Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Bak-IS..DISNEY ON IS....IS på pannan...
Här kommer dagens dagbok från :


Photobucket

För läsa tidigare dagböcker klicka blogg ovan o skrålla !!!


ISIG HELG *L*
Söndag blivit måndag ser jag på uret.....


Lördagskvällen blev jättemysig och det KAN INTE BLI FEL umgås med så goa vänner varken för oss eller för våra döttrar.Vi åt och drack och drack och åt och ja det lilla Melodifestval vi hörde var Ugglas och Emilia faktiskt.Sen det andra i snabbrepriser.Fanns ju viktigare ting att avhandla för våra pratande munnar.

Tjejerna började framför tvn kort stund sen lekte och lekte och lekte dem.
De gick in i badrummet påklädda med en stor godiskål och kom ut omsvidade i bikinis alla tre.Gjorde poser framför tvn på 7 åringars vis och så in igen för att göra sig fina i badrummet .Duschade säkert upp allt varmvatten.

Ett supertack till goa Skager som gjorde kvällen så mysig och tack till Rödtoppen.
Thailand here we come ..nedräkning ett år framåt.

När Jena börjat lägga upp bena och börjat studera insidan ögonlock då styrde vi färden de få metrarna hemåt..eller ja Flisan blev dragen i skrinda hemåt av sin jämnåriga vän...DET var en syn.
Blev omhändertagen av kärestan vid hemkomst och liten kicka nattades.

Konstig nattsömn milt sagt.Vaken 111 ggr.Så rätt mör när jag ringde broder för att språka livets jag menar släktens arv och djupheter.Men mycket givande samtal.
Vi bestämde jag skulle möta dem utanför Clotetta center vid 14 hugget.
Gudsonen Melker o morbor skulle ju bjuda Flisan på Princess on Ice ala Disneys uppsättning.
Jag hängde förstås på och bekostade 200 kr för se detta.
Vi fick jättefin loge sitta i och köpte popcorn och Festis sen bara njuta .
Två akter var det och MYCKET sevärt faktiskt.Ljuvligt.Jag minns min enda Disney on ice jag såg för typ 100 år sen och såg på barnen hur de levde sig in i glittret o glamouren.
Brorsan o jag roade oss med att han lärde mig allt om en IPHONE o vad som är värt veta om en sån.Rätt kul för vi gick in just på min hemsida här och kunde skrolla o läsa därifrån .VILL HA SÅN PHONE.

När vi sett showen klar var klockan nästan 17.Då shoppade jag och Flisan sockervadd och till det fick man en krona med musseöron på .Så söt såååå.
Annars visste jag att SHELL av alla ställen hade så go mjukdjursmusse så jag övertalade henne köpa en sån istället för deras dyra Musse ....Inge svårt hon fatta.
Liten trött sessa som somnade hårt hållandes sin Musse o Tiger ikväll.

Själv somnade jag snabbt vid hemkomst en stund och så gjorde även Peter.
Han hade precis då vi kom hem slagit i huvvet i skåpslucka och bildat ett jack i pannan.Blev till klättra skåpet o plåstra om honom.
Svor nästan och muttrade ")#"=¤)/=Q%/#= ska man inte kunna lämna dig i 3 timmar utan att du går o SLÅR I DENNA REDAN INFLAMMERADE SKALLE.
Hur mycket ska ditt stackars huvud tåla ...Ehhh har vi Panodil sa han och masade sig upp för att just vila huvvet o kroppen.


Vi sedan druckit te till massa tända ljus...sett filmen Changelin som var mycket sevärd med Angelina Jolie-Pitt.
Nu stundar rätt mastig måndag.Först smärtföreläsning på fm och sedan kvällsjobb med start 13-21.30.....

Denna helg kom och gick alldeles för fort..Underbart är kort om man säger så...
Finns många godbitar minnas och att gosa med fasters gull det är stort.När jag höll honom och så frågade jag har du snälla fröknar på dagis ?
Ja svarade han .Om de är dumma får du ringa och bussa faster på dem.
Då säger han klockrent.Ja jag ska ringa bussa faster på dem.Precis då kommer brorsan och hörde slutet ....Man kan bara le.Han härmar allt man säger sa Peter o ja det stämmer .Så underbar hela han.Flisan älskar sin kusin som hon sa i bilen hem.Vi skulle gett Mussekronan för den var så liten åt henne men den får han nästa gång för de hade hunnit iväg.

Kramen o här följer ett bildspel går fortast lägga dem så dessutom lite svårare stjäla bilder då !!!Sången som ni färdats till är just min älskade brors röst....


Ja det var mat från fredan,exempel på min spaompysslade make,gåvor,vänskap,syskonkärlek,kusinkärlek kort sagt en djäkla massa KÄRLEK!!!

Såg att jag nu nått 1000 besök här o snart 50000 besök på vovve.net.

Lämna gärna ett tassavtryck i gästbok eller kommentarsruta!!!Välkommen åter.
Nu dags gå upp och lyssna på just andetag.Härligt med andetag.Drutten drog just sin sista djupa suck och sa godnatt på soffryggen...Bäst han får sista ordet i ett klokskall.


Photobucket

9 Februari 2009  | Dagbok | 5 kommentarer
Snyggt och fräscht igen och man vet ju aldrig om man kommit rätt när man öppnat bloggen *s* Din brorsa sjunger bra och har skrivit det tidigare. Han borde vara med i melodifestivalen ju. Var och tittade på den första isdansen som gick av stapeln i Sverige på sent -70 tal oxh därefter har det aldrig blivit av. Det är vackert och stilfullt men kallt...brrr mindes jag! Ha en go lillördag nu också! Kramen.

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 11 Februari 2009 18:42
Drutten är en av de klokaste jyckarna jag vet. Jag blir glad av att läsa din blogg....*s* kram
Skrivet av Angelicque den 10 Februari 2009 08:18
*s* Tycker faktiskt du kan sätta skumgummi på skåpsdörrarna nu..stackars P..Härligtattseatt ni mår bättre..
Skrivet av cissilina den 9 Februari 2009 23:05
Säg inte att du läser BlondinBellas blogg också...ha ha! ??? // Dagens klokskall var bra. Mycket bra dessutom! Ser på en del bilder att Flisan lik sin pappa också mer och mer! Stackars Peter vilken otur han har också. Kan du inte skaffa silvertejp, ja du vet ju hur den kan användas på bråkiga människor..hihi! Så det blir >Thailand nästa år då. Bara så jag vet eftersom vi kanske också står i startgroparna *s* Näe tror det blir USA först. Sonen får ge sin bild här nästa vecka. Nu sängen och snart ny dag! Kramen och fin blogg tjejen...*ler*

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 9 Februari 2009 23:04
KRAMEN & Pözzzzzen då ses i i Thailand då! LUV!!!
Skrivet av Anneli den 9 Februari 2009 06:26
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida