Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Födelsedag och allt!

i fredags så blev man då 18, som jag snackat om så länge.. Känns riktigt skönt alltså.. Myyyste lite hemma med familjen och med Anders till slut... Kändes inte riktigt som födelsedag, men igår blev det mer drag på det när tjocka släkten kom och vännerna kom!  Lisan, Sofi, Johanna, Jessika, Anders,Pierre,Calle och Andre kom. HIHI... ni betyder mest, tyvärr kom inte Emelie men träffade henne senare på kvällen... Fick då pengar till körkort, presentkort på 1200 på Ikea, två guldfiskar och ett akvarium, fiina smycken och så.. Fick även ett gymkort av Dreegos. Mycket bra, och lär bli använt mycket:D så fick jag lite mer smått och gott:D Tack så jätt emycket för alla jätta fina presnter och för att ni kom allihopa, slälkten och vännorna! HIHI..

Sedan gick kvällen ganska fort vi åkte in till Kärla vid 20.20. Där var det mycket trevligt, hih Lite fina rosor och så:) Du är guldvärd.. Sedan vidare ner till stan för att ställa sig i en timma i kö till gulan, men sedan kom jag in med Sofi, Lisan och johanna kom inte in:( Men väl där inne träffade jag de gamlafina kompisarna, fyy vad kul:) längtar tillbaka till den gamla tiden... Drink av David och så. HIHI.. Den smakade bra. Sedan Jonathan alltså, hur längesen var inte det? Mycket kul att träffa alltså.. Fy för dig att du gjorde så att linnet åkte ner, ritkigt FYYY! Haha, men vi skrattade ju ganska bra åt det iaf! haha, ska aldrig mer ha det linnet alltså. åkte ner kunde inte ens dansa, måste sett riktigt fult ut, Men den bjöd jag på.. Kvällen avlutades på Kebebbaren kön med en vegetarian, haha. SÅ KUUUL., helt ensam va rjag där med de roliga typerna! HAHA, sedan hem med mor mycket skönt att vakna hemma:D Men kvällen var ritkigt kul bara att vi fick stå i kö i en timma eller nått? men man kan ju alltid tränga sig lite! HAHA! KVÄLLEN VAR RIKTIGT RÖJJ!

 

Vill be om ursäkt för att jag inte kom ut, men ni kunde försökt att komma in, hade precis fått drinken av David då kunde jag ju inte bara dra ut direkt... FÖRLÅT! Men ni vet hur jag är som full, så jag är ledsen för att ni blev besvikna... Det Känns som jag brukar få folk besvikna, men vet inte? Gjort är gjort, så föörlåt..

 

DAMER OCH HERRAR NI ÄR LYCKA FÖR MIG! <3

3 December 2006  | December | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karin Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida