Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2023)
>>


tja.....

Vad skall man säga... Lönen kom idag... O lön e ju alltid trevligt...

När man inte vet vad man skall skriva, så känns det rätt meningslöst att skriva egentligen... Men under dagarna kommer jag på en massa bra saker att skriva om, eller att filosofera om, men när jag kommer hem är de borta... Det är nog så Lars-Erik känner vissa dar också när han skall skriva..

Har så jävla ont i mina armar... Dörrarna bak på släpet, de bakersta sidodörrarna, är så förbannat tunga.. O står man minsta snett åt vänster så är det så gott som omöjligt att få igen dem... Men jag har börjat ta dörrarna mot bröstet, o så grabbar jag tag i ramen undertill med händerna o trycker med kroppen... Effektivt, men mina armar... Men det e ju skönt att man inte behöver springa på gymmet iallafall!

Blivit mobbad av de på jobbet idag... Fått handskar efter nästan tre månader, äntligen! Men de e i strl 8, o grabbarna har ju 10, 11 nånting... Så de mobbar mig att det e såna handskar man köper i trädgårdsbutiken, där man även kan köpa matchande krattor o spadar... Elakt tycker jag, men å andra sidan sitter de perfekt! Både tummen o lillfingret passar o e inte en halvmeter för stora!

Vill fortfarande inte att det skall bli skitväder i helgen... Har  inte tid med det... Nu under veckorna, de senaste två iallafall, har nåt jävla virus kommit in i oss, så vi har ingen ork alls...Stefan e värst... Han är helt slut... Får se hur tidiga/sena vi är imon, så kan vi se om vi får reglat klart skjulet o ev satt i fönstrena iallafall..

Nu skall jag in i duschen! Tjingeling...

25 Mars 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida