Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Shopping... igen!

Var o shoppade lite idag igen... eller ja, fikade med Anna-Lena, o då fick jag handlat present till stefan o så ett fräsigt linne till mig, samt lite småplock på Åhlens... Vass pincett, strumpor o grejer..

Sen träffade jag marie... Blev lite mer shopping där, blev ytterligare present till stefan o så lunchade vi.. Riktigt mysigt... Det låter som om jag shoppat för jättemycket, men det e inte så farligt... billiga grejer idag.

Hittade dock en assnygg klänning på Cubus, en leopardfärgad... Hade jag bara vetat vilken bh jag skulle haft på mig, så hade jag köpt den... För mig, mulliga tjejen, som blivigt lite smalare mulliga tjejen, är det riktigt kul o hitta tröjor o klänningar i strl large som man kan köpa som dessutom sitter perfekt... Medium hade nog varit ännu roligare, men vi får se senare... har inte bestämt mig än hur jag skall göra... Men det är lite roligt när folk reagerar.. Marie frågade hur det kändes att bli en mindre vickan igen, o gurra tyckte att jag hade blivit lite :D O det e ju alltid roligt att höra!

Nu åker vi snart... Snart skall vi gå upp ialalfall... har inte packat färdigt riktigt än, har lite småplock o grejer som får hoppa ner imon, sen skall jag nog hoppa in o raka benen o så skall jag måla tånaglarna hade jag tänkt mig... Får väl se vad som händer...

 

Vi hörs! God Jul om vi itne hörs...

 

Vickan

17 December 2008  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida