Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


En jobbhelg avklarad!

I helgen har jag jobbat. Eller rättare sagt; fredag-lördag-söndag-måndag. I fredags var jag väldigt trött på jobbet efter födelsdagskvällen på stan. Fredagskvällen blev därför en lugn hemmakväll.

Efter jobbet i lördags kom Nicke och hämtade mig och sen åkte vi till Annica & Tobbe utanför Märsta. Där lånade jag badkaret (jag vill också ha ett badkar!) och sen bytte jag bort mina jobbkläder mot partykläder. Efter ett par timmar hemma hos dom åkte vi in till Märsta för att spendera resten av kvällen på Bryggeriet som hade 10-års jubileum. Där åt vi buffé och dom som inte behövde köra bil kunde dricka alkohol. Jo, det var jag som var chaufför. Ganska skönt att vara nykter och sitta och kolla på alla andra som var rätt så fulla. =) För en gångs skull var vi inte äldst på stället. Vi har märkt den senaste tiden att vi har börjat bli mycket äldre än alla andra som är ute på krogen.... Här var nog medelåldern 40+ och ju äldre desto stökigare verkade det som. Kl 23 skulle Pumpbolaget spela och vi stannade kvar för att kolla på dom. När klockan var 23.50 hade dom inte börjat än och då bestämde vi att det var dags för oss att åka hem. Jag skulle ju upp och jobba på söndan och Gunde hade varit ensam hemma en bra stund. Dessutom är det ju en bit att köra, så tyvärr missade vi kvällens underhållning. Eller ja, den ena av kvällens underhållning. Den andra underhållningen stod en full, glad gubbe för. Han var uppe på scenen och dansade ett antal gånger under kväll och han var så jäkla rolig att kolla på! Filmade honom med min mobil, men jag vet inte om jag kan lägga in dom filmerna här. Han var helt inne i sin egen lilla värld och han verkade se personer som vi andra inte såg. Och jag har aldrig sett nån som har dansat med sån inlevelse! Roliga moves hade han också och dom var inte så varierande, så vi lärde oss snabbt vilka dom var och döpte dom till olika namn. Det fanns även andra roliga, fulla (äldre människor) att titta på, bland annat en man som stod på ett bord och spelade luftgitarr och en kvinna med stora bröst och DJUP urringning. När hon var uppe och dansade var det nära ögat att brösten hoppade ur, men det gjorde dom inte - till mångas besvikelse....

Söndagen blev även den en trött dag på jobbet. Som tur var hade jag inte så mycket att göra och vid lunch tog jag kompledigt och åkte hem. Hade egentligen inget behov av att slösa komptimmar för ingenting, men det var skönt att åka hem och lägga sig i soffan. Kollade på film (Oceans Eleven) på kvällen och då somnade jag i soffan. Jo, det snöade en del igår. Några centimeter, men det försvann ganska fort igen. Grannens son provade att åka bob (=snowracer för er som inte pratar samma svenska som jag gör), men det gick inte alls bra. =) Snön täckte inte gräsmattan, så det blev bara 1 åk.

Idag var jag ganska utvilad. Har också varit duktig och tackat nej till 2 förslag på aktiviteter ikväll. Kände att jag ville vara hemma och fixa lite + att jag kommer att vara borta både imorgon kväll och onsdag kväll. Nu kollar jag på Fotbollsgalan och förundras över spelarna i damlaget. Dom är uppklädda i fina klänningar, sminkade och fina frisyrer MEN ack så okvinnliga dom är!! Deras kroppar ser mer manliga ut och dom rör sig även ganska karlaktigt. Kan inte låta bli att skratta när jag ser dom! =)

17 November 2008  | Blogg | 1 kommentar
Har funderat på att se Oceanseleven...men har väl inte haft tid. Var den sevärd? Ang fotbollsdamerna så såg vi faktiskt ett par högklackade i år! Det har vi aldrig sett förr! Kram Anna

Webbplats: http://skrivanne.wordpress.com
Skrivet av Anna B den 17 November 2008 21:20
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida