Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Tillbaks i mitt normala "snurriga"habutaltillstånd

Som rubriken säger så är det nånstans mellan Himmel och pannkaka jag/vi befinner mig/oss idag så här på sopp och pannkakstorsdagen.Kallades ju Snurran som liten.Ligger nåt i det . Känner dock att jag inte är riktigt 100 % än.Konstigt känns det i huvvet.Vi såg en film igår kväll med Meryl Streep då hon var skolnunna .Godkänd men i våra mått mätt rätt seg.Blev rätt sent också pga den och ett visst program av fotbollsart där Sverige vann *veta*
Vaknade inte av klockan utan var som en koma.Tur den "hjärnskadade" hemma hos oss orkade ta sig upp för att fixa till Felicia till skolan.Vi har en rätt rå humor just nu angående våra huvven.Den ena värre än den andra.Något för den oinvigde kanske rått och hjärtlöst men här hemma är allt hjärtligt även i de mest tuffa argumentationerna.

Ingen kan bråka och tjafsa som vi brukar vi skämta och inte älska för den delen heller.
Sunt tecken idag då vi rök ihop om en telefon och en fuktgubbe som skulle kommit idag.Såna trivala gräl är rätt goa elda upp sig för så det ryker ur våra redan överhättade skallar.Får passande in ett klokskall här:


Photobucket

När jag sovit klart vid 9.30 var skiftbyte i sängen för då hade Peter pysslat färdigt och var trött för en återsovning.Jag satt så en stund och fnulade i datorn och kände på min hjärna lite och dess funktion.Inte helt 100 % men klart mycket bättre.
Åt frukost och ringde samtal om mina prover som var helt ok.Hmmm.Då blir teorin att det virus som finns på jobbet slagit till.Finns åtminstone en med illamående och yrsel noterad.Det ihop med att min hjärna var överarbetad kan jag få ihop till en diagnos.Oerhört läskigt med denna yrsel var det .Lider med dem som har det jämnt.

Varit ute en längre runda idag .Superskönt.Bilderna inte tagna just idag utan tidigare i vinter men ser lika dant(östgötska) ut just nu där vi for fram.

Nu fortsätta rensa lite ur Flisans garderob för Peter påbörjat det projektet.
Frågade honom om han deppig idag .Ja fy fan sa han .Känner mig som en djävla förtidspensionär som varken kan träna eller jobba eller göra nån nytta.
Tänkte för mig själv ..ja jeezes så kände jag mig i näranpå 2 hela år .Han inne på vecka 2....

Så han startar små projekt.Spela Alfapet med sliten fru hade han ordnat med vid lunch....rensa rensa bland saker som går rensa pågår...kort sagt han roar sig bäst muppigt han kan.Just nu i färd prata med sin goa jobbkompis som tydligen postogrammat massa gott åt oss och vi trott det var en bok han har hämta på posten..bäst hämta det idag när jag ska skjutsa 3 dansande 7 åringar till stan för att just köra sitt danspass.

Sonen hämtas upp i samband med det.Peter längtar efter honom.
Om jag inte gör det?Såklart men längtar bara till lugn och ro just nu.Vet att jobbehelg ihop med följande sportlov kräver sitt i form av hushållsgöromål .Det kan inte bli lugnt i den form vi behöver så ja blandande känslor allting just nu.
Längtar dock till vara komplett familj.Det ÄR ALDRIG FEL.
Han ringt massor och frågat hur vi mår och berättade att han nu klar med sitt val till gymnasiet.
Blir till att gå i sin pappas och gudfars/"morfars" fotspår.Nämligen TEKNISK linje med dubbelkompetens.Tycker hans val är och känns toppen för honom.Han siktar på högskoleingenjör i framtiden.

Nu till något jag brinner för utöver omvårdnad och skriva kikar upp ,Kort blogg bidde som vanligt dansande lång...Här kommer så lite axplock över hur vacker en hund och vår vinternatur är genom min kameralins.Alla längtar till våren .

Fånga dagen och njut av dagen säger jag istället.Man vet aldrig vad man längtar till egentligen.Tur är väl det.
Så in i vassen kyligt.


Älskade DruttenMy husband & I...från nyponsoppa till snötyngdaVår ljuvliga runda in bland travbanan


Det kostar ligga på topp


Titta en hand ....


En Michael Jackson hand på vift???Me Gute du får???Vackra GlanVem kan ro fastfrusen i en situation???


Skör...trampa ej på migNi pratar konkelbär...me pratar skägg


Mulad BorderterrierBara i hans ögon....


Ja nu går vi mot MARS som bakgrundsbilden talande nog stämmer in i....


Däremellan kommer......massor med dagar med nya dagböcker att fylla.
För att läsa äldre dagböcker härinne klickar du blogg ovan och så bara skrolla o läsa bakåt .//Kram Åsa12 Februari 2009  | Dagbok | 4 kommentarer
LUV!!!
Skrivet av Anneli den 13 Februari 2009 09:07
Underbara bilder och har saknat dem ett tag. Du skrev aldrig vad filmen hette men det kanske var hyrfilm? Vissa kvällar orkar jag bara inte sätta mig och se TV somnar ovaggad och det är ju synd *s* Tänker på Peter och förstår han har det jobbigt hemma. Hoppas bara han förstår allvaret också. Tänker på er vännen. Stor kram!

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 12 Februari 2009 23:14
Rå men hjärtlig humor med mycket kärlek i botten är härlig tycker jag. Man måste nog skämta om eländet, ibland iaf. :) Jättefina bilder. KRAAAM
Skrivet av Annika ( Frazzegrynet ) den 12 Februari 2009 20:56
Såååå skönt att det inte var värre fatt med dig! Varit orolig...knappt vågat titta in här... Men NU känns det bra! *ler* KRAAAAAAAAM
Skrivet av Stina (TheKaNo) den 12 Februari 2009 16:44
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida