Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Godmörron :D

Godmorgon :)

Nu ska ni få höra lite om Lucia Movie Night, vi åkte dit klockan halv elva och skulle stå där utanför en timme. Vi trodde vi skulle vara en av dom första eftersom vi kom en timme tidigare. Men det var vi verkligen inte, det fanns några som hade stått sen nio där :o så vi stod en timme i kyla och det var inte heller bra väder. När dom öppnade dörren så blev det Världens rus! Alla bara tröck sig in, det var jobbigt. vi fick popcorn och en läsk, innan vi gick och satt oss :) det var inga bestämda platser så man fick springa lite, vi fick andra raden längst ner i mitten. Det var ändå rätt bra platser :) Sen kom han som skulle leda allt, han hade världens energi, jätte cool var han! ´

Första filmen var "Yes man" med Jim Carrey, den var riktigt bra, efter filmen fick man mer läsk och så hade dom Movie Quiz och så fick alla en hamburgare,jag lägger in att min var en av vinnarna till den ^^.  Det som var coolt var att i USA har dom inte ens haft premiär på den, den ska komma ut nästa vecka til USA :)

Andra filmen heter "Allt Flyter", en svensk film..jag är jätte dålig  på att se svenska filmer..men nog var den helt okej. Efter det var det mer läsk och pepparkakor, energidryck och glögg xD

Tredje filmen var "Zack and Miri make a Porno", ja den var speciell xD jag rekomenderar den från 15 och uppåt :)

Det var sjukt roligt :D vi kome hem vid 7-tiden men vi var klar vid 6-tiden :) sen har jag sovit och efter det vaknade jag, kollar era bloggar och skriver min ;)

Hur spenderade du din fredag :)?

Btw. Grattis Malin<3

13 December 2008  | Okej.. | 5 kommentarer
thanks *-* Im seeing that your friday was fun ^^ kisses***

Webbplats: http://lifewasmadeforsomething.blogspot.com
Skrivet av Kristen Anndersonâ„¢ den 14 December 2008 01:14
tackar sötnos ^^
Skrivet av Malin den 13 December 2008 17:40
Ja den e jättebra så se den .) men dock sorglig. Handlar om tre verklighetsbaserade händelser, så du inte blir förvirrad när de hoppar lite hit o dit i filmen :) Jag kan faktiskt inte bestämma mig riktigt för namnet, men nu så har det blivit lite problem med själva sidan så jag måste få hjälp med den. Jag tror jag kommer få upp min andra hemsida först eftersom efterfrågan är större med de varorna :)

Webbplats: http://sanaz.blogg.se
Skrivet av SANAZ den 13 December 2008 15:13
Älskar filmrecentioner..tack för tipsen :) behöver uppdatera mig med nya filmer. Brukar inte va så jätteförtjust i svenska filmer men en film jag såg var sorgligt bra, när mörkret faller, har du sett den? Om inte så seee den!! :)

Webbplats: http://sanaz.blogg.se
Skrivet av SANAZ den 13 December 2008 14:55
Ja jag valde dom mest eftersom de satt bra, årets stövlar e ju så stora i skaften nu så det e omöjligt för mig att hitta ett par som har passat..förrän jag såg dessa då. Så det va mest därför jag valde dom..men åhh va jobbigt det e :D Ska visa för killen också innan jag börjar använda dom, han har faktiskt konstigt nog oftast bra smak :)

Webbplats: http://sanaz.blogg.se
Skrivet av SANAZ den 13 December 2008 14:53
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lisa Lind                                             Skaffa en gratis hemsida