Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Hoppedag




Näe vad har du gjort nu ÅSA???





Ungefär så här snyggt har jag tagit mig fram idag .En attans massa steg kunde stegräknaren tala om jag jobbat mig till idag.Tog dock hissen när jag växlade mellan våningarna.

Hade maken med mig från start innan han gick mot sitt öde för att se om hans hjärta fanns där eller som Elaka Måns sa..hallå det har ju Åsa stulit för 9 år sen...
Det satt där det skulle och en rätt mör och hes man fick jag språka med innan en sjuktaxi tog honom hem igen.

Dagen idag gått väldans fort och det gör det när man har trevligt medans man jobbar.Speglingsamtal hade jag på min avdelning och det är intressant få se vad som kommer ur dessa dagliga tömningar av bra o mindre bra under ett pass.

Frågorna har förstås haglat och ja då jag fått frågan .Jaha!!!och detta går du och jobbar med då några svarat .Då har jag naturligt svarat...Eh ja det är ju inte i hjärnan det har brustit nåt!!!Ryggsäcken åkte på i morse när jag gick runt för ta prover .Funka fint ta dem o sen bära dem i ryggan upp igen för att lämnas till lab osv.
Några som inte frågade måste va synska konstaterade jag eller så var det så att någon redan skvallrat:).Kanske så att det inte var lika viktigt fråga om sånt synligt som kryckor och haltande. Viktigare skvallra om skitsaker likt bantning o viktnedgångar osv.


Nu så hämtat liten Drutt hos mamma som blev jätteglad för väskan GK!!!TACK så hemskt mycket sa hon o ville vidarebefodra.Dessutom visade det sig vara hål i hennes gamla...
Drutt glad han också men mamma undrade vad han i hela friden ätit då han var skapligt lös i magen mot annars .....VISST JA glömde jag säga.MÄRGBEN!!!
Ehhh ja han bajsa ju vitt sa mor.Jag tvätta rumpan på han över tvättstället efteråt för jag ville ju inte han skulle slicka sig där o sen PÅ MIG SOM HAN JU TVÄTTAR *ASG*...

Leende begav jag mig därifrån och så för att hämta sonen.Prima tillfälle prata under tiden med vännen.Så gav jag mig hem för att laga mat .
Peter sovandes.Sonen hungrig.

Blev lax i ugnen och till det råris och sallad med massa bönor och kikärtor ,gurka ,tomat ,ostkuberosv .Det ska jag avnjuta efter mitt PILATESPASS som startar kl 19.
Fick ju lov prova det för doktorn och jag så glad för det.Benet funkat linka på idag.
De styrkeövningarna som görs på Pilatates är inte prio vader så ska se hur det funkar.Härligt få relaxa o andas ut där o göra dessa undergörande moves som det är med boll osv.



Hmm kanske var det med stor boll denna gång får se hur det går men men dit ska jag o känna efter.

Sedan är det ju min allra bästa dag tv mässigt för kl 21 bänkar vi oss för se 2000 talets bästa serie DESPERATE HOUSWIFE!!!!



Photobucket


So long.
24 Mars 2009  | Dagbok | 4 kommentarer
Oj vad du är envis men av detta kommer man långt också *s* Ska leta fram stegräknaren jag också moch prova imorgon. Lax är smaskens och det hade vi i söndags. Godare än annan fisk förutom rödspätta. Kramen och suss gott och allt det där och nytt här igen, fint!

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 24 Mars 2009 23:08
love you!!!! Skönt att det funkade att jobbe
Skrivet av Anneli den 24 Mars 2009 19:58
Inget som stoppar dig va..*ler* Skönt att det gick bra att jobba, trots kryckorna. kramarom

Webbplats: http://www.blackeyes.nu
Skrivet av Liza den 24 Mars 2009 18:43
Oj...ta hand om lilla benet nu. Lyckos dig som har nåt att se på TV, jag har inte nåt att se Tisdagar...har aldrig börjat se DH heller. Kanske gluttar på Äntligen Hemma...som jag inte heller brukar se..haha!!! Synd om mig. Ha en fin kväll. Kram!

Webbplats: http://jamthundinnans.blogg.se/
Skrivet av Mia den 24 Mars 2009 18:32
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida