Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Jobba för två och avsluta med en Pitt!!
Hur minnas onsdagen den 28 Januari?

Jo som upp ala en zombie kl 5.50...Ta sig till jobbet med hjälp av Rix Morgonzoo.Tack för dem.Värre när man ska hem behöva höra rysliga rösten ALEX & CO..lyckades äntligen ändra kanal idag.Orkar inte med henne då hjärnan är i behov av renovering och inte explosion .

Näe tacka vettja de tre essen i Morgonzoo som KAN FÅ MIG le på morgonen.De enda kan jag säga.Rysligt morgontrött.


Insåg då jag klev in på jobbet efter en lång inläsning då jag varit långledig att det fanns en hel del ta i.En rond avverka och sätta sig in i.
Insåg rätt snart att jag tydligen skulle va allena syrra på bygget denna dagen och bestämde mig för att det BLIR SOM JAG TAR DET.
Alltså satte jag mig för att denna rond och denna dag skulle bli en JENAEFFEKTIV dag..svish,svash,svush.

Då jag väntar in den kvinnliga doktorn vi har inser jag när jag hör en mansröst att det inte är hon som ska ronda...
Det visar sig vara både Vårdcentralschefen och en läk kandidat.Log inombords.Då så här ändras planerna hela tiden och jag med dem.

Hur gick dagen då?
Jo den gick superfort.Jag var jätteeffektiv.Gjorde verkligen två kvinnors jobb.
Styrde därifrån vid 16 riktigt nöjd.Dock märkligt att den omedvetna frustration man tydligen byggt upp visar sig då man träffar sin hälft.Som om båda har varandra ibland till att KRÄKAS på.
Det börjar i dur HEJ HEJ och kan växla fram och åter 700 ggr sedan.
Rätt skönt ändå kunna få vara sig själv inför varandra synd bara att båda krockar i samma mood rätt ofta.Dessutom jobbar vi båda i extrema människoyrken där båda tvingas le och vara trevliga dagarna i ända.Kort sagt förståerligt.Så iväg handla då jag arbetar torsdagkväll och fredagen står sen raskt för dörren.
Vi lyckades komma in på köpcentrat och där insåg vi att vi inte alls ville titta på samma saker så vi tacka gud för mobilerna och ringde varandra när vi shoppat klart i varsin vagn *ASG*..MUPPARNAS NYA MATSHOPPINGRUTIN... ja vi möttes då och då och gjorde gemensam sak i finna TABASCO!!!

När väl ute därfrån tvingade jag honom att vänta för jag skulle ögonshoppa och snoka runt på H & M samt Lindex för att bara få glutta o glane o se om de fått in nåt kul och hur vårmodet ser ut lite.Gick ju jättefort sa jag till maken som satt på en soffa och väntade.
Barnen ringde och önskade skräpmat...Bidde MC Donalds till dem och maken.
Hade kuponger som gjorde det hela mycket billigt.Bra på samla kuponger jag.Klädde om vid hemkomst för att ladda nya batterier och få se om taggtråden i munnen skulle försvinna efter en löprunda.Drutten och jag gjorde vår långis i beckmörkret och tror jag måste äta mer morötter för jag tyckte inte ens pannlampan lyste upp tillräckligt.
Rätt märklig joggingstil måste det bli då man löper i blindo...MEN det var skönt och musiken dånade i lurarna från Killers skivan.Saknade dock min vän M på rundan.HON lyser upp hela hon med sitt skratt och energi.Tänkning på henne hade jag som befann sig bevista något av det svåraste i livet.
Hade megatänkning på Magdalena Graf som fått en hjärnblödning igår,likt min -04 .Skillnaden dock att min aldrig blev så stor...men katastrofal efteråt.Hoppas hon slipper det.
Hann grubbla massa under rundan på tänk OM man skulle få en till osv .Skulle jag fixa det mentalt?..

Väl hemma så pågick aktiviteter såsom bära upp tvätt jag tvättat och hänga en tvätt som jag fyllt på .Teamwork kallas det.
Jag lyckades åter säga en groda och få en tillbaks så jag la mig i sovrummet för att se Thailandsprogram på kanal 4.Fick liten nybadad kicka bredvid mig och innan det var slut hade vi båda somnat...
Sov sådär gott som ett barn såååå trött.

Lagom då öppnas dörren och maken säger KOM NU DÅ FILMEN ÄR PÅSATT...

Du ville ju se PITT!!!!...
IGÅR JA...svarar jag.Sen ligger jag kvar och tänker nu har han ju så snällt fått igång den så bara masa mig ner.
Sagt och gjort .Beskådat en mycket annorlunda film med min favvoskådis Brad Pitt.Grät faktiskt en gång och fick även här mycket grubblerier för den är djup om man kan tänka djupt...
Sonen orkade inte se hela för skolans skull.Maken såg den inte alls ..FÖR HAN SKULLE JU SOOOOOOVA ..förlåt ironin men ja jag är nöjd och denna torsdag börjar efter sömn med SOVMORGON för min del.

Sedan ladda inför jobbekväll till 21.30.
Fredagen är en jobbedag till 16 och tatatata bara jag inte blir sjuk eller nåt så ska jag BOXAS för första gången sen diskbråcket.Efter box är vi bortbjudna på lite fest hos kompisar.Paj kommer vi ta med en och de gör en!!

Kort sagt..pekar upp blir det aldrig när fingrarna dansar i samma takt som mina tankar .
DAGBOK är det garanterat och nu önskas alla en härlig sopp och pannkaksdag och sedemera en go helg ifall vi inte hörs innan den!!!

Kram Åsa o lägger en rätt talande bakgrundsbild.Ni vet väl att Drutten & Jena är ryska dockor och jättestora där !!!

Men något Drutten som kan såna klokord som vår en Druttenhund det finns inte i hela världen:


Photobucket


Torsdag

*11.52*

Nypromenerad och snart nykaffad!!
Snart iväg och jobba efm/kvällspasset...so long .Liten Drutt ska följa med och doktorera.

Fått positiva besked i telefonen nyss.Kan jag leva på.
Fick mindre bra eller mer elaka besked igår och där blir till stötta mer !!!Kram till er båda ni vet vilka ni är!!!Ps För läsa tidigare dagars dagbok måste du klicka på Blogg högst upp så löper alla inlägg under varandra...
29 Januari 2009  | Dagbok | 2 kommentarer
ta det lungt gumman..Det känns som du stressar. kram från en kärring i götet
Skrivet av cissilina den 29 Januari 2009 13:03
Snygg sidan blivit! fräckt! Kram

Webbplats: http://www.nogg.se/veronikanorberg
Skrivet av Veronika den 29 Januari 2009 09:08
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida