Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Från döden till engelgi!!

Döden

Denna fasansfulla rubrik fick det bli idag My mind is poisoned.Precis så kändes det då jag vaknade på definitivt FEL sida imorse.
Var upp och kissade vid 8 och det kändes som mitt inatten.Blev så väckt av att P satte på tvn...hmm den ville jag inte ha varken påsatt eller lyssna till det första jag gjorde.Gjorde nytt tappert försök somna om.Gick ner o hämtade en tallrik yougurt med hallon o branflakes.Åt snabbt o drack kaffet sen somna jag om igen.Då blir nästa väckning HERR SOL i ögonen och ett fönster öppnat med fågelkvitter.....Gav upp.Men låg kvar och hade en allvarlig överläggning med djuptänkning.
Djupsinnig jo det är jag .Riktigt djupsinnig.Ibland mer än annars.Idag var en sådan morgon.
Denna känsla när våren kommer då alla kvittrar om vädret helt hysteriskt det gör mig hysterisk.Först höra malet om vintern.Åhhh måtte den ta slut snart.Åhhh idag var det förskräckligt väder...så mörkt det är ...så kallt det är....snart kommer våren.Kände riktigt sån vårhysteri idag pga solen där jag låg i sängen å kikade på den blå himlen som skrek kom ut o ta mig :)
Somnade så om igen för att vakna av ska du inte med och gå Drutten o mig så går jag nu...bank i dörren.
Somnade om igen för att vakna av "Mamma nu måste du ändå gå upp.Klockan är 12.45."
Jo Flisan jag ska gå upp lovar.Gjorde så och bytte så om för att ge mig ut och springa.Insåg att det var det enda som kunde vända denna hemska dödenkänsla denna lördag.Loggade in mig på min forumsida och hann säga hej sen ut i solen med min lekamen som kändes som bly.

Sprang först ett varv som är ca 5,4 km .Mötte hala fläckar,mötte bränd lukt från stor lövhög,mötte isens vy,sprang i frusna grästuvor,sprang på snöfri grusväg,asfalt med vattnet så fryst o soligt längs vänster ögonvrå.Allt medans min favvoskiva The Killers spelade för fulla muggar .Svetten började så drypa längs ryggen och andra andningen började komma.Kände lagomt att ENGELGIN började återvända*L*sagt och gjort .TÖMD och sen påfylldkänslan infann sig.Ny kraft orka med ett tag till här i livet.Återuppstånden.
Fick samtal från maken som undrade när jag tänkte komma hem?
Jag meddelade jag på varv nr 2 dvs målet att löpa 10,8 km.
Fortsatte varv nr 2 i en annan anda.Benen gick av sig självt.Mötte barnvagnsekipage ,små söta par som satt i fikade ute .Nådde så hemmålet där min älskade lilla kicka står omklädd i samma outfit som mig .Hon skulle minsann springa hon oxå...Bara bita ihop fast jag kände mig riktigt mjölksyrestinn.

Vi löpte på ett mindre varv vid sjön.Så säger hon.Mamma skulle vi inte SPRINGA... ehhe jo det gör vi jue säger jag .Ehhh näe det här kallar jag JOGGA...
Gapskratt.Men spring då säger jag ..o hon älgar iväg o jag känner jeezes den orken har inte mina ben.Men så får hon håll.Ger henne en stenbumling hålla i o så fortsätter vi.Hon lägger sig före mig det lilla livet o så får det va.
Hållet försvann o med det kom hennes superork igen.Lagomt med 2 km tyckte hon....ehh det tyckte jag oxå ....

Så har vi duschat ihop moderligt och barnsligt *L*
Maken fick höra huggormsord igen och faktiskt lov åka själv till stan för sitt mission.Jag orkade inte fara nånstans mer än inom mig.


Vår blivande Thailandsresenärspartner=rörmokare kom ner för att kika på en vattenskada vi tydligen fått av nåt rör som läcker i väggen från badrummet ovan.*ryser*
Men det ska väl ordna sig med försäkringshjälp hoppas jag.Sånt kan man ju iallafall inte rå för själv.Men skit är det milt sagt.

Peter landat hemma igen efter sin tripp till köpcentra.Han hade köpt en sån fin Fruttilimeblender.En mixer man kan göra goda smoothies,soppor o juicer med.
Jag köpte sån bok på rean häromdagen.

Nu sitter jag här och hör kickan 7 år gå omkring med sin dockvagn pratandes med sig själv.Riktiga diskussioner hon för och attans så bra svar hon får.
Du förstår mamma jag är en mamma som typ går gymnasiet förstår du och som fått barn*pekar på sin docka*
Men de andra i klassen tror mig inte så jag ljög och sa att jag lånat en docka som jag ska lämna tillbaka.Som jag kan sakna känslan av vara barn ibland .Leka och drömma sig bort och bara få vara .Hakunamatatakänslan liksom.Inget beroende av leka med andra har hon utan gillar bäst få vara själv på helgerna.

Ska nu hakunamatata mig upp och vila lite .Softa och vila var helgens honörsord varvat med kraftiga träningspass.Läsa känner jag oxå för .Ska nog påbörja en ny bok.


Saknar min gamla bok jag läste ut så fort ska avsluta med några tänkvärda ord därfrån Ann Heberleins bok Jag vill inte dö jag vill bara inte leva:

"Linjen mellan gott och ont går inte mellan människor utan rakt igenom varje människas hjärta"

Thats all for today !!


Photobucket

Photobucket

Så sant som det står skallat Drutten...Kram Jena

För att läsa de andra 30 inläggen som finns klicka blogg o så på datum i kalendern.

28 Februari 2009  | Dagbok | 6 kommentarer
Nyhetens behag kallar jag den för i alla fall men gör du smaskiga drinkar för det är ju både gott och nyttigt. *s* Hittar du något bra recept så kan du ju hosta till. Dålig fantasi på det här. Kramelikram från mig och Chabo.

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 1 Mars 2009 15:30
Kikar in och skickar en kram. Kakorna tog visst slut innan jag ens tänkt tanken att bjuda bort dom till nya grannen..*asg*...Hmm...får baka nya, dom tog ju bara 10 min. i ugn. =)

Webbplats: http://jamthundinnans.blogg.se/
Skrivet av Texa den 1 Mars 2009 11:22
Jag skrattar gott när jag ser din mixer. En sådan köpte jag för några år sedan och mosade bananer med mjölk för att sonen ville ha. Sedan efter en vecka blev det tröttsamt och nu står den där bara och dammar igen. Det är vanligt i den här familjen fast någon äggkokare har jag inte, har du? *asg* Äter du sömntabletter? *skojar* Fast iböand är det bara så skönt att få ligga kvar...bara en stund som kan sluta med ett par timmar. Kramen på dig och visst hette färgen "blue" Morsning korsning...hehe

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 1 Mars 2009 02:46
Druttens klokskall är så bra!!!

Webbplats: http://blogg.passagen.se/liri
Skrivet av Linda & Inez den 28 Februari 2009 21:05
hej vännen. så du hader en dag med energi som passade bäst under täcket..sköntatt du kom ut och fick rensa bort lite skit i tankarna..hoppas då får en bättre dag imorgon..kram
Skrivet av cissilina den 28 Februari 2009 18:23
LUV!! Vi har varit hos doktorn med Oscar Öroninflammation IGEN...KRAM
Skrivet av Anneli den 28 Februari 2009 17:53
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida