Stark, starkare, starkast!
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Arm jävel!!!

Måndag.... en vecka har gått å jag har fortfarande lika ont i nacken å höger armen, lr jag har nog ändå ondare... Hatar det verkligen... vill inte sitta hemma å inte göra nåt... Jag vill jobba! Det är konstigt det där... När man har semester så tycker man att det är såååå skönt, men är man hemma å är sjukskriven så vill man verkligen jobba!

Igår var det söndag, vilket innebär att Rickard jagar.... Jag och barnen hade en riktig mysdag hemma... De lekte och lekte...blev nästan lite förvånad för att de höll så sams;) Var ut å försökte plocka ihop och röja lite i baracken, vilket tog flera timmar... JÄVLA ARM!

När Rickard kom hem så laga jag potatisgratäng och han gjorde Filé Wellington.... skit gott vart det! Han är så duktig min älskling..

Ida var här å red Lucifer... hon är verkligen världens bästa! Hon har förståelse för Lucifers fel och brister..... Hon älskar han för den han är!

Nu är det inte många dagar kvar till jul... Den här jul känns inge rolig, jag får knappt träffa barnen, jag har fått lov att hämta dom dagen innan julafton och så ska vi köra tillbaks dom tidig julaftonsmorgon! TACK! VAD GENERÖST!!!

På torsdag ska jag åka in till Örebro med Lucaz, han ska till tandläkaren, mamma ska med, vi ska passa på att handla det sista till jul... Jag har faktiskt kommit på vad jag ska ge Rickard i julklapp... Hoppas att han blir glad!

Idag får min kära syster yster visa vad roligt hon tycker det är att stå i köket!;)

15 December 2008  | Mitt liv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Jansson                                             Skaffa en gratis hemsida