A L E X A N D R A
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>
Muskelvärk,  Det är väl inte varje dag man har det inte, eller ja jag vet ju inte om det är det jag har men jag har OOOOONT! Låg hemma i soffan och tyckte synd om mig själv hela kvällen igår, tycker synd om Macke som måste stå ut med mig.

Jag jobbade i helgen så det blev en kort helg för min del,       Helgen bjöd på följande,Lördag: jag var förbi & firade Anna som fyllde 20 år, sen var jag och åt med mamma & pappa <3            Sen så var jag hem till Sanne, När Elina kom så gick vi till hemmakväll och köpte en massa mysgodis :)        När vi kom hem till Sanne och kikade på melodifestivalen, jag gick in till mig för att hämta min räddabarnen vetekudde som jag dessutom fått av sanne, om man säger såhär jag tror inte att min och sannes micro har samma power direkt ;) Så jag belv lite små ledsen när mitt hjärta blev svart i mitten och gick sönder =/ Men jag har bestämt mig för att köpa ett nytt!

Det var riktigt trevligt att umgås med brudarna, tack för den kvällen, sen så körde jag hem Kicki och Stefan till Kungsberg, höll även min älskade pojkvän sällskap, Händelserik kväll må jag säga. Vi var hemma vid tre på natten, jag var heeelt slut.

Igår så åkte jag Skoter med Markus & Julle, tanken var att vi skulle vara fler men det var riktigt roligt. Vi stannade och grillade korv vid någon sjö, blev inte långvarig paus vi frös så mycket så vi körde vidare, jag fick hoppa fram och tillbaka mellan skotrarna så dom fick gasa på lite båda, jag var riktigt rädd där ett tag i början :P Men sen gick det bra,det guppade en hel del där bak kan jag säga så fick ju sitta och hålla i mig ordentligt! Höll nästa på att glömma att berätta det, det är nämligen därför som jag har ont i mina armar!

Ikväll blir det tvätta, laga mat & Tvätta. Imorgon ska Marie åka till Egypten och blir borta i hela två veckor! Hur skall detta gå? : )

Jag älskar dig Markus!

 

2 Mars 2009  | Alexandra | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Alexandra Tache                                             Skaffa en gratis hemsida