Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Familjegympa,corebox,spinningbodypump,jogging o storkok!!!

Harmonisk

Ja nu stundar jobb igen och häromdagen kände jag BLÄ nu känner jag mer okej då.Ingen återvändo bara göra det bästa av det .

Måste säga att semestern för egen del varit helt ljuvlig.Blandad.Mycket kroppen och knoppen ska gå igenom*L*

Söndagen den stavades sovmorgon den.Så skönt.Vi åt frukost på sängen alla tre.Såg skidor och sedan gav jag o väninnan med hennes dotter iväg för ett familjegympapass.Skitkul faktiskt få gympa tillsammans med Flisan.Hon var så strong vid stationsträningen.Ställer sig på alla fyra o på fötterna gör hon lekande lätt 10 armhävningar.Snacka om att jag ligger i lä !!Spöad av en 7åring.Vi hade en kul timma sedan dags för oss mammor gå en trappa upp och köra vårt pass som då hette CorBox.Lite för lätt faktiskt men säkert kul för dem som gillar sån träning där det är det tempot.Jag van vid box ala Box med supertempo.
Tjejerna satt i barnrummet och roade sig prinsesslikt och målade teckningar på löpande band.Denna anläggning tänkt på ALLT även barnen.

Lite sorg det är slut på gratisträningen på lördag men så glad fått testa och chocka kroppen lite.


Sedan begav vi oss hem .Peter hade simmat och njutit av sin egenstund.
Vi hämtade Drutt hos goda Italienvännerna och sedan var det en lugn eftermiddag som väntade.Lite plock hemma med tvätt och disk osv.

Filmtajm blev söndagkvällens avslut men jag gillade inte filmen vare sig Morgan Freeman och Antonio Banderas var med eller inte...Så jag satt just vid datorn o kollade runt lite.Massa kuliga bloggar att backläsa.

Måndagen som gick

*21.02*

Ja hur har jag det i skrivande stund .Jo precis avslutat ett STORKOK!!!
Har fått god hjälp av lilla kickan.Hon är så lovely ha med i köket .Duktig o lär sig fort.


Njuter mina sista semestertimmar.

Dagen idag har varit njutningsfull och svettig:)
Började med en skön morgon.Först upp o göra två inbakade flätor på pratsam Flisa sen återsovning till 10 o frulle på sängen o sedan iväg för ett spinning/bodypump pass en timme på gymmet.Sedan hem och bara ha en skön eftermiddag.
Kickan kom hem vid 15.Då låg jag och läste ut min bok och sov sen till 17.
Därefter varit ute och sprungit med Rödtoppen.Vilken snö.Supertungt jogga i .Stjärtarna våra krampade hahaha.Beach 2009 ....ojojojojoj vad snygga vi ska va.

Imorgon jobb och följt av badhuskväll med våra döttrar ihop med 4 av mina väninnor.Sen Boxpass som avslut....Blir minst 3 såna boxpass denna veckan ..ser jag inplanerat fast på 3 helt olika ställen.

Nu sörplat i mig det jag tillagat nämligen riktig köttsoppa lagad från grunden.Högreven tog tid på sig och ja resten gick svint när man hade hjälpreda.Gjorde även det jag alltid fick till sån soppa som barn nämligen KLIMP..det är mjöl,mjölk o ägg blandat som man pluppar i kokande vatten.När de flyter upp så är de klara lägga i sin soppa.Supergott ha till.Åker till mamma efter jobbet imorgon med flera portioner då vet jag hon blir superglad!!!
Nu stundar en önskefilm med Nicole Kidman.Kunde inte fått ett bättre avslut på en så härligt HARMONISK dag.
Såg en berlock det stod HARMONY på på Sisters när jag shoppade mina Gstar jeans.Det vill jag ha !!!Älskar just det ordet jag .Lycka är så flyktigt..men harmoni det är väl underbart!!!

Detta klokskall som Gunilla tillverkat var väl ändå mitt i prick .Lust masskopiera upp o ta med till jobbet *ASG*

Photobucket

För att läsa tidigare bloggdagar klicka Blogg ovan!!!

23 Februari 2009  | Dagbok | 2 kommentarer
Älskar dina klokord raring LUV!!! Pözzzzzzzzzzzz
Skrivet av Anneli den 24 Februari 2009 06:25
Vad härligt att kunna ta med barnen när man tränar. Det var skillnad förr minsann. Tycker text och bild var mycket talande idag så kopia du och få folk att dra på smilbanden! *s* Hoppas du är utvilad nu och kan starta upp lite mjukt på jobb. Nu sängen här och vinkar "natti natti" till dig! Kram//Sanna

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 23 Februari 2009 23:09
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida