Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


1 litet äventyr på 1 lördag

Idag har jag varit ute på 1 litet äventyr här i mitt Gbg.

Det hela började med att matte å jag åkte spårvagn 1 liten bit och när vi klev av så stod min barnvakt där och väntade. Uhum vad var detta för mysko som var i görningen, tänkte jag, för straxt därefter så började vi gå ner mot E20 som är 1 stoooor väg och som går ända till 08. Skulle vi lifta till Hagaparken i 08 och gå på mopsträff eller vaddå???

Men nä då. Det visade sig att tanterna skulle kolla in vart någonstans MIN bil hade blivit trubbnosig och samtidigt mäta avstånd och annat som tydligen var väsentligt att veta.

Men ujujuj det var inte det lättaste för min matte som är lite snurrig i skulten så det var tur att jag var med och höll ordning på det hela! Hon trodde liksom att vi skulle ut och fnatta på självaste E20 med måttbandet ända tills barnvakten (och jag *fnrr*) pekade på 1 liten sidoväg som gick parallellt med E20 och konstaterade att det går lika bra att mäta därifrån också...Här kollar jag så att allt går rätt till och i bakgrunden kan man se platsen där MIN bil blev trubbnosig. Huffa!

 

 

Hemresan med spårvagnen gick också bra. 1 liten 2-beningstös ville klappa på mig och jag viftade lyckligt på knorren innan vi därefter klev av vid hållplatsen närmast kojan. Och när jag kom hem så fick jag ta mig 1 sniff i min gotte-påse, men jag valde ingen gotte – utan 1 snutt! Fast...jag var nog lite trött efter dagens äventyr för jag somnade mitt i snuttandet...*ZzZZzz*

 

 

Och jag sover fortfarande, men jag vet ändå nåt kuligt som händer utanför kojan just nu...Dvs det SNÖAR för fullt här i mitt Gbg!!! ÅJ så skoj och jag hoppas att det kommer mycket å att det får ligga kvar läääänge! Och nädå, barnvakten, jag loooovar att jag inte ska snöfnatta utan kopplet imorgon så oroa dig inte *fnrr*....

 

 

*FnattFnatt* från Sture

21 Februari 2009  | Uff! Uff! *fnrr* | 6 kommentarer
Men gud va du är klok Stollen...du vet ju liksom allt, eller hur :)) Du ser ovanligt snygg o manlig ut på kortet. Förstår ju att d blir helt slut när du måste guida tantalonisarna runt på vägarna mot 08!!!!! Kram o sussa sött, det gör vi, hahah.

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Gabriella o mitt glada gäng den 22 Februari 2009 22:30
Stuuure.....ÄNTLIGEN snöar det i Telge!!!! =) Jiiiiipppiiii, på Biggans födelsedag å allt :)

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Maud, Kärran o Biggan den 22 Februari 2009 09:54
Mjeuuuuuu Sicken tur att du o barnpassaren styrde upp din Mamz. Hon verkar aningen snurriger! Prrrrrrrrkrrrrrrrrr vad fick ni fram för mått?

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 21 Februari 2009 21:19
Det var en låång o trötsam dag Sture. Snö är bra men se nu till att du inte råkar ut för fler trubbnosbilar!

Webbplats: http://www.nogg.se/briang
Skrivet av Lillan & Majja den 21 Februari 2009 21:04
Oj oj oj tur att du såg den lilla vägen brevid den STORA vägen så att ni kunde mäta vart trubbnosbilen stannade!!! Du är sååå söt där du ligger och Zzz och snuttar :) Snart börjar melodifestivalen så nu sitter vi här med mamz och vår ena sambokisse Hera i soffan berädda på en kväll framför tv:n!!! Trevlig lördagskväll uff uff

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsarnaqurreochstrimman
Skrivet av Qurre & Strimman/Hera & Xina den 21 Februari 2009 19:57
Ville din bil likna dej Sture när den blev plattnosig?

Webbplats: http://www.nogg.se/prastbacken
Skrivet av Prästbacksligan den 21 Februari 2009 19:53
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida