Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Softdag kontra simhudmellantårnadagFör läsa tidigare dagböcker klicka blogg ovan o skrålla !!!Softdag


Tisdagen var en softdag och en riktig off dag.Kände mig inte alls på topp nånstans.Inte nån gjorde det tror jag.Flisan mest gnällig och huvudvärken störde henne.
Peter och jag gick en sjutusan till lång promenad som gjorde susen för oss på alla sätt.Halt och rätt kyligt men skönt ändå.Vi njöt av att faktiskt vara hemma och ha semester oftast är man iväg nånstans och stressen är då på ett annat sätt.
Vi åt rester till lunch av sallad och gröna linser.
Framåt kvällen blev det ett Pilatspass och det gjorde susen.Peter bevistade fotbollsträningen vilket gjorde han gott.
Sonen ville ha kompis att sova över så javisst.Efter att först ha skjutsat honom fram och åter för se film landade vi hemma i soffan och såg just den filmen de dissat de unga tu.
Försoning hettde den och vi tyckte den var sevärd.
Innan dess hade Peter stått och stekt MÅNGA MÅNGA pannkakor.Han är nämligen sjukt bra på göra pankisar .Stackarn för inte är det skoj steka såna inte.
Vi la oss allihop runt 01.00.Tvingade upp datanördarna i bädd för de hade tusen skäl stanna kvar vid datorn och kunna sitta där hela natten.

Försökte få dem förstå skönheten vara på ett badhus hel eftermiddag utan känna sig som döda.

Theres Alshammar släng dig i väggenonsdag


Sov rätt skruttigt natten mot onsdag.En kisseblåsa som störde men fick sovmorgon till 10 och det gjorde gott.
Frukost intogs och sen skulle vi då samla oss för att få ihop allt i påsar och kassar och DET ÄR EN BEDRIFT kan jag lova.Jag sur för min våg blivit vattentäckt av några...och slutat funka.
Känns varje gång som om vi ska packa och ut och resa nånstans.Känner hur stressen maxas i kroppen.
Väl lastade så var så då delar av Fam Mupp på väg in först till stan för att hämta upp ytterligare en 15 åring och där hade hans pappa erbjudit sig att ta Drutten hela dagen !!!Fantastiskt bra.
Så när vi först åkt milen åt ena hållet och sen milen åt andra hållet tebaks var vi så på gång.
Dessförinnan hade min kompis M ringt och frågat -"Vill Felicia följa med oss till Finspångs badhus??Som vi skrattade när vi insåg att vi ju skulle dit båda två med barnen.
Så det slutade med att vi att hade två goa vänfamiljer med oss till badhuset.Superfint badhuset .Massa plus.Rödtoppen vår hade sett till vi kunde gå in gratis vi vuxna.Visade sig att hade vi smsat till barnens mobiler så hade även de gått in gratis.Men 80 kr ja det drabbade en rätt fattig familj :)
Hur som vi simmat och softat och haft en toppendag ihopa.Jag simmat lååååååångt.Sådhär härligt skön i hela kroppen efter många timmar i blöt och i bastu osv.
Russinhud på hela kroppen kändes det som när vi så begav oss hem.
Väl hemma blev det göra krubb.
Lagade kycklingspett och wokgrönsaker och så råris och tsatziki till det.Blev riktigt gott och mättande.

Så var vi endast 3 i familjen igen för sonen nu sin vecka med sin pappa.Vi har åtminstone fredagenkvällen planerad och jag och Peter har lite planer var dag .Känns skönt bara va oxå.Kvällen gick i sitt konstiga händelsetempo...
Fick gott samtal från go vovvevän.När vi pratat i mobilen i ca en timma känner jag hur mobilen börjar hetta på magen där jag låg i soffan med headseat på.
Så la den av.Trodde ärligt den gick sönder men efter en stund på laddning visade den liv igen!!
Så ringde gemensamma vänner och jag och kvinnan började språka allt medans Peter nattade Flisan.
Så hörs ett DJUNGELVRÅL!!!Flisan lyckats få en fotvårta som de flesta och är mycket noga behandla den.Dock glömdes förra flaskan skruvas på locket på så det torkade.
Då hon tjötat hål i hövvet på mig om köpa ny flaska så kom jag så ihåg det.
Köpte extra stark.DEN SKA MAN INTE HÄLLA ÖVER SIG notera.Hon råkade på nåt märkligt sett få en stor del av flaskan på sig över bröstkorg i hår samt över vä arm.Fick kasta luren med väninnan och säga Peter får ringa upp sen.
Ner med henne i duschen duscha länge länge.Sick brännmärken alltså.Helt sjukt farligt.
Så ja där låg hon sen med Aloeveragel smord och tapper undrande om hon skulle få vårtmedelärr resten av livet??
Hmm inte många dagar sen jag hade stearin i ÖGON,ANSIKTE o HÅR att få bort efter den lilla olyckan....

När så allt lagt sig tog Peter luren och hade lite grabbtalk.Vi var 3 par som umgicks veckovis hela våra barn födda 01 barndom.
Så dog den ena unga killen hastigt och allt ändrades i ett slag.Nu fick vi höra att just M höll på såga av sig benet förra veckan med en motorsåg.
Börjar bli kusligt hur våra män drabbas av allt skit som går .Ryser i tanken hur det kunnat bli med Peters hjärninflammation och om viruset fått hörja fritt när han nu startat träna i massor dessutom.Hjärtat känner han av nu med .Hugg och megapuls vid lite ansträngning...ORO.
Det får vara nog på så goa killar.N lever i vårt minne alltid.Den goda.Den supersociala,generösa och så extremt vänälskande av allt o alla med världens godaste hjärta som tyvärr visade sig sjukare än nån trott då han hastigt dog.
I hans minne går vi vidare och i hans budskap ...kom o ta en öl spontant.

Blev så påmind av honom på badhuset,då hans lilla dotter är så ofantligt likt honom i utseende.Ibland slås man bara av det.
Flisan lik Peter klonad o hon N.Goa tjejerna.Vänner för livet.Vänskap när den är som sannast.Alltså jag är så glad för alla vänner man har .En del träffar men bitvis mer än andra.Men värdet i vänner är dyrbart.Hörde så grabbarna planera vår tradition till påsk i telefonen.Avböjde fika med dem på söndag på Peter har det svårt med stoj.Badhuset var med nöd o näppe han SKULLE envist med och har fått vara ansvarsfri från barn idag och mest rått om sig själv.Som han sa jag blir tokig av bara gå hemma.

Har dock för mig jag jobbar påsk så vi får kanske skippa långfredagen o ta det påskafton i år .Härligt ha sånt se skoj se fram emot .
Många så släktliga då och det är vi inte på så vis .Inga släktmiddagar som väntar liksom.

Tvn gick i Stig Larsson tema.Mycket påor om nya filmen Mannen som hatar kvinnor.Bara älskade den triologin i böcker så se fram emot se det filmatiserat.
MÅSTE SE FILM FÖR HERR O FRU MUPP snart snart.Bio blir nog rätt barnsligt nästa gång jag vistar en sån.Vet nämligen enligt plan en film som snart ska ses!!

Nu ska det ses film här också tills vi somnar i soffan.Titel?Okänd...
Märkligt men jag fortfarande med foten på jobbet känner jag .Tankar far på boenden fram och tillbaka.Tar några dagar landa efter den helgen känns det som.
SEMESTER det är inte fel just nu .Ska genast planera in nästa för jag insett att jag måste ha det då och då för att hålla och må bra.

Peter har jobbkompisar som borde få medalj i att BRY SIG OM ..kan säga att sjukvårdsfolk inte är särskilt måna om varandra när nån blir sjuk iallafall. Vi är nog mer pissed off inombords för det drabbar så hårt och nån får slita för den som är sjuk.Tror det är det som det måste bero på.Men nog borde omvårdnadsutbildade verkligen ömma för varandra?!
Peter han får små kort och brev var dag .Blommor i omgångar,mail,chokladogram you name it.Idag hade de skickat ett handgjort kort med honom på olika bilder genom åren och så åter skrivit alla sina namn.Chefen hans har ringt minst 2 ggr/v osv.IMPAD är ordet över denna statliga myndighet.Gör att han säkert tillfrisknar på ett sett där han kan längta träffa dem.

Nu ska jag se till att han får lite egentid en stund med mig!!!


Gonattkram från syster!!
Icke att förglömma:
Photobucket


18 Februari 2009  | Dagbok | 5 kommentarer
För mycket soft och för lite uppdateringar!
Skrivet av Guess who den 20 Februari 2009 22:16
Avundas dig som varit och simmat. Hur skönt lät inte det och inte en svettning gjorde du va? hehe Peters pannisar ser ut som mannens och här är det helt klart mannen som få grädda dem. Kramen och go fredag önskar jag dig

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 19 Februari 2009 23:14
Kramar till er! Hur länge blir Peter borta från jobb? Härligt att läsa att han får hälsningar från jobbarkompisarna, sånt är så viktigt!

Webbplats: http://blogg.passagen.se/liri
Skrivet av Linda & Inez den 19 Februari 2009 12:52
LUV!!!!
Skrivet av Anneli den 19 Februari 2009 07:05
Man vet ju aldrig om man kommit rätt här då du styr och ändrar om snart varje dag...ha ha men snyggt blir det. Sena timmen och har haft lite skoj med vänner som hälsat på. Nu bingen och snart är det pannkaka som gäller. Det vill väl Flisan ha? Tråkigt med mannen och benet men Flisan är lik sin far allt....och mor...hihi! Kramen

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 19 Februari 2009 00:12
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida