Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Fredagslyft
Photobucket


Fredag

Härlig jobbedag med både Seasalt choklad,nötblandning,gula körsbärstomater,vindruvor och sharonfrukter inne på vår expedition.Sånt gör ett stort lyft våra fredag just den kollegan o jag jobbar.Hoppas vi kan fortsätta den traditionen då hon snart slutar snyft.
Hade ett kul värdinnemöte ala nutrition samt hygien idag.Även det lyfte.
Makens sms för dagen var även det ett lyft.BRA JOBBAT ÅSA DU HAR ARBETAT IHOP EN SUPERBRA LÖN vi reder oss tack vare det....*klappar mig själv på huvvet *
Sedan hem efter att ha SKOTTAT bort 10 kg blötsnö från bilen!!!livsfarligt köra hem.
Raskt fixa sig till boxen.Båda benen i komprelanlindor för vänster ben har idag haft värk i sig pga överansträngning av allt kryckande på just det.
Kändes toppen hela passet:)Tror några var rätt förvånade se mig.
Härligt härligt och nu som en ny kvinna för hunnit färga håret samt avnjutit supergod pastarätt med kycklingfile,banan,ananas,purjolök o grädde i bla .

Puss på min make som fixat så gott.Nu stundar godisskålen samt japanskmix o cashewnötter.Mumsfilibabba...lets relax.Först ska Flisan ringa None och tacka för den superfina Bratzen o pärlorna hon öppnade helt uberglad.Hennes helg räddad.Lekt på boxen tom med den dockan .
VAE VARE JA SAE???HAN ÄE JY "BEST"
*23.07*

Okej måste ju få agera nöjesjournalist så här efter ruset*S* av...LETS DANCE finalen.
Ja inte behöver nån undra mer över hur mina dagböcker bör läsas.Bara minnas dialekten på DANSMUSKELPAKETET MAGNUS numera ägare av stor sko och hans partner en liten..de andra flög liksom till New York:).
Hans ÖSTGÖTSKA är ju lite mer Kisamål men tycker nog när jag hör oss prata att vi liksom har samma U o I osv *ASG*...schnyggt vettja.*rysligt töntigt men charmigt*

Så ja vad säga .Ståpäls när Laila svävade likt en vit älva i sitt shownummer och jag kika mest på bringan likt en cornflakesflinga utan ett uns fett på magen*L*.Me oj så vackert det numret var .Riktigt vinnande.

Sen kom så då farsan BALOO och jag skratta gott där jag låg i soffan.Riktigt Jenagott med tårar som rann.Peter o jag bara kika på varandra o så bröt det ut skratt igen.
Ett riktigt spexnummer och helt rätt för ODJURET.

Vilka konstraster till varandra liksom.
Så väntan som är totalbäng för alla TRÖTTA barn.Tycker synd om Flisan varje vecka som fått vakna på lördan o höra vem som vann.Hon röstade en röst på dem var återigen.Solidarisk som alltid.

Stort grattis till Magnus och tröstpriset har du ju redan Laila....LOVE LOVE LOVE i Nicke min idol från filmen G*minns*

Nu stundar en movie....kan förhoppningsvis bli nåt bra..Leonardo di Caprio är ju nice se på om inte annat...Lite kvällsro te till och sen tror jag att jag somnar gott vare sig med film eller inte.Good night.Photobucket

Ha en go helg


Gårdagens blogg får vila kvar......
Photobucket


HL

Som rubriken visar så har denna torsdag varit riktigt hopplös ...
Började med att få en superskön sovmorgon...Lite skallebank kunde maken raskt avhjälpa:).
Sedan ut i solen efter spisat lite lätt frukost.Såååååå skönt ute .Kallt ,hög luft kort sagt en senvinterdag man njuter av.Upptäckte så att jag ju kunde GÅ UTAN ATT HA ONT!!!Kastade kryckorna i ett hörn och jublade.

Photobucket

Sex dagar pip sen var förHOPPNINGSvis tiden hoppandes över ...

Testade träningscykla och det funkade oxå.Bara lägga till plussidan.
Kort var det njutfulla för snart dags för åka jobbet ...


Kronlös...

Arbetspasset där gått finfint.Nya boende och en del pyssla med i pappersväg osv.
Sett fram emot mitt mellis o min måltid jag hade med mig och åt med god aptit salladen med räkorna jag skalade igårkväll .
Syndade lite också men men det gör jag ofta och det märks inte ändå så vad gör väl det bara synda på :)

Fick vaden lindad ändå från foten och upp till knäet från min ssk kollega.MYCKET skönt o stabilt blev det.Bättre o helt klart ett lyft.

Fick vara nöjd kort stund i den den lilla tillvaron tills jag fick kul sms där det visar sig bli en HOPPLÖS månad ekonomisk som jag befarade tack vare Peters sjukskrivning och där DJÄVLA FEBRUARI bara har 28 dgr Hmffffff.

Som tur är jobbar jag extra utöver mina 100 % så det ska nog hjälpa upp det hela lite grand.Orkade inte riktigt ta in det hela utan tänkte mer ja det blir till o svälta:)
Kommer ju se ut som en tarm till sommaren ....till allas glädje:)
Nu börjar ju Peter jobba på måndag igen ..50 % så det blir nog bra.
Jag tänkt o va mammaledig en massa i MAJ/JUNI så ja bara som sagt rätta mun efter matsäcken framöver.LEDIGT är gött och jag ska njuta som få dessa veckor hon och jag och Drutt har zusammen.Sen brinner ju hennes dagar inne till skolavslutningen...Oxå en sketen regel..borde va hela deras 8 e år det gäller.


Photobucket


Äggad...

Så skoj bege mig hem idag för jag hade en sväng till min bonusmor att göra .Väl där väntade ägg från min egna bygd faktiskt samt en påse till Flisan där paket från Toys Rus väntar henne få öppna imorgon kväll.LOVE YOU NONE och så glad du finns och glad att du kämpar i dessa strålande tider.


Photobucket


Comeback...


Nu så stundar fredagen min alldeles BÄSTA DAG på hela veckan!!!!


Photobucket

Tror alla har en dag de särskilt gillar och just fredagar är min nr 1.Förra fredagens slut var liksom ingen hit med den brustna vaden ...denna fredag får bli min comeback...som BOXARE!!!
Hur jag ska klara det?? Det är väl inte med vaden jag slåss kommer svaret bli...hehehe.Näe jag ska dit o värma upp på mitt vis utan löp o hopp o skutt o sen kan jag göra allt utom just ben.Rygg,armar,raka slag,krokar,uppercuts,mage,axlar ...kort sagt allt går tom jag numera och så tänker jag göra .

Om jag är ENVIS???
Lite :)

Men bara jag känner kroppen och vet vad knoppen behöver så är det.
Denna vecka har jag fått riktigt bra styrketräning för kroppen ..fått o fått jag har gett den det.
Saknar inte löpet mer än min löpkompis *ASG*...
Blev ju box i måndags ala Å & M och så blev det Pilates i tisdags,onsdags mage o armar..och gångträning och provcykling 5 min idag på den ska viloträningsdagen.(som blev ca 7000 steg)
Nöjd är jag .Armarna jag har som mål att forma till börjar bli riktigt snygga.Inge häng där mera....
Vet jag inspirerar en del och retar gallfeber på andra genom skriva detta men who care?
Näe ingen läpp att hänga o deppa över här är det bara framåt som gäller i livet för vår familj.


Photobucket


Fredagskvällen blir ju i Lets Dance finalens tecken ...där jag givetvis sätter HOPPET PÅ VÅR ÖSTGÖTSKE MAGNUS.

Tror fanken folket tycker densamma även om Laila klart är bäst så har han varit den som utvecklats mest!!!


Helgen....åhhhh den ska bli alldeles ljuvligt underbara och efterlängtad och från hopplös till hoppfull!!!

Först en jobbedag efter skön sömn..Har ju Uffe Lundells bok Värmen som väntar som sängfösare....ÄLSKAR hans sätt skriva längtar till få läsa...hörde han ska nu bli dramatiker och skrivit 6 pjäser...Häftigt.Han är KULT en man som kommer bli blir störst efter sitt liv tror jag.Folket inte fattat än.Inte massorna iallafall.
27 Mars 2009  | Dagbok | 1 kommentar
Kram
Skrivet av Anneli den 27 Mars 2009 22:11
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida