Stark, starkare, starkast!
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Onsdag...

Ledig idag, har passat på och vara och inhandla lite paket till Lucaz som fyller 7 år på måndag! Stora pojken!

Lucifer hade lyckas förstöra sitt fönster i boxen så jag har hållt på å fixa å dona med det, det tog en stund kan jag säga;)

Syrran sa att hon berättat för A & H om spöket som visar sig här på Udden ibland, hon som vi säger är Ingeborg... Hs teori var att det kanske inte var Ingeborg som sprang runt å visa sig utan Rally Calle;) Haha.. jag får nog fråga L om hon har märkt om han försvinner nån natt då å då å är iväg och spökar i stugorna!

Håller på å kollar transport för fullt, jag måste verkligen ha en nu när Lucifer ska iväg på upptåg! Det är inte lätt det där med transport, jag tror ändå att han föredrar en boggi, sen vill han ju stå brett så då tror jag att jag måste ha hel bom fram, och helbom bak, men på onsdag ska Sus å jag iväg och kolla läget... få se om vi gör nåt fynd!

Idag gjorde jag en upptäkt på pekås, de har SAFT, jag var tvungen att genast rapportera detta till Hultan, som påstod att det inte fanns att inhandla där...

Köpt ny diskmaskin har vi gjort idag med, fast vi tog inte med den hem utan den får stå kvar tills mattan är inlagd i köket... Ska bli skönt när den är inkopplad å klar - våran har gjort sitt och mer därtill!

Nä nu ska jag ta å titta klart på rent hus, sen ska jag ringa till Ida å prata lite om allt å inget, sen är det sängen som hägrar...

Hoppas på att få en rapport om dagens träning i Filipstad åxå....25 Mars 2009  | Mitt liv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Jansson                                             Skaffa en gratis hemsida