Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Till att börja med så vill jag uffa...

...1 stooort TACK för alla GRATTIS-uff på min 4-årsdag! *FnattFnatt*

Gotter och 1 snutt låg det i paketet från matte, men det bästa var nog ändå 1 av överraskningrna som jag fick igår! Vad det var?                      - Jo, min komposthage är numera bortplockad för gott både hos barnvakten och hemma i MIN koja!!! Jag får med andra uff hoppa upp i soffan när jag vill numera och jag kan jaga sambokissarna när jag tycker att det behövs *fnrr* Så nu börjar mitt vanliga Sture-liv att återvända och det känns sååå skönt! ÄNTLIGEN!

Matte hade ju lovat mig 2 överraskningar, men än så länge har jag alltså bara fått 1 av dem. Uhum. Den andra får jag vänta med tills imorron och jag är SÅ nyfiken på vad det kan vara!

Något annat som också händer i helgen är att jag ska träffa Mirran. ÅJ så skoj det ska bli för nu är det länge sen vi träffades! Och är det fler som vill vara med och gnuffsa på TÅRTA tillsammans med oss 2 på söndag så är det bara att uffa - så får ni info om tid å plats!

 

*FnattFnatt* från Sture

6 Mars 2009  | Uff! Uff! *fnrr* | 6 kommentarer
Vilken superhärlig överraskning!!! Grattis till att du äntligen får ditt liv tillbax sture!!!! Härligt med gotter och snutte oxå =) Spännande med den där 2 överraskningen som du inte fått ännu... vad kan det vara??? Vad Quligt att få träffa Mirran på söndag och smaska i sig tårta!

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsarnaqurreochstrimman
Skrivet av Qurre & Strimman den 7 Mars 2009 14:42
Gudars va skönt att du e helt återställd nu Stureponken =)

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Maud, Kärran o Biggan den 7 Mars 2009 09:39
Asså kan ni spara tårta i typ en vecka och några dagar?Matte är helt ledig utom söndagar fram till den 17e.Så hon kanske kan höra av sig när lillis har vaccinerat sig i nästa vecka.Då kan vi leeeeka!Fast hon får inte promenixa så ni kanske tycker att vi är tråkiga?!Nä det kan jag aldrig tänka mig!Mumsa för oss Sture och snuffa på Mirran från mig och Morsan(Adina alltså)!

Webbplats: http://www.agathon.cybersite.se
Skrivet av Agathon den 6 Mars 2009 22:12
A men det var såå lite så.haha..var ska ni ha kalaset och vilken tid??????? Mams är mycket tveksam till å ev låta oss gå...för hon tycker vi är ena riktiga kaxpellar numera, den ena värre än den andra säger hon...men, men vi får se...med tid och så där...

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsenfridolf
Skrivet av fridolf & willgot den 6 Mars 2009 18:50
Vi skulle ju babaselut velat vara med att rusbusa o käka tårta med er....men ack så långt, vi hinner nog inte fram :( Men vi önskar er en häääärlig StureStollen dag tillsammans :O))

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Hudikmaffian den 6 Mars 2009 17:50
Mjeuuuuuuuu Har du fått så spännande paket? Vill du ha hjälp att öppna dem? *visar vass klossis* Hur käns det att vara ett år äldre? Du börjar ju bli gammelgläffsis nu!!! Mjeeeeeeee

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 6 Mars 2009 17:49
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida