Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


JOBBESÖNDAG med eftersvett i form av vänskap och joggingDagbok fylld av just söndagen 18 januari....

*21.45*

Vänskap


Smsade igårkväll i bilen hem från jobbet ett par ord till en vän...jag fått låna en massa jeans av henne som hon inte kan och som jag nu kommer i !!!
Skrev några rader att ja här sitter jag efter jobbekvälls lördag i dina MISS SIXTY jeans och känner mig ssssss.......*ASG*

Fick sedan ett låååångt svar jag inte såg förräns kl 6.10 imorse på väg till jobbet.Det innehöll mycket för hon är duktig skriva sms...(inte jag kan fasen inte lära mig T9 funktionen så jag trajar lång tid när jag skriver mina).

Hur som jag kunde inte svara henne så tidigt då jag vet hennes mobil är standby dygnet runt utan gjorde som så efter jobbedagen som även denna söndag likt gårdagen var mastig.Ibland tänker jag det blir vad man gör det till men näe vissa saker kan inte påverkas vad gäller geriatriken.Av 110 stycken äldre-äldre är ALLTID någon sjuk eller i livets slutskede.Men men älskar ju jobbet och tycker själv jag är bra på fixa o trixa o lösa problem på ett svint sätt.
Dock hände en sak precis då jag skulle gå hem efter lång dag vid 15.30 så blev övertid kan man säga.


Tänkte som så då ...hur hämta energi efter denna dagen för lite på minuskontot kände jag att jag var...JO JAG ÅKER O GLÄDJER NÅN...

Det blev min vän som smsat..för där stod i sluttampen på det jag läst på morgonen att hon hade det svårt bitvis och som hon skrev det går upp och ner...
Orsaken stavas sorg.

Photobucket
Åkte då och köpte en bukett tulpaner .Styrde dit på vinst och förlust.Ringde på dörren och ja de var hemma.
Finns inget roligare än se sann glädje o förvåning.
Vi drack kaffe och tjötade om våra kilon vi vill ha väck ...inte många men de finns..
Vi pratade stort och smått.Åkte så påfylld av vänskapsenergi hemåt.

KISSENÖDIG

Hade en del avhandla i djuptänkning angående jobb och saker i samtal jag fått till mig där under dagen.Hoppas jag kunde stötta någon som verkligen behövde.Så lite man vet ibland.

Snön börjat falla och blåsten ven kring bilen.På med musik och så landa hemma.Där säga hej svida om och så upp för att ha tillsyn över våra vänners sons knä som han skadat illa dagen innan.Jag rekommenderade dem åka till akuten och for så upp för att springa av mig en massa i elljuspåret.
Kompisen så underbara springa med vi kan verkligen lufta OSS både bildligt o bokstavligt.Fick sätta mig pinka bakom en gran för jag höll på kissa på mig :)
Fick ett så varmt SMS läsa mitt i drickpaus där min tulipanägarvän skrev rader att spara och läsa.Ibland kan vänskap kännas som den tar slut...just den där man klarat av ett brake och sedan går vidare den blir stark.Starkare än man tror.

1-1


Såååååå då äntligen HEMMA ...där duscha och viska med liten söt dotter en stund.
Hade ju då bunkrat i väskan något jag länge drömt om.
Många ordar om denna produkt i både bloggar och IRL...

Fick så infall och köpte en 500 ml burk med denna glass...Kom så på att fanken den måste ju ha gluten i sig..alltså gör vi en HERR MUPP vi smyger i sovrummet med det vi vill äta allena...vet du läser min nya blogg /hemsida så förlåt darlingen DU FICK INTE SMAKA..burken står tom på kickans sängbord och jag lovar vi fnittrade och åt tills vi nästan ville kräkas.
Vi njöt vi hummade som i värsta reklamen.Som om vi aldrig ätit något godare.
Kakbitar ej bakade ,brownies nedbäddade i bitar av chocklad /vaniljgräddglass..kan ej beskrivas hur gått det var och hur MYCKET BITAR det fanns.Mycket mäktigt och värt varje krona men Flisan och jag enades detta ätes endast för att fira något och vi valde fira hennes namnsdag som inte firades så mycket :)...

LOVAR ÅTERGÄLDA dig o Fredde...men som sagt vi är ju vana vid hitta Pringlesrör under din sängsida och godispapper så 1-1......

NUUUU stunder filmen ingen orkade se igår....not blir inget sen blir sitta här lite till och :
SEEEEN stundar sängen som verkligen får ta resten av energipåfyllningen så ska jag se att jag vaknar som en ny Mupp imorgon kl 06 när klockan skramlar!!
Blir lång dag då sjukgymnasttiden är kl 17..Tur man halvledig tisdag ..valt gå på en intressant föreläsning då .

Kryckor

*21.54*

Pojken varit på akuten och jo jag hade rätt inge bra.Ledband kontra annat trasigt i knäskålen tippa de på.Dock väntetid till 03 inatt i deras bedömning så han fick åka hem och komma åter klockan 07.
Trist men skönt att jag gjorde rätt bedömning.Nu lånat ut våra kryckor till han för det fick han inga med sig ....hmmf.
Blev ett bildspel och låten jag fick tag i var en slump.Letade efter Communion med låten Second life replay men den fanns ej få med så här ...denna var helt underbar och jag råkade av "misstag" klicka så kan det vara....meningen!!Gonattkramen fru Jena.
18 Januari 2009  | Dagbok | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida