Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Skylines and turnstiles,

Åh, jag är helt värdelös på att komma ihåg att skriva ner allt jag gör och tänker på. Kan ha att göra med att jag är lat och omotiverad till det mesta som inte har med sömn, musik, alkohol och folk jag tycker om att göra. Sen tänkte jag skriva något mer som är underhållande och inte bra för lungorna osv men jag vill inte för då kommer alla bara tro att jag försöker leka häftig :O

med tanke på att jag inte har hängt här på JÄTTElänge så får jag väl ta hela helgen, för det är så långt tillbaka jag kommer ihåg^^FREDAG: Hängde i skolan och gjorde HUR mycket vettigt som helst, eller okej det var väl att ta i, men mer än vad jag har gjort dem andra dagarna i skolan då jag har jobbat i max 10 min, resten av dagen har jag lodat, rökt för mycket och lekt med de som varit tillgängliga, för det mesta Jakob, Linus och Maja :O
Efter skolan lekte jag med jakob en stund, det var spännande och vi hade ett av våra vanliga slåss/peta/skrika osv stund. (jag står för skriken) det var spännande men inte särskilt givande förutom att jag säkerligen fick ont nånstans.
Sen åkte jag hem.

På kvällen skulle jag vara häxa på Natalies (lillasyster) spökkväll eftersom hon fyllde år, det var skitroligt och ungarna var jätterädda, full pott.
Efter en halvtimme med skrikiga och klängiga ungar gick jag in och kollade på "Ugly Betty" <3 Jättemys. Sen 20:45 gick jag till bussen för att åka till alexander, tågresan var lagomt spännande, fast det var jättelite folk och jag hade en hel vagn för mig själv, underbart. Alexander skrämde mig när jag gick av tåget, så jag var tvungen att leka sur. (tills jag kom på att han faktist hade cigaretter) Döm mig inte,
Kvällen var helt okej och jag sov bättre än sist jag sov med honom.


LÖRDAG:
Morgonen därpå åt vi frukost och sånt, sen åkte vi buss och världens äckelslembög satt framför oss, han hade antingen inte duschat på MINST 3 veckor eller så hade han tusen kg vax i, IUH. det äckligaste var när han såg kåt och otäck ut samtidigt som han tog på sin kompis huvud och ruffsade vederbörande i håret, jag blev lagomt avskräckt och försökte att inte skratta för mycket, jag misslyckades ganska stort.

Jag åkte tåget hem och somnade, gick av i skövde och köpte julklappar till 3 st, duktig festhest,

Kom hem, åt lite mat och åkte till stallet sen för att göra iordning hesten inför söndagens hopptävling =) det gick helt smärtfritt och hesten var inte allt för skuttig. Hästen blev klart och jag åkte hem. Kollade på tv och somnade.


SÖNDAG: hade ställt kl på 06.00 jag tror ni kan gissa att jag försov mig, fast bara en halvtimme, så jag hann ändå, fick ta med ett äpple att gnaga på eftersom frukosten inte hanns med. Värdelöst. Kom till stallet 07.30, borstade hästen lite till och fixade till knopparna, sen gick jag och Maja och betalde startavgift, fixade hästen lite till och sen gick vi banan. Kl hann bli 09.00 och tjejen jag delade hästen med började rida fram, det gick smärtfritt för henne, hon fick rosett. Kollade när Maja hoppade, det gick super även fast hästen sprang fortare än vad Maja ville, gissar jag på. Jag sprang ut från ridhuset och hittade mina grejer och hästen, så satt jag upp och började rida fram så smått, skuttade lite på framhoppningshindrena, det gick ganska värdelöst må jag säga, fast vi klarade oss utan vägran och rivning. mend et kändes inte helt bra. Ja vid det här laget var jag skitnervös och otrevlig, som jag brukar bli när jag är nervös och ska tävla
(min mamma vet)
Red in i ridhuset och red mot 1:an och 2:an som man fick testhoppa innan man hoppade banan på åtta hinder.
Sen vart det "varsågod och rid" och där for vi iväg, fast hästen var ganska lugn, vi klarade banan utan att dö och utan några fel, tack festhesten. (Mona-Lisa)
Kollade klart på alla andra tävlande och sen åkte jag hem (ca. 12.00) Kom hem och fick för mig att jag skulle rida hos Karin också (hon har fyra festhestar i skogen som jag får rida hur mycket jag vill)
Hamlet var busig idag och tyckte det var en perfekt dag för att bocka och busa och försöka slänga av mig, det var roligt och jag satt kvar :O fixade i stallet och sen åkte jag hem, har inte gjort ett piss förutom att leka "Kvinna, som i det sämre könet" med att laga mat. Nu lodar jag mest, det har gått 13 ½ timme sen jag gick upp, och jag har fortfarande på mig mina vita ridbyxor. Knäppt.

Det var min helg, lite småkort sådär ska försöka hitta ett häftigt foto också.
17 December 2006  | Mjäk | 1 kommentar
MAJ DU ÄR EN TORSK FÖRFAN

Webbplats: http://nogg.se/majaaa
Skrivet av maja den 23 December 2006 22:59
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida