Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


One more time...Gruffel!

För några veckor sedan blev jag opererad i min vänstra spira och allt har läkt finemang. Det enda som har varit stånkigt är att jag har haft det sååå tråkigt. Huffa! Men eftersom att jag hela tiden blev bättre å bättre så trodde jag att allt skulle vara som vanligt snart. Dvs att jag snart skulle få börja fnatta fritt å leva mitt vanliga Sture-liv igen.

Så döm om min förvåning då matte tog med mig till fabbo Veterinär igår igen. Och lämnade mig där och gick – utan MOI! Vad var nu detta, tänkte jag?! HUFFA!

- Jo det ville sig inte bättre än att jag tydligen skulle operera min andra spira OCKSÅ. Gruffel!

Och inte blev det 1 dugg bättre av att Sol-Britt la beslag på MIN binge och MIN snutt då jag var borta...

 

 

Så igår blev jag alltså opererad i min högra spira och idag kom matte och hämtade mig. Jag bidde så glader i knorren när matte kom att jag fnattade runt och viftade med heeela kroppen *fnrr* Och inte nog med att jag hade blivit opererad – jag hade visst fått lite lyxig SPA där på Västra Djursjukhuset också. Dvs jag var både nybadad samt luktade gott i pälsastassen och hade fått pedikyr innan matte hämtade mig. Perfekt!

Därefter åkte vi hem till MIN koja igen och jag fick återigen kliva in i komposthagen. Gruffel! Och så här ser jag ut just nu när jag sitter på hela knorren och fnular...

 

 

Något plåster eller liknande behöver jag inte ha på spiran denna gången heller. Däremot hade de satt på mig 1 parabol runt skulten innan matte hämtade mig, men den tog matte av mig direkt då vi kom hem. Skönt - för den var bara i vägen. Huffa.

För övrigt så är jag lite groggy och trötter just nu. Och inte ville jag ha mina kvällstorrisar, men några bitar OST tackade jag så klart inte nej till *fnrr* Och ont i spiran tycks jag inte ha just nu heller, men det beror säkert på att jag fick 1 rejäl dos med smärtstillande innan jag åkte hem. Men skulle jag börja få ont i natt så har matte värktabletter som hon kan ge mig också. Bra!

Så de närmaste dagarna kommer jag bara att ta det lugnt. Tror jag i alla fall *fnrr* Och därefter blir det lite stilla fnatt och koppelpromenixer innan jag kör igång med rehab. Jag behöver visst inte vänta såå länge innan jag får börja simma fick jag veta idag. Perfekt!

Så med andra uff är jag snart mitt vanliga Sture-Moi igen - om inte förr så till våren/sommaren i alla fall!

 

 

*FnattFnatt* från Sture

 

 

8 Januari 2009  | Uff! Uff! *fnrr* | 7 kommentarer
ÅÅå satckars dej sture ! jag och mamz läser AAAALLLLTID din blogg =) va kul det blir för dej å gå på mops-rehab å simma, allt blir nog bra skaru se =) Å ps om du vill så är jag mäster-katt-bortjagar-mops om du behöver hjälp med kissen där i din binge! / Paddington
Skrivet av paddington den 9 Januari 2009 23:53
Vi tänker på dig här i kringelkojan =)

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Maud, Kärran o Biggan den 9 Januari 2009 13:37
Men så bra att det har gått bra, nu ska du bara tillfriskna snabbt också, kräv mycket gotter nu Sturis då går det ännu fortare att du blir frisk

Webbplats: http://www.nogg.se/prastbacken
Skrivet av Prästbacksligan den 9 Januari 2009 11:48
Men lilla gubben, du är sååå duktig och modig tycker vi i vår koja! Snart har du världens bästa spiror alltså.... Vi skickar massor av mopspussar till din söta trubbe!!! Du Sturis du vet väl vad de säger.... När mopparna är borta gosar kittlingarna (katterna) i bingen och med snuttarna =)

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsarnaqurreochstrimman
Skrivet av Qurre & Strimman/Hera & Xina den 9 Januari 2009 11:45
Så skönt, mitt StureGulle, att allt är fixat å klart :-) Nu ska du rehaba dig i sakta mak, så vi kan rejsa tillsammans på Mopsträffen i Götet i år åxå ;-) Puss puss puss från ditt VåffelHjärta

Webbplats: http://www.nogg.se/Våfflan Brenda
Skrivet av Våfflan&Brenda den 9 Januari 2009 09:59
Vi lider med dig mentorn, men vi är ju samtidigt glader att din mamz vill ge dig det allra bästaste dvs ett liv i full rörelse ;) Vi sänder 1000 läkande kramar o Fidelian o Hedda 1000 läkande kyssar "smack" rätt på trubben!!

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av SirD o mitt glada gäng den 9 Januari 2009 00:36
Stackars dig!!!

Webbplats: http://www.nogg.se/KOTTENOCHHUMLAN
Skrivet av Ingela Humlan Kotten den 8 Januari 2009 22:01
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida