Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


tjaa

tjoo!

ja steg väl upp vid halv åttta i morse å duscha å så!
Sen så åt jag frukost sen chilla jag ett tag innan jag skulle gå iväg till dagis för att göra min näst sista dag där:(
Tiden går så hemskt fort så nu är de bara tyvärr i morron kvar att vara på dagis:( Känns så tråkigt att de är sista dan i morron för jag har värkligen hur många barn som helst som ska vara me mej, jag ska läsa saga för dom ja ska göra massa saker. Så de lär ju kanske bli ledsamt i morrn när jag gör min sista prao dag på dagis. Dom har värkligen varit snälla å fröknarna också dom är så trevliga, de är så kul å få höra att dom tycker att man är duktig på att hjälpa till att söva dom barnen som ska sova midda ute. Så de blir trist att de är sista dan i morrn, men jag har ju själv gott på dagiset jag är å på avdedningen:) så jag känner ju min gammla dagisfröken sen förr, hon tyckte de var så kul att jag kom dit i veckan å gjorde prao så hon tycker ju att man blivit stor gämfört när man gick där från när jag var 1 år tror jag och tills jag skulle börja på 6 års.
Ja i alla fall när jag kom så var dom inne så vi var no inne till 10 sen gick vi ut tills vi skulle äta lunch vid 11. Så när vi var ute så kom lilla äventyret så träffade nämlingen Malin ja hade när jag gick på dagis på dojan så de var kul å träffa henne som man it träffar så ofta, sen så träffa jag även en lärare som var å hjälpte till i havets 2-3:a när jag gick där, som tydligen börjat jobba på lilla äventyret nu.Sen så gick vi in strax före 11 å skulle ha samling innan vi skulle äta lunch. Sen efetr lunch då var de ju dags att sova för en del idag hade vi 5 st som sov midda ute i vagnen. Så medans dom sov så satt jag me fröknarna å lyssna vad dom prata om men de var då it nå intresant i alla fall. Sen så vaknade en del kring 13 å nån innan mellis, så efter 2 var de dags för mellis idag fick dom varmorkv så jag fick mej också de till mellis:) sen efter mellis skulle dom klä på sej å gå ut å leka så hjälpte en del med sina utekläder, men själv så han jag it vara ute så länge, hann nog vara ute 10 minuter ungefär sen var de dags för mej att börja dra mej hemmåt me bussen. Sen så kom min lärare å nåra klasskompisar på prao besök idag så fick ju prata me dom lite de var kul:)

nu its jag it skriva nå mera, nu ska jag på träning så kanske blir uppdatering senare i kväll:) får se. annars blir e det i morron när jag kommer hem!
börjar 9-12.40:) så är hemma typ tio i ett i morrn:)
20 November 2008  | torsdag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida