Stark, starkare, starkast!
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Dagarna går så fort...

när man har full späckat schema...
I torsdags jobbade jag först, sen hem en snabbis och sen i väg och hämta syrran och vidare till Evelina å steka köttfärs för fullt... Tror vi stekte 14 paket... Sen var vi i väg på tömkörningskurs i Dylta Bruk... Det var riktigt intressant, lärde mig massor, så snart ska jag öva på Lucifer:) Var hemma straxt efter tio...

Fredag gick jag upp och gjorde stallet vid halvåtta, Lucaz kom vid åtta tiden, jag baka kladdkakor för fullt och sen städa jag, laga mat och tvätta maskin efter maskin.... Gjorde mig iordning och sen åkte vi till Evelina... Syrran å jag fick stå och frysa ett tag medans karlarna tog med Jocke till Bovik... Vi fixa det sista hos Evelina och sen drog vi till S-hus... Där fixa vi fram maten, gjorde bål och greja... Vid halvåtta tiden kom gubbarna med Jocke (som hade ögonbindel och trodde han skulle på horhus;) ) Han blev helt grundlurad! Haha... en lyckad fest var det iaf... ;)

Lördag... Vakna av att Rickard svara surt å grinit i telefon att nä.. vi låg och sov, vi ville inte ha besök... Jag tvinga honom att ringa tillbaks till sin far och säga att de visst var välkomna.. Var bort till mamma och hämta barnen och tog en fika, Sen laga jag hemma gjord pizza till Rickard å Mathias som var sååå bakfulla... Det var såååå synd om dom... var ut till stallet en sväng och så hade den dagen åxå gått;) Var bara att fixa iordning sig inför kvällen igen.. Jag, Ida och Mathias var till Sandra på inflyttningfest.. Det var riktigt trevligt;) Väl hemma igen vid tretiden så hann jag bara kläav mig och skulle lägga mig så ringde Mathias å sa att han låg i diket... igen... på uddvägen... Denna gång var 10 m längre fram än han var sist;) Så jag hämta hit honom så han fick tillbringa natten på udden..

Söndag... Vakna vid tio tiden... Rickard hade varit riktigt duktig och röjt och gjort fint i köket... Drack lite kaffi, koka gröt till barnen, leta reda på Pgs täcken och var i stallet... Sen ringde Helena å sa att det var lösa hundar på isen som hade varit borta vid Bovikstorp igår så jag å Mathias å Helena fånga in dom, ringde till polisen å fick veta ägarna och mötte upp dom i Hällefors lagom till jag skulle på årsmötet... Väl där flöt mötet på fint, sen skulle vi äta taccos, Helena å jag fick ta en sväng till Bovik å komplettera med lite grejer, vi var riktigt hungriga när vi väl skulle äta... Bowlingen missa jag:( Nu när vi kom hem så har jag pratat med Gun i telefon i en timme och druckit lite kaffi men nu är det sängen som gäller.... Är ganska trött å mör:)

Men tiden går fort när man har roligt... :) Finns väl inge värre än en dag när man inte har nåt att göra... Tur att det inte händer så ofta!
8 Februari 2009  | Mitt liv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Jansson                                             Skaffa en gratis hemsida