Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


BLOGGSÄKER DATOR IGEN.Veckan & helgen som gått .
Fruktsallad

*Tisdag*


Det är supergott tycker jag och tydligen är min smak mer åt det hållet än jag trott.
Sonen o hans pappa varit Finland ett par dagar o hälsat på släkt o sålt fina Chryslern som vi lånade i somras då de var utomlands.Saknar den redan :)
Hur som helst .Efter jobbedag i med systrar i 3 tal plus elev = trångt på alla sätt så avslutades passet med att ha avdelningsmöte.Mycket bra möte blev det och kändes så supergott åka hem och ha vårdplanerat dem alla enligt den metod
som jag tycker funkar bäst.

Sonen ringde o villle bli hämtad hos pappa.Han var ekiperad upp till tänderna.Nya skor ,ny jacka,nya byxor mm mm.
De hade haft mycket nice ihop och ätit så restaurangen nog fick fylla på sina förråd sa han o log .Riktigt skön snackstund lyckades jag få i bilen hem.Rätt ovanligt med tonåringar som har en on/off knapp vad gäller prata med föräldrar.
Så glad för hans skull.
Då jag står i hallen hos exet så säger han .Hörru här o lyfter fram en påse med parfym.Var det inte för kvinnodagen du köpte den Fredde till mamma?Ehh näe till hennes födelsedag..Ja visst ja...märks det var -95 vi slutade fira varandra:)
Påminde han om hans 40 årsdag i augusti(som jag råka minnas) o tyckte han skulle börja träna lite o få bort *peka på begynnande magen*
Hehehe.Skönt få rets tillbaks nu såsom han retat mig förr.
Då säger han .Hörru hur kan du gilla en parfym som LUKTAR FRUKTSALLAD!!!
Ja du säger jag hur kan jag det ....tänk att smaken är som baken....

Hinner tänka ja vad säga om min nuvarande livspartner ungefär lika olika exet som just melon o päron *ASG*..

Som sagt parfymen är bara helt lovely.Älskar den o kände den själv på en tjej och var tvungen fråga om vad det var.Så annorlunda och bara ÅSA!!=gudomlig haha.

Nämligen denna :

Midnight Fantasy med ingen mindre än Britney Spears som logga.


Hur som den matchar min andra favorit Meditteranean av Elisabeth Arden.Är inte mycket för parfymer o hittar jag nån då kan jag använda den till leda sen tröttnar jag och då är det kört:)

Stor tack till sonen för att mamma får lukta gott*fruktsallad*Som avrundning då jag lämnade texten för en timmes Pilates så var passet annorlunda .Detta för att älskade Felicia fick följa med.
Rödtoppens dotter magsjuk så de kunde ju inte vara o leka idag .MEN så skoj det var .Hon sa inte ett knyst på hela passet o hör här hon DELTOG PÅ EGEN MATTA I JUST HELA PASSET på en timma.
Tunga svåra kordinationer o jag fick bara va så stolt över henne.Tunga bollar ,gummiband som skulle snos hit o dit,o en mjuk stor boll som man förde hit o dit.
Ledaren frågade då vi avslutat hur gammal hon var.
Hon svarade blygt 7 år...
Kort sagt IMPADE var alla .Tanterna var nog mer viskiga o småpratandes så ja det var kvällens andra lyft.

Första lyften får nog summeras Flisans o Freddes syskonkärlek när de återsågs.GLÄDJE var ordet o han gjorde henne nuts av glädje
då han o hans pappa som vanligt tänkt på henne och köpt Kinderäggpåse o 600 m tuggummi osv.

Så ja nu börjar veckan som jag älskar nämligen den då jag är just tvåbarnsmor med allt vad det innebär.LOVE IT.

Blev lite fulliskratt då jag fått kommentar om min sk födelsedag att OJ SÅ NI FIRAR .För jag hade ju inte ens TÄNKT FIRA den.Ville fira LIVET o då med andemening makens tillfriskande från sin hjärninflammation.

Men så innerligt glad för vännerna jag har .Att bli ihågkommen som jag blev i alla former kan inte annat än göra en glad.
Fick även en så fin blomma från en vovveist då vi sågs för att en "injektion".
Blev även glad idag då ordet släkten är värst fick annan innebörd.Mina svärisar skickat kort som kom idag o i det obligatoriska pengen köpa ex en flaska vin för .*glad*

Har inte så mycket mer att skriva om .Har mycket i huvvet just nu o det rör runt.
Rätt vettigt som kommer fram och tänks så man får ju klappa sig på trät o vara glad det fungerar runt där bland cellerna.
Jobbar på vara rak och säga direkt om jag bär något överst.Inte alltid det faller i god jord för alla har inte lärt sig hantera det men jag tycker i längden själv om människor utan krusiduller.Hoppas jag aldrig förändras oavsett beslut jag tagit eller vilken roll jag tror jag hamnat i.

Nu stundar en onsdag morgon med ett rondpass.Start 8-16.15 pip.
Mamma ringde o BAD få ha Drutten inte illa.Så han blir där och även torsdag då jag skickat Peter för att "arbetsplatshälsapå".Vet av erfarenhet
det är jätteviktigt gå dit o hälsa på regelbundet när man sjukskriven.
Ser raskt veckan gå vidare o onsdagen ska avslutas med Boxpass är det tänkt.Torsdagen start i ottan till 16 o sen klappåderar jag för det en LEDIG ÄLSKLINGSDAG som väntar pga att jag sen jobbar helg!!Helgött.Torsdagkväll blir fredagkväll o fredag blir en liten lördag så tänker jag .

Vinke vink o ja nu är det slllllllllllllllut som i fem myror ...tutar ut.
DET BÄSTA AV DET BÄSTA BÖRJAR NÄMLIGEN!!!!DESPERATE HOUSWIFE alltså HUR BRA KAN DET VA!!!VÄRLDSBÄST.Ja från tisdag blev det kortblogg 12/3 o nu SÖNDAGSBOK pga ett datahaveri...Haft en riktigt bra jobbehelg i mina mått mätt.Rätt ström i ärenden ta tag i.Lite nervöst då jag inte ville bli smittad av en viss sjukdom men får säga peppar peppar nu och ta trä*klappa mig på huvvet* att jag har fixat hygienrutiner som sig bör.
Fick jobba över en timma söndag så jag stämplade inte ut förräns 17.10 ca och ja skönt veta att jag fixat till ett tillstånd så pass bra.Fick upp andra syrran som tagit över så jag äntligen kunde åka hem.
Haft ett så gott skratt denna afton .Jeezes att folk orkar.Roar mig iallafall.

Ett systerligt tack till min bästis för "dukar" o annat "gott" vi fått idag.LOVE IT ALL.


Photobucket

Boxträningen gick prima .Supertufft är det men det gör susen på en trött hjärna.Pigg som en mört kom jag hem och redo för laga iordning lite Lindöentrecote=blodpudding.Flisan och jag älskar det så vi mumsade som andra just äter entrecote haha.
Vi såg programmet dagen efter Melodifestivalen och vår lilla after ...Malena med den darka rösten kan nog antingen skrälla
eller blir Sveriges genom tidernas flopp.Får se vad folket i Europa kan tycka...Tycker hon är djäkligt skön som person efter sett henne i detta program.ELITTRÄNAD:) är ordet och självsäkerhet varvat med ödmjukhet kort sagt skön personlighet.

Själv röstade jag på Sarah därifrån jobbet.Vi fick en myskväll med några boende och jag hjälpte till göra varma mackor osv.
Flisan storgrät då jag vid 22 stannat kvar för se slutet o hon var så ledsen för EMD skull men hon gillade vinnaren snyftade hon.Gullet.
Sonen han skratta så han tjöt.Attans mammma SchNÄLLA SCHNÄLLA o OPERA AFTER DARK är ju dem jag drivit med hela tiden o så går de o blir 1a o 2a.


Ja nu stundar en måndagdag ytterligare sen är det nån sorts "fredag" igen med en dags tisdagsledighet.Gött.
Denna vecka blir mastig men bäst planera in lite elitträning;) så man har lite morotar se fram emot o planera in vänskap och annat trevligt.

Så mycket tänkning idag då min bonusfars arbetskamrat sen 35 år dog i en arbetsplatsolycka de tom sände om på tvn.Dessutom stod exakt min styvfars namn som dödsannons igår.Rös då jag läste den o idag rös vi alla då det var samma ålder på dessa två.Kunde lika gärna varit vår stöttepelare.
Som tur var hade han tänkt till o messat o varit här så vi slapp oroa oss.Fy så hemskt.Sänder tankar till Motalafamiljen.

So long nice vara vid tangentbordet är hemma igen.Datahaveri bra men få BLOGGA BÄTTRE !!!

Maken börjat känna sig krasslig=förkyld.Ja vad säga nån gång ska vi väl däcka här inkl mig själv.Då har jag snart fått alla smittor som går på mig denna helg.Sätter pansar runt o går o läser klart min bok jag plöjt sen i torsdags.Blogga bra men läsa är attans så skönt kunna ligga o njuta av :)


Photobucket
15 Mars 2009  | Dagbok | 6 kommentarer
Kikar in här allt som oftast, ha de bra, häll inte på dej för mycket parfym, Kortet är ju helt rätt. kramen.
Skrivet av Inger den 17 Mars 2009 14:16
Tassar in...och hoppas allt är lugnt ikväll. Kul med parfym, jag är jättedålig på att använda men det finns mycket som luktar gott. Kram!

Webbplats: http://jamthundinnans.blogg.se
Skrivet av Mia den 16 Mars 2009 19:11
KRAMEN raring saknar dig JÄTTEMYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrivet av Anneli den 16 Mars 2009 09:06
Kul att du är "synlig" igen/Kramen
Skrivet av Husses Gunilla den 16 Mars 2009 00:14
Har du haft dataproblem igen ....stackare . Men jisses kvinna vad du står i hela tiden skulle önska jag hade halva den energin *L*. Ha det gott .....kramen
Skrivet av Kramgo den 15 Mars 2009 23:23
Vilken lycka att din dator är fixad igen. Jag däremot har fått underliga saker som poppar upp. Har kört igenom med antivirus men det finns inga. Ja ja man får väl se om denna också brakar en vacker dag. Man får ju sällan vara glad länge och det har jag ju varit nu med min data. Underbara klokskallsbilder *favvo* Så mycket som du boxas så kommer du att bli handstark så det förslår. Det är kanske tom så man får passa sig så man inte får en vinge då!!! *s* Sarahs låt minns jag inte placeringen på men det var en kväll som inte liknade denna världen...hehe Tänk vad snopna många blev va. Nu sängen och skickar dig en nattkram!

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 15 Mars 2009 23:10
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida