Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Hash Pipe,

Well, jag ligger efter som tusan så jag får ta dagarna lite fort, medans jag har lunch på tidningen och lyssnar på Weezer - Hash Pipe, den är gosig.


MÅNDAG: Gick upp jäklans tidigt (typ vid 7) sen tog jag den jättfulla bussen (HAH, jättefull buss, LINUS? du är jättefull buss) den vinglade inte. Sen rökte jag min sista cigarett, får se hur länge det håller. Det känns ju som om det är lättare att hålla något om man bestämmer sig för det själv. *morr på mamma*
Yes sir, sen kom jag hem och åt en kiwi. Kl 18 blev jag hämtad av Maja, hennes pappa och den vita bilen. HEH, Och jag hade önskat Mona-Lisa (jag vet fult namn, hon ser ut som en flodhäst också) eftersom jag ska tävla henne den 17, men jag fick Romino istället och han var väl ganska okej, skapligt stel dock. Men det var kul ändå :D Åh, Sam ringde mig också :)

TISDAG: Jag vart så jäklans trött på morgonen så jag försov mig. vid 8 kollade jag när nästa buss gick, sen somnade jag om. Alarmet ringde vid 9, men jag orkade inte gå upp och så glömde jag ställa om arlarmet, så jag vaknade inte förräns halv tio av att jag fick sms, YAAY, då hade jag missat den andra bussen också. Lagomt pinsamt att ringa till APU:n och säga att jag hade dubbel försovit mig. Jag stannade hemma resten av dagen och lodade :D sen på eftermiddan åkte jag till stan med mamma och Natalie, jag köpte en blå jacka. testade en grön också men jag såg ut som ett nazitroll i den gröna jackan och mina känger, så jag tog den blåa :O

ONSDAG: Ja, nu sitter jag här och har lunch som sagt, lyssnar på Ebba Grön och känner mig filosofisk och utan sällskap, Dåligt. snart ska jag äta min lunch som består av Yoghurt, YAAY. uuh, undra hur länge jag måste stanna här idag. jag är SÅÅ trött, vilket jag har varit hur länge som helst. Jag måste komma ihåg att önska mig ett minneskort till min kamera i julklapp.

Jag laddar upp en bild när jag kommer hem, och det fick bli från i våras, Natalie och Milton.


29 November 2006  | Mjäk | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida