någon hem också. Sen somnade jag med fönstret öppet så det vart ASKALLT.

LÖRDAG: Vaknade ganska tidigt men låg kvar till 12 eller nått, sen åt jag och Alexander frukost, sen åkte han hem och Maja kom samtidigt. Det var roligt, vi rökte rökelse som jag fick av Staffan (tack) och satt på golvet i köket och hade piknick :D vid typ halv fem kom jakob och Linus och så bråkade vi lite och dem tog fula kort på mig och skrattade :O sen åt vi mat och det var gott, sen åkte maja hem. Sen följde jag med hem till jakob men jag var trött och orkade inte leka, så jag åkte hem vid 12.

SÖNDAG: Jag sov till halv ett, skulle jag tro. Sen tog jag med min lillasyster till stallet så att vi kunde rida varsin hest, jag red Hannibal och hon red Humlan, Natalie blev sparkad i hagen av humlan, det var spännande och gjorde nog ganska ont, och jag var jäklans imponerad att ungen var så duktig när vi red hest ute i skogen, vi galloperade till och med lite, :D


28 November 2006  | Mjäk | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida