A L E X A N D R A
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Stockholm

Har inte skrivit på ett bra tag nu, det har hänt en hel del på sistonde.. Igår så firade jag och Markus 1 år Tsm,vi drack lite champagne Men eftersom jag har lyckats åka på en jätte förkyning som jag inte blir av med så blev det en ganska tidig kväll..Det roliga var att i måndagskväll så sa macke att han var rätt hängig och trodde att han var på väg att bil sjuk, Men sen när vi vaknar på tisdagmorgon så är jag jätte snorig, svettig och äcklig fy. 

 Imorgon så sticker vi till Stockholm vi ska mysa & bo på hotell SKÖÖÖNT"Ska börja köpa lite sommarkläder för snart åker vi :) Jag längtar jätte mycket, vi bokade resan i September & sen dess har man ju gått och längtat och nu är det snart dags att åka, UNDERBART!

Idag jobbar jag min sista dag på heltid, från Måndag är det halvtid som gäller, känns inte motivernade för fem öre! Men det är väl sånna tider nu antar jag, jag får bita i det sura äpplet ett tag antar jag..

Inatt så drömde jag en mardröm fy vad verkligt det kan kännas ibland, jag drömde att Jag var i kungsberget med Mackes pappa & Tobbe sen så visade det sig att Min älskling var borta så vi började leta efter honom då hittade jag hans mobil i en sjö & han var helt borta, Sen vaknade jag vad skönt det va att se honom ligga i sängen och sova, Tror jag grinade i sömnen ha tänk vad mycket tok man gör när man sover :P

En uppdatering om helgen kommer på Måndag, Jag älskar dig Macke!

27 Mars 2009  | Alexandra | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Alexandra Tache                                             Skaffa en gratis hemsida