Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


T som i Torsdag med Tempo......FREDAG SOM I TOKPASS!!!ÄNTLIGEN BOX!!!För läsa tidigare dagböcker klicka blogg ovan o skrålla !!!


*22.48*TORSDAG......& FREDAG tillägg längst ner!!!!T som i trött......

Sov somnade ovaggad och så skönt ha halvan bredvid sig .Precis som man tagit för givet .Dock fruktansvärt vakna halv sju och masa sig upp .Medvetslös var ordet.
Styrde till slut mot mamma med Drutten.Hade även vår stora tvättkorg med tvätt i bilen .Hon erbjudit sig ta hand om den som jag aldrig kommer ifatt med på någe vis.Det blev till slut 5 maskiner visade det sig .Super av henne fixa i sin lägenhet o med torktumlaren igång hela dagen.
Jobbdagen gick i raskt tempo och avslut med syrramöte jag glömt fast jag pratat om det på morgonen.Ledde till att jag inte hann ta nån rast...
Vid 16.45 stämplade jag ut mig och hade en önskelista från maken över vad han var sugen på.
Styrde först och köpte Omega 3 burk den bästa på marknaden i hälsokosten och köpte även så superfina ljuslyktor i saltsten .De tar bort illalukt och renar luften bla.Mycket bra köp o så lös de så fint.
Mamma fick den ena ...bra för hennes cigarettröklukt;)

Storhandla o T som i TVÄTT


Efter hämtat tunga tvättkorgen åkte jag för handla och blev Willys.Gillar dem bäst .Billigast o där hittar jag bäst dessutom.Kände inte för irra omkring nånstans bland hyllorna inte.
Storhandlade för en 1200 kr och fick många många kassar.Förvånad nästan över att det inte kostade mer.Men nu har vi sex laxar i en laxask ..förlåt i frysen .Massa lax blev det o annat nyttigt.
Drutt sov i bilen för en gång skull .Inge skall när jag vände åter eller så hade han skällt sig tyst....*L*
Pratade med svärfar på vägen hem och fick prata av mig lite .Skönt.
Ringde även god vän som har det struligt.Jo jag tänker faktiskt på min vänner också ALLTID.
Klockan 18.30 landade jag hemma.Smög in och upp.Peter sov.Smått förvånad han lyssnat på mig mer än andra dagarna.Gott tecken.

T som i Tulpaner o Tradera???


Hade kommit blomsterbud från hans arbetskamrater o jag som bara ÄLSKAR tulpaner i vår familj fick verkligen njuta av dem o Annas o Tildes bukett fick nu platsen i vardagsrummet.Ljuvligt med blommor.
Sen var det ett paket som Peter ringde mig om och trodde jag TRADERAT något !!!hahaha.Näe sa jag förvånat det har jag inte.Öppna sa jag .Där i låg i vadderat kuvert kort och vingum som han älskar o choklad i två mörka sorter ingen av oss provat o vi testat det flesta.Så underbart gott.Den ena tog slut ikväll.
Stort TACK till Liza o Anneli våra ljuvliga vovvevänner från forumet vovve.net.
Vilken surprice o såååå gott!!!slickar mig om munnen.

Baxade så in tvätt och 8 kassar mat.Packade upp alltihop.Började så laga maten som skulle bli en tonfisksallad.Hade i massa gott i den.Rödlök,champinjoner,kidneybönor,majs,rädisor,solrosfrön,tonfisk,blandsallad you name it.Slingrade olivolja o lite flingsalt över.Till det knäcke med Becelsmör på o ett glas citronvatten.Sen bars det upp på brickan med saltljuset tänt .
Peter riktigt mös .Han läste sin Zlatan bok och låg och kikade på hockeyn.

Både jag o Flisan på om just se TV och hör o häpna han stängde av tvn och la sig bara o läste.Tyckte nästan synd om han missa hockeyn.
Flisan o jag åt i köket o tände ljus o myste.Hon ÄLSKADE salladen jag höll på svimma hon som hatar både majs o bönor annars.Så kan det va.
Sedan kom hon på hon glömt läxböckerna hon tränat massa på sen i lördags i skolan och då var livet inte lika älskvärt.Jag försäkrade henne om att hon både kunde skriva skrivläxan fint och att hon läst superbt.

Så jag nu lovat gå upp tidigare med henne imorgon för att gå till skolan o läsa med henne en gång extra .

Vi fastnade i programmet du är vad äter och Sanna Brådings resa i avgiftning osv.Flisan helt inne i programmet och hade mycket kloka tankar på en 7 årings vis.Jag fick också en del tänkning särskilt vid livskurvans linjer.Fundilerade hur MIN skulle sett ut ...Hmmm.


T som i TraskaNär hon så borstat gaddar och burits upp för att somna på 1 sek så kikade jag in till min älskling.Han nöjd och lugn.Frågade om han ville ha nåt mer.Jo nötter.Hämtade blandnötter och lite mer dricka o mörka hallonchockladen.
Gick så ner och hängde upp ja 5 maskiner tvätt lite varstans att få torka.
Tyckte då mitt jobb för dagen kunde få vara slut .

Började närma mig 120000 steg.Ingen maxdag men maxad på så mycket annat sätt.För en gång skull inte ens tänkt på räknaren som jag lever med hela våren i jobbtävlingen.Blev massa färre steg i helgen av naturliga skäl men vår goa samordnare kom och la en lapp idag med glad gubbe att jag ligger som god 2a.
Förresten är de de 10 främsta som är med lottningen så jag siktar hamna bland dem o inget annat.

T som i Total avkopplingTänkte så HUR vill JAG avrunda denna dagen.Hörde tassar komma i köket medans jag fixade disk o diskbänk.Han kikar på mig med sina varma ögon och säger jag vill gå ut o bajsa.Jo han kan prata tyst med mig .Helt sant.En ljuvlig kommunikation mellan min hund o mig.
Tog på mig joggingskor ..för de fäster bra i snö o sköna gå i.Reflexväst o så min mobil laddad med musik .Lurarna i ,mössan över och så ut och gå en mörk kall vinterpromenadsrunda där jag njöt som mest faktiskt under hela denna dagen.
The Killers senaste låtar bara äger just nu .Helt lovely höra på varenda en.Några helt enkelt nästa topplåtsvarningar efter deras hit Human.


T som i TrygghetNu så bryggt te .Gått upp med kopp o en citronskiva i.
Peter kom ner ett slag .Masserade mina axlar medans jag skriver.Råkade se att Flisans vattenflaska hon haft på sin nya streetdans idag hade runnit ut i skolväskan osv.Han ser ALLT pluppen.Friskhetstecken för han har alltid total kontroll över allt.
Har hotat med sno med kablar o tv kontroller imorgon men då sa han vad vill du då att jag ska ligga här och stirra upp i taket hela dagarna o bli TOKIG eller??
Näe jag vill du varvar korta promenader ,äta,sova med hjärnvila .
Det är vad jag ska ge dig i helgen lovar jag dig sa jag och så avslutas nu kvällen med att jag tänker läsa kort stund innan lampan släcks vid midnatt.

Fick ett så ljuvligt SMS av en kollega precis.Erbjudande om få börja 11 o hon då går in sin lediga dag ......insåg att jag ju måste upp med Flisan vilket fall så jag åker direkt sen .MEN just ha sån arbetskamrat i detta skede är GULD VÄRT.
Där man blir sedd som så trött och sliten som jag är .
Men ser ser ljuset i tunneln??kanske?? knackar i trä:) o var försöker hitta saker som hämtar upp energi hela tiden.Bara höra Peter röra sig runt mig här gör mig så glad så jag blir tårögd.
Han lever ,han finns.Tryggt.Guld värt.

Mycket som är guld värt.Dagen som kommer imorgon är guld värd just för det är slutet på 7 dagar känns det som.7 dagar idag sen det hemska hände.
Den hemska torsdagskvällen jag aldrig glömmer .
Tar mer än 7 dagar bli mänska ordentligt efter detta men på god väg är vi .
Inte se så mycket bakåt utan mer framåt gäller nu .En helg där jag ska varva vila med mys .Mys med både Peter ,Felicia o mina goda tjejvänner.

Box står inför dörren.Något jag längtar mig tokig efter.Ska bli så fantastisk roligt få göra det imorgon kl 17.Sedan laga rotfrukter i ugn o kött till oss.Mysa o se Lets Dance o bra va.
Lördag :ska SPA råda här hemma.Avslut kvällen med triss i tjejmys för oss runt 40 o våra girls på 7-8 år.Peter stenkast bort och ska förses med gott gott.
Söndag:Styr jag mot LKP för brorsan ska ta med Flisan o lilla Melle på Princess on Ice..får se jag oxå kan få tag i biljett...annars gör jag nåt annat under tiden.Förutom det bara soft är min plan med en löprunda.

Till dig som orkat hit ner KRAM....o helgens motto är tat lugnt ta en TOY!!!!

Här kommer bilder från ja det jag också ägnat mig åt som jag älskar nämligen fota!!!
TACK!!!!!


T som i TRISSLOTT

Köpte en dubbeltrisslott idag.OM ni inte ser mig mer här så har vi dragit till Thailand ....*S*T som i Tröttsam jobbedag och Taskig sluttajming


FREDAG

*16.26*

Nu hemma o ska svida om för boxningen-för er som länkat sig hit är adressen här


Länk :http://nogg.se/DruttenoJenaHur som jobbedagen var väl ja just den även tröttsam idag.Mäktig vecka o ökat tryck på jobbet.
La mig en stund i vårt gamla jourrum för jag kände mig yr o så trött.Somnade till och rätt skönt vakna som liiiite piggare.

Precis rundat av o ska hem då kommer kokerskan BRÄND över halva armen.Sånt hjälper man garanterat till med .Stackars henne.

Sen hem o tog E4.
TVÅ snutbilar som tog fartdårar.Glad jag möljde på så trött som jag var.Kunde ju fanken blitt illa om jag hade gasat lite i min stress hem.

*18.50*


T som i Tokslå i mitt älskade TOPPENBOXTRÄNINGSPASS!!!

Attans vad bra det gick träna .Kände mig som tjuren Ferdinand.HUR mycket kraft och ork att ösa ur.Tog aldrig riktigt slut.Kunde inte avslutat min vecka bättre.Lyriskt lycklig fått utöva min favvosport igen och RYGGEN den höll/håller .Så härligt bo i liten bygd.Av de ca 80 pers som tränade var det oändligt många som hälsade till Peter.Rykten sprids fort .Gott få ta kål på några felaktiga.
Härligt se allas miner också då jag krympt en aning sen de såg mig senast.Vissa kvinnor har svårt för se andra kvinnor gå neråt...men många här som faktiskt hejade och var positiva....
Jobbigt se Peter i omvänd sit förut var det jag som suktade när han for o tränade o var glad.Men han slappat idag o verkligen nere i varv..nästan för mycket så jag blir lite orolig för det.
Nu laga mat till min minifamilj alias Herr Mupp o Flisbert.
Drutt nannar gott här under datorn.

Snart härliga lets DANCE!!!


*18.50*


T som i Tokslå i mitt älskade TOPPENBOXTRÄNINGSPASS!!!

Attans vad bra det gick träna .Kände mig som tjuren Ferdinand.HUR mycket kraft och ork att ösa ur.Tog aldrig riktigt slut.Kunde inte avslutat min vecka bättre.Lyriskt lycklig fått utöva min favvosport igen och RYGGEN den höll/håller .Så härligt bo i liten bygd.Av de ca 80 pers som tränade var det oändligt många som hälsade till Peter.Rykten sprids fort .Gott få ta kål på några felaktiga.
Härligt se allas miner också då jag krympt en aning sen de såg mig senast.Vissa kvinnor har svårt för se andra kvinnor gå neråt...men många här som faktiskt hejade och var positiva....
Nu laga mat till min minifamilj alias Herr Mupp o Flisbert.
Drutt nannar gott här under datorn.

Snart härliga lets DANCE!!!


T som i Totalfredagsharmoni


*21.25*

Idag älskade jag Elisabeth Höglunds dans.Vilken kvinna..Rollator..goooo.
Flisan krävde sin telefonröst på Nicke W...
Morgna impar men jag gillar outsiders människorna .De som roar.

Sen att en Östgöte skaaaa ta hem det det pratar vi inte högt om ...vrålar MAGNUS MAGNUS MAGNUS!!!

Nu proppmätt.
Lagade rotfrukter i ugnen.Morötter,palsternacka,kålrot och färska rödbetor skivde i bitar o så ringlade med olivolja o så flingsalt på det.Till det stekt kött.Egengjord tsatziki till detta o citronvatten.MUMMA.

Efterätt bidde glass med varm hallonsås.
Nu lite nachochips som avslut o mörk choklad.
Njuter oändligt av vår fredagkväll ...sitter vid datorn lite i pauserna.Mycket mail kolla o annat skoj.


Photobucket

5 Februari 2009  | Dagbok | 4 kommentarer
Ja du det blev inte Kitty som åkte utan Hasse Aro...

Webbplats: http://www.nogg.se/nillaskrypin
Skrivet av Pernilla den 7 Februari 2009 08:51
Man fick en vårkänsla här också....*s* Snygg design!

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 6 Februari 2009 15:33
Många T idag och tulpaner säger jag inte nej till jag heller. Skynda fynda så kanske du hinner träffa sonen i Thailand *s*. Nu hoppas jag att det ska vända för er och att det bara kan bli bättre och bättre. Vi går ju i alla fall mot en bättre årstid. Alltid något. Puss och kramen från mig.

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 6 Februari 2009 15:33
Kikar bara in en snabbis och önskar er en LUGN och trevlig helg...hur trevligt man nu kan ha det utan mej?! haha

Webbplats: http://husses.scubersite.se
Skrivet av Gunilla & Hundarna den 6 Februari 2009 14:18
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida