Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Mopsträff på Kviberg

Matte tycker synd om mig eftersom att jag ofta sitter på knorren i min komposthage och ser så där lissen ut som bara 1 mops kan göra *fnrr* Så gjorde jag också idag ända tills matte kom på 1 sak;

- Idag var ju 1:a söndagen i februari, vilket betydde mopsträff på Kviberg!

Förvisso skulle jag ju inte få fnatta fritt å leka med de andra, men det kunde ju vara kul för mig att få komma dit ändå. Få lite miljöombyte och annat att tänka på. Tänkte matte alltså. Och jag höll förstås med!

Det visade sig att 6 andra mopsar också hade kommit på samma sak denna dag. Dvs att komma till Kviberg för lite sniff å rejs. För egen del fick jag som sagt inte fnatta fritt utan koppel, men sniffa – DET fick jag!

Och här är 1 kort på mig där jag har hängt upp kopplet på knorren och tar mig 1 sniff på min kärlek för dagen; den söta kavrings-pinglan Korven!

Mmm är man Gentleman så är man, uffar jag bara - som brydde mig mer om fröken Korv än om gotterna som 2-beningen bjöd på *fnrr*

 

Fast vi stannade inte så länge eftersom att 1 av grabbarna ville mucka med mig gång på gång. Gruffel! Tur att jag är 1 snäll mopspojke som aldrig vill bråka utan jag satte mig på knorren vid mattes tassar istället. Där var det lungt och tryggt och därifrån kunde jag också spana på söta fröken Korv när hon fnattade förbi *fnrr*

 

Och för en stund sedan kom vi hem och nu zzzzover jag så gott i min komposthage. Nöjd å glad efter 1 skojsig stund på Kviberg!

 

 

*FnattFnatt* från Sture

1 Februari 2009  | Uff! Uff! *fnrr* | 2 kommentarer
Vilken dag Sture =) Du gör dig förtjänt av ett tupp- eller kanske, mopslur ;)

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Maud, Kärran o Biggan den 1 Februari 2009 15:39
Åh vilken tur du har Sture som har en sån förstående matte som tar med dig på mopsträff!!! Vad gotter att få sniffa på 1 pingla som dessutom hade ett gotte namn =) Snart är spirorna dina på topp och då får du oxå fnatta hur mycket du vill!!!

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsarnaqurreochstrimman
Skrivet av Qurre & Strimman/Hera & Xina den 1 Februari 2009 15:39
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida