Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Demolition Lovers,

Jag är för lat för att orka skriva här varje dag, så det får bli lite mindre detaljerat om flera dagar. (Jag kom på att det blev jävligt detaljerat ändå, jag menar, vem bryr sig om jag äter två mackor till frukost eller inte?)

FREDAG: Eh, vad gjorde jag? Tog sovmorgon för jag tyckte att jag behövde det. Sen var jag jätteduktig och gjorde ARG-loggorna som några ungar i ettan hade gjort, i illustrator. Det blev hyffsat bra, sen drack jag kaffe med EMO-maria. Sen gick vi ut och rökte och det var väldans festligt, för vi ställde oss frågan (som patrik frågade mig på Offis fest) "Vad heter bastu i plural?" well, vi kom fram till att det kan vara. "Bastuar, Bastur, Baster, Bastus eller bastusaurus" vi vet fortfarande inte vilket som är rätt, men jakob tippade på "bastus" men han brukar ju lura i mig massa konstiga saker, så jag litar inte riktigt på honom :O
Sen gick jag och jakob hem till honom och där satt Erik och spelade x-box för ovanlighetens skull^^ sen när dem slutade spela för att röka, så fick jag 100:- av Erik om jag slickade på fläkten (som var HUR sunkig som helst med massa flöt å äckel på) Och jag menar 100 spänn, så jag böjde mig fram och slickade på fläkten, det smakade salt :O
Kl 15:20 åkte jag hem. Kl 17:38 gick min buss, för jag skulle till falköping och spela "ölspelet" med Staffan och Jakob. På bussen satt det en porrig militär.
Ptja framåt halv nio tror jag att vi började spela. det var hur kul som helst, Jag tror jag laddar upp "spyfotot" på jakob för den är lite lagomt småful. Sen åkte jag hem och somnade som tusan.


LÖRDAG: Var måttligt bakfull när jag vaknade och det avr ju ingen hit så jag tog en alvedon, sen tog jag med min lillasyster till stallet, jag red Heidi och Natalie red Humlan. Det var trevligt fast min lillasyster hade gått och blivit rädd, så vi skrittade och travade bara. Men attans vad Heidi gick snyggt. Lagomt pigg var hon också 26 bast och tror fortfarande att hon är unghäst. + att hon har varit halt i 2 år och måste ta det lite lungt :)
Sen när jag kom hem åkte vi och hyrde film.
Sen vid typ 19 ville jag kolla på film med Jakob, så jag fick cykla jättesnabbt till bussen, min mamma blev halvsur också.
Vi kollade lite på Junior songcontest eller vad det heter, och det var spännande för det var massa äckliga kids överallt. Svenska tjejen som var med var helt klart sötast och sjöng bäst. Sen diskade jag åt jakob, för jag var duktig. Efter en film åkte jag hem och somnade.


SÖNDAG: Vaknade ovanligt tidigt 10:45 om man ska vara noga. Åt två mackor och sen lyssnade jag på lite musik, och sen frågade min mamma om jag ville ta med min lillasyster till stallet igen. och det fick bli så. tänkte rida Humlan och Hamlet men Humlan hade tappat en sko så det fick bli Hamlet och Heidi, Natalie (lillasyster) vart lite rädd för hamlet när han inte ville stå still när hon skulle sitta upp, och jag ville nästan döda henne när hon sa att hon inte VILLE rida, då hade jag isåfall gjort iordning TVÅ hästar i onödan eftersom hon inte vågade hjälpa till.
Men jag tvingade upp ungen på hästen ändå, och när hon märkte att han faktist var både långsammare och lugnare än Humlan så tyckte hon att det funkade bra.
När vi hade ridit typ halva rundan ville jag gallopera lite, fast jag visste att om jag frågade Natalie om hon ville gallopera skulle hon svara nej. Så det fick bli att gallopera utan hennes tillåtelse, hon blev lagomt överaskad men det gick bra och hon tyckte det var roligt och ville fortsätta, Lille Hamlet var så duktig så. Lagomt mycket jag garvade när han halvbockade i gallopen. När jag kom hem kollade jag på filmen vi hyrde i lördas, den var ganska mysig. Just nu vill jag nog se "From Hell"

Nu ska jag slöa och sen se på "mäklarna" och "parlamentet" HEJSAN!


Foto: Jag hade tråkigt när jag väntade på bussen så jag lekte pop i min nya jacka.
Foto: Jakob med spyhinken.

3 December 2006  | Mjäk | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida