Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


härlig vinter träning

Idag har vi varit och spårat tillsammans med Éva, Ashley & Willo och Carina & Milton. Det var varmt *mycket varmt* att hänga efter en mycket spår-sugen-Mio men hon tog alla 6 pinnarna + slutpinnen och jag fick rejält flås *haha*. För det första så har jag lite svårt att gå i skogen överhuvudtaget så det var mycket för mig att hålla koll på mina fötter, snitslarna, de ev upplockningarna av pinnarna, linan och Mio, så vi konstaterade att jag borde ha hållit emot mera och inte bara sprungit efter men det är ju därför man tränar -för att lära sig. Prins var lugnare i sitt tempo *tackochlov* men inte så värst intresserad av att plocka upp pinnarna så det ska vi jobba med tills nästa gång men han gjorde sitt spår kanon bra med tanke på att det är bland de första gångerna vi tränar.

De andra hundarna var jätte duktiga, Carina hade haft stegräknare på sig och vi hade visst gått över 10 000 meter/steg(??) och det förstår man med tanke på att spåren först skulle läggas och sen gick vi alla spåren tillsammans *phu*

Sen mötte vi upp Gittan & Trixxa på bruks och efter fikat körde vi några uppletande. Prins tog några briard race och budföring efter att han hittade sina saker, sen fick han vila medans Mio och jag körde lydnad och wooow vad hon var taggad.

Efter en lång dag så är vi nu hemma, Prins äter mat *duktig* och Mio gnager på ett märgben med leverpastej i, själv sitter jag här medans jag väntar på maten och tycker att dagen blev ganska bra trots den började med hemska nyheter. Vi hade ju väntat på en liten Humlan-valp men tyvärr föddes det inga levande så nu håller vi tummarna att Humlan ska repa sig efter den här förlusten. Vi tänker så mycket på familjen "Don Fido" som säkert inte har så roligt just nu och självklart är vi ledsna över vår lilla tjej som inte kommer komma till oss just nu.

Många kramar från Kolmården

 

10 Februari 2009  | Träning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida