Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


20/12-08

 

Lördag:

Ytterligare en frukost! Men det fanns pannkakor idag också! Riktigt riktigt gott… Avskyr egentligen pannkakor, men man tröttnar på omelett emellanåt, så det är ett bra substitut..

Det märks att vi har semester… Det blir uppvakning, frukost, pool, lunch, pool o sen slöa, o så middag o så slöa o så sängen… Men vi fick bokat två grejer idag.. Först en resa som skall gå av stapeln på måndag, Vi skall åka ut till tre olika öar o snorkla o greja… Se Napoleonfiskar som blir 2.5 meter långa, o förhoppningsvis hitta Nemo också! Den andra grejer är en helkroppsmassage med peeling, o ansiktsmask o grejer… Låter helt underbart… Så vi får hoppas att vi blir mjuka o goa efteråt!

Till Olle, gissa nationalitet på honom i bakgrunden

Men idag bjöd pappa med sig mamma ut på en dagsutflykt… det blev lite båt o så shopping… mamma handlade från apoteket o så blev det middag på en fin restaurant innan hemfärd.. Under tiden dem var borta, de åkte kl 13, så fortsatte vi att ligga vid poolen, sen gjorde vi oss iordning o drog ut på stan… Vi åkte till hardrock o åt, o det var riktigt riktigt gott.. det slog oss att de inte har gris i det här landet, utan mer lamm, kyckling och ko, så jag och Stefan tog kycklingvingar till förrätt och jag en ”duo combo” till varmrätt.. Den bestod av lammkotletter och en halv liten grillad kyckling utan lårben… o kycklingen var fantastiskt god! Riktigt god rökt… Stefan tog en redig köttbit med potatismos, stekt lök o champinjoner. På väg därifrån gjorde vi en Emma och Olle wannabe, vi köpte en hardrock nalle, men även en hardrock kamel… Kamelen heter Jamel, alla mina gossedjur heter något på j:ljud, så det måste ju fortsätta… Nallen heter Jalle.

Storebror o lillebror på Hard Rock

 

Jag och Stefan ock

Jamel och Jalle

 

Sen började Markus finna sin plats igen.. Han började pruta, o Stefan hängde på. På första stället fick de sex st. t-shirts för 200 L.E, på andra stället fick dem sex stycken T-shirts för 150… Så det gick ju nedåt i alla fall.. Sen blev det lite slöa på hotellet igen, o dagen var till sist slut…

28 December 2008  | Resor! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida