Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Lite bättre..

Shit igår trodde jag verkligen att jag skulle behöva spy igen alltså:S Älskling hade med sig donken mat för tänkte någonting måste jag ju få i mig men fick i mig kanske 20 strips sen började magen mublera om som bara den så vågade inte nå mera. Sen blev jag jätte uppsvälld i magen alltså stenhård och ruskigt ont gjord ede. Vid 22 gick jag å la mig och å vaknade varje halvtimme av att jag mådde så jävla illa men jag lyckades somna riktigt tillslut och vaknade kl 6 när älskling kl ringde. Han hade dock gått till soffan för att sovit där för han är så rädd att bli smittad stackarn:P

Kl är halv tolv och jag är nyvaken:S Helt galet men ruskigt skönt. Nu är jag sådär super hungrig igen men vågar fan inte äta något än:S Vet inte hur jag ska göra faktiskt:S

Inget mail från ving heller:S Så har jag tur kanske jag vet i slutet av veckan eller så kanske jag ska prova ringa dom senare. Ja vi får se har ju egentligen ingen brådis att veta så:P Bara jag får ett svar innan vi ska åka haha.

----------
Uppdaterad senare

Har suttit och läst lite på ving.se nu och genom att vi tog ombokningsförsäkring så ser de ut som att de ska gå att byta datum. Det hade inte gått om det hade blivit billigare som jag fattade de men nu när de blir 25kr mer per person så ska de nog gå. Skönt att veta så var ju tur vi tog den där försäkringen då:)

Har även fått i mig en halv hamburgare som blev kvar igår men får inte i mig mer:S Känner att magen börjar leva om igen nu så får väl se da. Men imon kan jag fan inte vara sjuk längre för har körlektion 11,40 och den ska jag fan gå på.

Sen nu till den 28:de när vi ska ha fest här hemma så är vi nu runt 22 st som sagt att dom ska komma. De blir en hel del folk de så hoppas faktiskt ni att de inte kommer några fler för då blir de trångt här haha. Ska jag vara helt ärlig är jag inte ett dugg sugen på att ha fest men jag vet inte om de för att jag är sjuk nu åsså:S Det lär ju visa sig annars får vi ställa in de för vill inte ha fest om man inte är sugen själv för då blir de inge roligt men så långt kommer de nog inte gå:)

----------
Uppdaterad senare

Nu har jag städat upp i köket. Har inte lyft ett finger där sen jag fyllde år i fredags så hade blivit en del disk. Men nu har jag startat en sväng av diskmaskinen så nu ser de nice ut där igen:) Vill verkligen gå ut i de sköna vädret men är man sjuk så är man. Känns så jävla segt bara när de ser ut å vara så skönt väder. Har ju inte varit ut sen i lördags:S Tänkte jag skulle försöka lägga ut min studentklänning på Tradera eller nå så man kanske blir av med den någon gång. Kommer ju iallafall inte i den längre så har ingen större nytta av att den bara hänger i garderoben:S Kolla om de ev. finns något mer man kan slänga ut också.

---------
Uppdaterad senare

Nu har jag fixat på tradera så här kommer länken till min studentklänning om någon är intresserad.
http://www.tradera.com/Studentklanning-auktion_87476886

----------
Uppdaterad senare

Nu har jag varit duktig faktiskt. Suttit och gjort matlista som vi ska handla och matlista som vi ska äta i veckan:)

Imorgon tänkte jag mig: Potatismos & falukorv
Torsdag: Lasagne
Fredag: Tacos
Lör: Kycklingfilé med dillsås. Något nytt jag tänkte jag och älskling skulle försöka laga tillsammans när jag kommit hem från jobbet då:)

Det låter väl gott eller vad säger ni? Sen nu håller jag på å ska göra kättfärs å makaroner:) BAra något lätt idag tänkte jag:) Känner mig iaf bra i magen idag och de tackar vi för:D

Jag älskar dig<3

17 Mars 2009  | Mitt liv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Madelene Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida