Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Tår-sdag ihop med lite FAVORITFREDAGSNOTERING!!( Info :För läsa bloggar som löper dagar tillbaks härinne måste du klicka på BLOGG här ovan..Här på startsidan endast senaste uppdatering!!)

*21.22*


Zzzzzzombie


Efter rätt kort natt så var jag inte direkt vaken när radiorösten väckte mig kl 06.
Jobbedagen flytit på och vissa knutar är upplösta.
Vilade mig på lunchen en kvart och språkade med maaama.Vem ska förstå om inte mammor när något tynger.
Arbetsmässigt fått tid sätta mig i det nya lite mer och inser att våren går i förändringens skede och jag kommer att fixa det men måste tänka på att rom inte byggdes på en dag.


Kärleks-handling

Så man uttrycka det jag möttes av både i morse och efter jobbet.
Herr Mupp hade fick jag se vid tandborst handlat tandkräm för ilande tandhalsar.Sånt uppskattas enormt .Skönt bli hörd i handling.
Vid hämtning av honom hade en en misstänkt "kvinnlig" påse i handen.
Den innehöll en klänning jag velat ha från Gina Tricot redan i julas och nu är den min.TACK LOVEN!!!!

Pre-menstru_ELLAApårpå Loven...


Henne var det länge länge sen jag skrev om.Kom ju in en burk med Jättenattljusolja i mitt liv och tystade den kärringen med för gott...
Nu är det så att de varit slut ett tag och jag tänkt att OMEGA 3 går väl lika bra:)
GÖR DET INTE NOT NOT NOT.Så när jag påpekade förut att jag minsann tänkte köpa dyra burken igen sa IL FAMILIA KÖP EN HEL LASTBIL typ.

Men våra känslor vi rabiata kvinnorterriers har då och då ska tas på fullt allvar.I annat läge hade allt sagts fast i en snällare tooooon bara:)
Slut på den diskussionen för jag HAR RÄTT så det så.Basta, pronto the End.
The end sa jag ju tänk att män alltid ska ha sista ordet.Partyplanering PÅ SPÅRET

Vad kan pigga upp mer efter en tuff sömnlös natt och jobbedag till 100 %.
Jo sova 2 timmar efter jobb.Klä om och göra spåret med min goa vän Rödtoppen.
ATT vi har det bra när vi springer.Vi hinner avhandla våra dagar sen vi sågs ,vi hinner skratta ,svettas,flåsa och idag då parera isfläcker så rundan tog dubbelt så lång tid pga skalman tempo.
Drutten hinner nos upp alllllllla spår och kissa varje tall/gran som han hittar värd att pinkas på .En fri Druttpojke i sin bästa situation köra race efter mig eller ligga o rets 10 m före.
Själv blir jag en ny KVINNA lugn fin och timid.Som en lisa för själen med löpningen så är det bara och jag älskar denna vinterlöpning.Kommer garanterat sakna kylan till våren då jag kommer dö av all pollen och min allergi.

Nu är planerna inför vår TJEJKVÄLL klar.ALLA GODA TING ÄR 3 och vi ska se till att stan blir både roligare och med dansfylld.En riktigt rolig tid framåt.Tre helger med fest och middagar.
På lördag styr vi våra ben uppåt på trerätters och goa skratt med våra goa vänner.
Är så tacksam över alla våra vänner vi har och allt har sin charm !!!

Nu då kära vänner författat detta två ggr...jo jag provade göra annorlunda när jag skrev och glömde att jag inte sparat så bara börja om..undrar om version två är sämre...eller bättre...Tur man är snabbkskriven. Från 21.22-21.38 hunnit med göra om allt två ggr...så ingen större fara men jag svor...


Otursvecka
Apråpå otur....
Fundilerar en olycka om dagen här hemma .En karaff i tusen bitar en dag,soppa över hela mig igår,MAKRILLSÅS över hela köksskåpen och på mig samt en glödlampa i bitar är kvällens skörd....
Hmmmmmm


Önskar alla en trevlig helg !!Vet att fredagen inte blir mer än jobba,svida om ,äta gott med familjen och sedan ta bussen till Peking med Rödtoppen och där möta upp Aula.

GO GIRL!!!!!*17.46*


Favoriternas dag här...FRIDAY!!!!!

VARNING utfärdad.Syns tre små gummor förlåt tre URLÄCKRA brudar ute i Peking ikväll så håll åt sidan och akta er för att svimma *S*....vi är nämligen på G!!!!!
Loud Ink ska lyssnas till det susar i öronen.Coverhårdrock när det är som bäst.Ja min smak ala musik är som baken var....breeeeeeed....notera *var*

Thaimat inköpt,nötter,godis och annat gött att dricka!!!Kvällen är bara barnet ....

So long.
22 Januari 2009  | Dagbok | 3 kommentarer
Tjabba! Nu har jag sparat din länk för det var omöjligt att komma in här då små gråa rutor blockerade mig på data. Till slut fungerade det och då passade jag på att spara länken så man kommer direkt in hit. Kikade på vad du skrivit också och scrollat mig neråt. Det är ju så med bloggar att det man skriver hamnar högst upp (aktiellt) osv. Hoppas du kommer att trivas här och när du som jag jobbar lite med bilder är det skoj att testa och byta ut och se hur det ser ut etc. Så lycka till nu och ska försöka läsa så ofta jag kan. Kramen//Sanna...och trevlig helg!

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 23 Januari 2009 12:48
Hej! Det låter som om du kommer ha det rätt trevligt.. Blir nästan lite avis! Ha en mkt trevlig helg & tack för dina vänliga ord.. Kram Anna panna

Webbplats: http://www.nogg.se/Bylunds Blogg
Skrivet av Mini me! den 23 Januari 2009 08:48
Himmel vilken härlig blogg sida du fixat.Här far det hjärtan när man trycker poff.....Mycket rajtan tajtan för dej ser jag,kul.Fullspäckat med möe å lite till.Njut med familjen imöra för sedan ser de dej inte..Kram kram
Skrivet av vonna den 22 Januari 2009 21:59
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida