Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2023)
>>


Lucia

Glad Lucia på er!

Idag fick Mio och jag sovmorgon, det mysigaste som finns är att vakna brevid en kelig unge och veta att klockan inte kommer att störa. Hennes pappa var sen länge på jobbet *ler* en låång sov morgon med andra ord!

Mio var inte så glad på mig igår för då kom jag hem med en påse ifrån djuraffären som ska bli julklappar, inte för att Mio förstod varför man måste vänta så länge... så hon vallade mig dit påsen låg och viftade på svansen medans hon försökte att få mig att minnas att hon skulle få ett (eller alla?) tuggben på en gång..  Tyvärr kommer jag nog inte att ligga på plus sidan idag heller för jag ska på julbord på BRUKS, det är en döds synd att åka dit utan hund!!!! Så nu ska jag försöka att hålla snattran om vart jag ska åka, bara det att bilen rullar ur garaget när ungen står i fönstret är hemskt. När nu både bilen och mamma åker till bruks -ja ni kan gissa själva...

Granen är klädd men vi får ev mer besök av de svarta pojkarna så jag törs nog inte lägga alla klappar under granen med risk för att de tar sig ett smakprov.

Tidigare i veckan så överraskade vi G:mormor med ett beök av Mio, Ozzy och mostrarna, alla inklämda i min lilla cleo tillsammans med 3 jobbarväskor.... Det var så kul att sitta och skratta tillsammans, Mio var väldigt sur på stackars Ozzy, han fick så mycket skäll så jag skämdes över mitt Hjärta. När blev hon sån??Några dagar tidigare så rök Prince och Diamond ihop, Mio skällde på Diamond som i samma ögonblick vart påhoppad av sin lillebror *tar alla chanser han får*. Jag vet ju inte vad grabbarna gav henne för signaler men hon har inte varit så här tidigare, visserligen har hon nyligen löpt och å andra sidan så är det ju bra att hon har lärt sig att säga ifrån, men man behöver ju inte överdriva.

Nu vill ungen ut, bäst jag lyder *haha*

kramar Linda

 

13 December 2008  | lediga dagar | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida