Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Solvalla

Idag har jag & Jerry varit ute på miljö-/socialträning. Först åkte vi till Solna-Sundbybergs BK och kollade när T3 & Johanna tränade med sina hundar. Efter det tog vi en promenad i skogen hela gänget.

Sen åkte jag & Jerry vidare till Solvalla. Perfekt ställe att miljöträna på! Mycket folk (fast inte värst mycket folk just idag), hundar, hög musik, gubbe som pratar i högtalare, hästar, traktorer som sladdar banan osv..... Det gick jättebra och Jerry får mycket väl godkänt på sitt första besök på travet! Jag tyckte det var roligt att vara på travet igen, för det var så länge sen jag var där. Lopp 2 var ett montélopp (=när man rider istället för att köra och hästen ska gå i trav) och det var en häst som skenade strax innan start. I första kurvan flög tjejen av och sen skenade hästen 6 varv till innan dom fick stopp på den. Ryttaren klarade sig bra och jag kan tänka mig att hästen var riktigt trött efteråt. Hon som vann montéloppet piskade sin häst rätt rejält på upploppet, så jag tyckte att hon skulle bli diskad. Men tydligen var det bara jag som var känslig. Det såg iaf illa ut!!

Det finns vissa nackdelar med att åka ensam med hund till travet. En av dom är om man måste äta, fast det löste sig ganska smidigt idag. En annan sak är om man behöver gå på toaletten. Jag gjorde en fuling och tog med mig Jerry in på toaletten och jag tror faktiskt inte att det var nån som såg det. =) Efter 2 timmar var vi båda rätt så nöjda med miljöträningen. När vi skulle gå ut från Solvalla trodde jag att vi skulle få problem med "karusell"utgången, men det gick faktiskt också bra. Kul! Jag är ganska trött efter dagens utflykt, men det finns en annan här som är ännu tröttare. Nu ska vi planera in ett besök på Täby Galopp också. Jag har aldrig varit och kollat på galopptävling förut.

Vi har förresten bestämt att Jerry Sunesson ska få fast anställning i våran familj!

 

8 Februari 2009  | Blogg | 5 kommentarer
yaaaa uj uj va Jerry kommer gilla sin "nya" anställning tror ja:=):=) O kanonbra miljöträning ju*tumme upp* Hoppas vi ses snart, har ju hört mkt om jerry men nu vill ja allt ta o se han "in real life" kram kram ulle o mio o lätta

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle o mio den 9 Februari 2009 08:42
Grattis till den nya familjemedlemmen, nu hoppas vi på ett norrlands besök så vi får se ert nya stjärnskott. Kram på er och lycka till!!
Skrivet av Ingela den 8 Februari 2009 21:06
Hurra hurra hurra för Jerry och Therese! Men jag ser inget kylskåp här än... Kram Anna

Webbplats: http://skrivanne.wordpress.com
Skrivet av Anna B den 8 Februari 2009 21:02
Då får man gratulera så hemskt mkt till den nya familjelmedlemmen!!! Det var lite kul när jag läste socila träning med Jerry för tankarna går ju förstås inte i första hand till hunden Jerry! Angående brallorna så är de till Jimmy...det trodde jag att alla förstod! Han tänkte ha dem på finalkvällen. Såklart lite pimpade då förstås :-)!

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av Johanna den 8 Februari 2009 20:29
Kul att Jerry fått fast anställning i familjen!!! Vilken bra ide att åka till Solvalla och miljöträna. Det skulle Ebba behöva. Vill du ha sällskap till Täby så är det bara att slå en pling. Kram!!
Skrivet av Tina igen den 8 Februari 2009 20:00
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida