Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Vad gör du här ?För läsa tidigare dagböcker klicka blogg ovan o skrålla !!!Photobucket

Varför blogga??


Den frågan kommer upp då och då .Ofta av människor som aldrig varit inne i bloggvärlden eller ett forum någonsin.
Man är ofta kvinna.Ofta rätt fördömande i sin ton då man mer eller mindre förkastar fenomenet direkt.
Inte går det svara på så det täcker den frågan den helt ovetande personen har.
För ingen blogg är helt identisk.Däremot är många rätt lika varandra.
Unga tjejer kör i stort sett samma tema som Blondinbella eller sina vänner på Bilddagboken etc.
Många fastna i Facebook där ens gamla /nya vänner bildar ett nätverk osv.
Äldre bloggar som de vill.Läser själv bloggar från många spridda åldrar.
Man får ofta frågan sånt har jag inte tiiiiiiiiiiiiid med.Jag brukar ofta fråga vad de gör mellan 21-23 då jag ofta har tid framför datorn.Kanske ser på en annan burk blir min fråga.

Skitsamma det viktiga är väl inte varför man gör DET huvudsaken man har roligt under tiden *L*
Kan däremot själv ofta innan jag klickar spara en text tänka vill jag att min xxx ska kunna läsa detta .Kan jag inte tänka mig det då raderar eller ändrar.
Lägger inte gärna ut bilder som kan blir fel framåt .Hatar om nån skulle lägga ut bilder på mig jag inte kan stå för och lägga dem exvis på facebook.Sånt är rent av kriminellt göra mot någon.Skulle bli osams med den personen lätt.
Skriva privat går göra på många sätt.Finurligt ibland så man bara själv fattar.Inte skriva namn eller bilder på nån man inte frågat om ha med så ofta det går osv.

Kort sagt tänka sig för både för sin egen och för sin familjs skull.
Dock kan jag känna att skulle jag personligen ändra sättet skriva på och riktigt begränsa mig till skriva om vädret och hur många ggr Drutten varit ute per dag då behöver jag ingen dagbok online.
Min dagbok offline går minnas inombords.The real truth ryms i pallet.Livspusslet blir till med hjälp av mina dagböcker när jag backläser.Himla skoj ha kvar.

Jag tar inte mig själv på för stort allvar.Jag är allvaret själv *L*
Har slutat be om URSÄKT för mig själv i vad jag än gör .Jag gör vad jag VILL så länge ingen tar skada.Jag bantar om jag vill .Jag bloggar om jag vill.Kort sagt jag gör vad JAG vill.Mitt/vårt liv är för kort för att kastas bort åt kråkornas kråksång.
Näe är man född bjuda på sig själv då är det så.Om det roar mig skriva ,om det roar mig ha onlinevänner då är det min sak.
Men attans vad människans NYFIKENHET ÄR STOR.....för inte är väl bloggläsare så naiva att de tror de inte syns om man vill ta reda på vilka som läst?Nu syftar jag på såna som avslöjat sig och som då tydligen inte törs stå för att man är nyfiken.
Varför läsa en blogg??Ja varför läser man skvallerblaska ,självbiografier?Varför ser man på tv? Varför gör man saker överhuvudtaget.Vad är viktigt?Vad är oviktigt?
Vad prioriteras?
Om man får en vän via en bloggsida och träffar den live då är det ypperligt sätt hålla kontakt med varandra.Inga telefoner som stör resten av fam.Tyst kommunikation och värdefulla meningar kan utbytas både offentligt o offline.
En sån sida måste man upplevt för att förstå.Går tillslut vänner från norr till söder o kort sagt hela världen om man utökar.Blir som pusslet som ligger som bakgrundsbild idag.
Vissa cybervänner behöver man kanske inte ens träffa utan det räcker hålla en skrivande touch och ända va nöjd med det.
Tycka och dömaDet är så lätt för oss människor tycka och tänka om allt och speciellt om andra.Medfödda skvaller och skitsnackgener tror jag finns hos alla.
Som min mamma sa .Jag gillar inte människor egentligen.Det är därför jag hellre umgås med Drutten.
Något jag roades av var en dag då jag kom på oss prata med varandra OM EN PERSON som har svart bälte i att prata skit om andra
och då göra det så dråpligt att alla vet om det.Känner mest så ynkligt och så osäker den människan egentligen är.
Tänk om ordspåket tala är silver tiga är guld kunde vara broderat på vederbörandes morgonrock en vacker dag .
Eller en annan som fäller den ena plumpa kommentaren efter den andra så korkat att man undrar ibland hur det verkligen står till med EQ.Näe blir som en gås och bara tänker om du nu visste vad jag tänkte ....Tycka går göra på många sätt.Tänka
För nog är det väl så att ord speglar tankar för de flesta.Eller kan det vara så orden kommer först och tankarna sen och speglingen sist
många gånger.
I vår många ggr stressiga värld hinner inte tankarna alltid ordna sig rätt .Men att medvetet säga något till någon annan för att såra eller göra sig förmer det måste ju ge sömnlöshet om samvetet finns.Eller är det så lätt att alla föds inte med alla hästar inne.?Photobucket


Trust
Tillit.Vackert ord.Lika vackert som Harmoni jag benämt en annan dag.
Jag lever efter devisen .Du är min vän tills du bevisar motsatsen.Motsatsen är inte att vännen tar steg åt sidan ibland för det gör jag själv.
Familjen och framförallt mitt eget liv är prio annars finns ingen energi ens ta vid vänskapen.
Många gånger ger vänner eller jag som vän ny skjuts fram .Energi ork.Ibland får man vara en vän i nöd som kräver påfyllning.
Ge o ta.Precis så funkar det även i "vår lilla "dagboks/blogg värld.Ibland orkar man inte svisha runt och hålla sig i kommentarsrutor.Ibland finns dagar då det var andra ting som gjorde dagen/kvällen fylld.
Då till det bästa.Man kan backläsa om man har någon man vill följa.Det ligger kvar.
Precis som vänskapen In real life.Man kan slå en pling.Boka en träff och babbla av sig och få tömma sitt hjärta en stund.
Uppdatera sig med varandra.Då vet man ju åtminstone att man pratat med varandra.

I bloggvärlden kan man smyga runt..tror man.Man kan iallafall smyga in o se hur vännen sin har det och sedan känna att okej det är ok eller NÄE JAG RINGER!!!För nog är det så har jag märkt att OLYCKA eller extrem LYCKA
lockar oss till extra nyfikenhet.Precis som löp i tidningarna...EXTRA EXTRA.


Kikar upp ja nog kan det skrivas om att skriva tom.*L*


VardagsonsdagVardagen den är för egen del inne i jobbevecka igen.
Rondade idag HELA HUSET dvs 4 avd med "ny"läkare.Supersnabba var vi och ändå hann vi med allt.
Jag aldrig på mina 10 år varit klar med rubbet så snabbt.Insåg sedan varför ...
Saker som jag skulle vara med på hans på så vis med för att tala i gåtor.
Åt pastalåda med viltfärs o svamp som lunch och sedan gick eftermiddan fort till 16.
Landade och pratade med mamma en lång stund.Vi hann avhandla mycket viktigheter.Drutten ville inte följa med hem som vanligt.
Åkte sen och STORREKORDHANDLADE.Jeezes så mycket mat att nu reder vi oss länge länge.Skönt få gå därinne och fnula runt allena
Däremot vid packning hade jag önskat mig min man.
Fick ungsbakadlax o ris vid hemkomsten kl 19!!Nattade Flisan i dubbelsängen.Vi såg lite av Thailandsprogrammet sen slocknade vi båda.
Jag vaknade vid 21.Sedan lärde jag mig spanska en lång stund .Sonen har då spanskaprov!!
Dessa rader ovan la jag då 15 minuter på för nu stundar kudden och aftonbladet o drömma mig bort i den kungliga eviga kärleken!!


Upp som en sol ner som en pannkakstorsdag


Sovmorgon blev ingen sovmorgon men frukost på sängen med naturell yougurt o superbranflakes.Låg o snicksnackade lite med maken sen upp för att ge mig iväg
för Easylinepass.Gick riktigt bra det passet.Superkul med den träningsformen.Styrka varvat med högintensivpuls.
Hem för en dusch .Sen iväg direkt för att vara på läk besök med Peter.Mycket proffsig doktor o ja kort sagt fantastisk hela hon.Såg situationen,såg Peter,såg mig.Förklarade olika ting.Bestämde ta TBE o Mycoplasma..hm tänkte jag trodde jag redan var taget..
Han nu hemma ytterligare en månad.
Fick gå lite i förväg pga möte på jobbet.Druttplutt med mig .Sedan jobbekväll som avslutades med ett samtal jag helst aldrig mer hade fått.*ledsen*
Styrde med lite komp därifrån vid 21 för att kolla en sak..
Styrde sen för att tvätta bilen.Passade på ta ett snack med bonusmor då .Skönt för jag är livrädd i denna tvätt.Mumsade en wienerkorv med räksallad under tiden.Görhungrig.
Hem för att mötas av en kram av sonen o frågan Hur har du haft det på jobbet idag då?Han så fantastiskt lyhörd den grabben.Spanskaprovet hade känts bra.
Nu klistra in detta o sen nanna sängen för att sedan SKRIKA FREEEEEEEEEEDAG FREDAG FREDAG!!!!
Jag o min jobbekompis som har en frukt/chockladritual som ska tampas hela dagen.Perfekt.Sedan stämpla ut 16.00 pip för att åka hem svida om och boxas en timma till sex!!!*L*

Orkar inge mer trots bjuden till Åtvidaberg av alla place för höra brorsan spela med sitt band.Känns som 4 dagar nonstop med jobb o annat gjort sitt.Vila ,vila.

Trevlig helg du goa bloggvän eller rent av IRL vän...jobbarkompis,käresta eller varför inte släkting som läste.

Så till Photobucket


Photobucket

Cyberkramar från Photobucket26 Februari 2009  | Dagbok | 7 kommentarer
Blogg på dej *blink*

Webbplats: http://blogg.passagen.se/liri
Skrivet av Linda & Inez den 28 Februari 2009 16:12
Praktiskt att skriva en hälsning så här dags - passar på att önska både god natt & god morgon - med tillhörande helg. Men det hindrar ju inte att jag är in och kikar i din blogg i morgon igen/ Kramen från mej till hela Familjen Mupp!

Webbplats: http://husses.cybersite.se
Skrivet av Gunilla den 28 Februari 2009 00:25
Kikar in och läser en av mina favvo-bloggar. Skickar många helg-mys-kramar!!!
Skrivet av Texa den 27 Februari 2009 19:51
Det roligaste med bloggen är att man kan sprida de där små finfina förkovringarna också om en människa. Näe, så har jag inte tänkt eller titta detta visste jag inte. Så man kan blogga med text hur sjutton man vill och på sitt enkla men kanske ibland lite smarta sätt utan att det syns. Sedan måste man nog älska att skriva som jag gör för annars blidde det inte ett ord. Kanske en bild max/dag och sådant tror jag är tröttsamt i längden. Sedan ska man väl inte sticka under stolen med att det är skoj att få respons. Det ger bara mer. Trevlig helg Åsa och pusselbitarna faller på plats som vanligt...hihi KRAAAAAM

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 27 Februari 2009 14:53
KRAMEN
Skrivet av Anneli den 27 Februari 2009 07:33
Kloka ord.. Jag hade aldrig läst bloggar innan jag blev vovverist. Och jag var skeptisk till en början.... Förstod inte vitsen med att vare sig skriva eller läsa... Men NU, nu är jag inte mycket på själva forumet men "ständigt" bland dagböckerna! *s* Tycker det är spännande att läsa om andra...att se hur olika OCH lika vi är... Jag har lärt känna människor, vissa mindre och vissa mer. Människor i olika åldrar som jag aldrig skulle kommit i kontakt med annars. Människor som får mig att skratta och gråta...Människor som är fantastiska! *glad* Tid? Ja, visst tar det tid. Men tid handlar ju ofta om prioriteringar. Jag tittar knappt på TV numera.... jag har det mycket roligare på vovve! *ler*
Skrivet av Stina (TheKaNo) den 27 Februari 2009 01:13
Hej min kära vän! Ett tag sen nu som jag läste din blogg men som vanligt så är den lika trevlig och intressann. Visst ka nen del tycka att blogg och vissa forum är så onödiga men som tur är så är vi vuxna och bestämmer själva*s* En sak som jag fått lära mig är att sköt dig själv å skit i andra *Amandas klogrop*..hahaha Jag gillar din blogg för att du oftra sätter ord på sånt jag själv känner och tycker men som jag själv kanske har svårt att uttrycka. För mig som håller på att öva upp ords betydelse, förståelse för ordet, stavnign och ja du vet osv osv är din blogg jätteviktig för du inger förtroende. Eller rättare/lättare sagt DU ÄR EN BRA FÖREBILD som kvinna, mamma, livskamrat, vän. Nu vill jag önska dig och din söta familj en härlig natts sömn! kram
Skrivet av Amanda & Bärtan den 27 Februari 2009 00:22
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida