Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


PersonalproblemFÖRE-byggande dag /FÖR..intelsedagen i vår värld....*18:19*

Ja som rubriken säger har denna dag varit förebyggande men även rätt förlösande för nya tjejgänget jag kommer ingå i team med.Jätteroligt och spännande att få sitta ner och språka oss tillsammans om något gemensamt tänk .Undrar ibland bara vad de tysta deltagarna tycker egentligen...
För åsikter har väl alla egentligen?

Mattintag


Något dagen kännetecknats av mera är FIKA OCH MAT!!

Rätt kul när man bantar för det sprids som en löpeld.Ingen som sprider när något frossar hysteriskt under lång tid och håller på bli smällfet....Aldrig någon som kommenterar om någon är tjock på ett fult sätt men tydligen tillåtet hålla stenkoll på någon som lyckas smalna av och dessutom må så bra av det!!

Så när konstateratet kom jasså ÄTER DU ??
Så titta jag upp och sen ner på min ostmacka och sa JA TYDLIGEN!!

Jo jag åt både :2 st ostmacka,frukt,fiskgratäng ,rivna morötter,potatis,3 skivor vetelängd+kaka,halv skål godis:) och jag NJÖT som vanligt mest av alla...
Sådär jag kikar upp nu är det tom officiellt det jag åt idag .

Hur som helst dagen gick fort ...eller nja jag mer satt än gick..blir många steg ta igen ikväll plus Pilatesen.Du lurar aldrig en Drutt....


Hämtade efter jobbet först Drutten hos mamma och sen sonen på Racketstadion där han och hans pappa spelat långolf..inomhus *S*...jo man kan göra det för det finns nät slå i.
Mitt ex är UBERGLAD i Drutten.Han öppnade bildörren och bara Drutten hör hans röst blir han lika glad han.
Så utsläppt och gosad med blev han samt att han tog Drutten in för att visa sin tjejs släkting som var där *ASG*..konstigt...han såg inte särskilt road ut för han förstod inte DRUTTENS storhet .Men men kul är det se på djur hur glada de blir i människor som verkligen innerligt tycker om dem.Går inte lura Drutten inte .


SyskonkärlekÅkte så hem i mörkret och skönt få sonen för sig själv en stund och kunna prata veckan som gått.Vi hörs inte de veckor han är hos pappa för jag tycker han ska få ha sin tid där då utan liksom påminnas och behöva prata i telefon som inte tillhör hans roligaste göra.(inte lik mig där *L*)
Väl hemma bort och hämta liten Flisa som så sprang i förväg för att få träffa brorsan.Hon saknar honom mer än man tror hennes "ensambarnsveckor".
De är verkligen så underbara med varandra även om min egen barndom går i repris med en storebror som är 7 år äldre(min är 6 år).
De har stundtals verkligen utbyte av varandra och Felicia vill gärna vara med honom och ja han klarar det en stund .15 åringar vill ha mycket egentid och gärna med stängd dörr och det kan inte alltid syrror förstå.Här i Italien i somras.


Hon ska nu försöka hjälpa honom plugga svenska till hans prov imorgon.
Som jag log!!!Eller hur tänkte jag .
Spännande se HUR många minuter det tar innan de ryker ihop däruppe och hon kommer skvallrande ,gråtande ner.

Nu ut en sväng med Drutten före PILATESPASSET.Så glad jag började på den träningen för den GER otroligt mycket både i energi och styrka.Ser att besökarna fyller på sig här inne och det är jätteroligt tycker jag.Det roliga är att det funkar ha kvar min "gamla" dagboksblogg i nuläget med samma innehåll.Där stadig ström av vänner .Så ja bara köra på så tills jag tröttnar .

Nu kom sonen och dooootern ner och han vill ha hjälpa av MIG med svenskaprovsförhörningen....som jag trodde...Drutten kniiiiiiiiiiiiiiiiip ett tag till....
Kanske husse som åkt tåg och kommer hem sent är sugen på en Druttprommis *ASG*...näevars det hinns nog det med kvällen är ju lång.


Önskar mig en PITT!!!


Har ju önskan om att få se en viss PITT senare.....JÄTTESUGEN på det...får se om den kan uppfyllas i tvn:s värld!!!*S*
Fånigt snart 40 år och så otroligt glad i denna man på film pekar upp.IDOL ...ja jag har nog en idol i honom.Började med filmen Höstlegender sen var det kört....

Nu till något allvarligt .
FÖRINTELSEN
Som avslut i dagens dagbok så vill jag tända ljus för alla offer under förintelsens tid.Låt oss aldrig glömma det hemska som skedde .Låt det aldrig återupprepas.
Det värsta i oss människor kommer alltid finnas om en tillräckligt stark ledare enar.Det pågår krig och svält i vår värld.Är det vår tids plåsamma förintelse??

Vi låter oskyldiga svälta till döds när det finns mat till oss alla egentligen?

/JenaPhotobucket

Så sant Drutten men inte i detta fall...idag stämmer dagens VISDOM här bloggen superbt!!Kikar upp tv.


Ps För läsa tidigare dagars dagbok måste du klicka på Blogg högst upp så löper alla inlägg under varandra...


27 Januari 2009  | Dagbok | 3 kommentarer
NU har även jag hittat hit. *ler* Snygg sida! *tycka* KRAAAAM
Skrivet av Stina (TheKaNo) den 28 Januari 2009 01:04
Det kommer nog en dag när även lilla Flisan vill slå igen dörren för storebror men visst, idag känns det säkert hårt. Hon förstår ju inte varför hon den lilla tysta flygan inte kan få vara där! Han får säga att han läser läxorna *s* Du Åsa, jag vill också ha Pitt!!!! *asg* Kramen

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 27 Januari 2009 23:40
Tja snygging! hörrö du..är det bara att lägga in bilder hur många som helst i blogginläggen??? Jag har hållt på längre på noggen,,,men du är redan i full färd att ändra utseende och bilder och God knows what!!!! Lilla "hackare! Puss

Webbplats: http://www.nogg.se/mula
Skrivet av Martina den 27 Januari 2009 19:01
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida