Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Veckan som gått & Earth Hour

Gud, vad flitig jag är på att skriva här! Ni får väl säga till mig om jag skriver för ofta och för mycket.... =) I söndags var det alltså dags för Jerrys debut i juniorklass på utställning. Stora delar av lördagen ägnades åt diverse förberedelser och när kl var 21.30 var jag äntligen klar med allt och då låg stora delar av Jerrys frisyr kvar på golvet i duschen och badrummet. Inte bra, men shit happens! Sen åkte ytterligare delar av kvarstående frisyr iväg med hårtorken. Lite taskig tajming av Jerry, men vi får väl skylla på orutin. =) Väckarklockan ringde 04.20 i söndags och när kl var strax före 7 mötte vi upp Linda med Sune (Jerrys pappa) och Himla i Uppsala och sen åkte vi vidare till ridhuset i Högbo (utanför Gävle). Vi fick låna snälla Sanna från kennel Kvicksans som handler till Jerry. Tack för att du visade busiga Jerry så fint! Det var riktigt lyxigt att få stå vid sidan om och titta på. Resultatet har jag redan skrivit om och jag är jätteglad för 4:e platsen! Jag var nöjd redan när han fick det röda bandet. Inga jättehöga krav här inte! =) Det viktigaste för mig är att Jerry tycker att det är roligt och det verkade han tycka. Efter allt som vi har varit med om i sjukdoms-/otursväg med Malte & Gunde, är en frisk & glad hund det som är allra viktigast!! Efter att Jerry hade varit inne i ringen stannade vi kvar och kollade på dom andra klasserna och även delar av finalerna.

Vad har vi gjort mer i veckan? Dagarna/kvällarna efter utställningen var jag både trött och hade grym träningsvärk efter att ha burit den tunga buren till och från bilen, så det blev inte alls mycket gjort. Jo, i måndags hade vi planeringsdag med jobbet och sen åkte vi till Greken i Knivsta och åt middag efteråt. I torsdags åkte jag & Jerry till Täby efter jobbet och gick långpromme med T3 & Gus. Vi provade att släppa ihop hundarna och det gick jättebra, så dom var lösa hela promenaden. 

Igår (fredag) var jag ledig och hade ställt väckarklockan på halv 8, men vaknade när Nicke gick upp kl 6. Så när klockan var 9 hade jag renbäddat, tvättat, lagat middag, städat & diskat. Skönt att ha allt gjort så tidigt! Sen tog jag en dusch innan jag & Jerry åkte hem till Linda. Där gick vi en långpromme och Jerry & Himla busade massor, precis som vanligt. Efteråt åkte vi med Linda på jaktkurs och jag hade bara tänkt titta på, men hon som hade kursen tyckte att jag skulle ta med Jerry för att han skulle få träna lite passivitet. Vi var med på första övningen som var fotgående, men vårat fotgående var inte alls lika fint som dom andras. =) Sen kastade jag markeringar åt dom andra på kursen och då fick Jerry sitta bredvid mig. Nyttig träning! Efter 1 timme fick Jerry sätta sig i bilen igen, medans jag fortsatte att kasta markeringar. Måste komma igång och träna lite mer med Jerry. Jag ska bara bli frisk först, för nu har jag blivit förkyld. Har ändå jobbat idag och jag hoppas att jag orkar jobba imorgon också, för vi är så få på helgen och har inte så många vikarier att ringa.

Ikväll är jag & Jerry ensamma hemma och vi ska haka på Earth Hour och släcka lamporna. Mysigt & läskigt!! =) Tänker smygkolla på Expedition Robinson, för jag missade det förra veckan.... Här har dom gjort dom gröna mellanmjölkpaketen svarta pga Earth Hour och det har ställt till med lite problem på mitt jobb, för pensionärerna har blivit förvirrade och har svårt att förstå att det är samma innehåll som det var i dom gröna mjölkpaketen. Sen måste man ju även förklara varför paketen har blivit svarta och vad Earth Hour är. Det är inte lätt att vara gammal! =)

Här kommer några suddiga bilder av extremt dålig kvalitet från utställningen:

Och till sist så har jag fått en award av Charlotte & Lotta. Tack så mycket för den!

28 Mars 2009  | Blogg | 2 kommentarer
Var väl jätte bra med 1:an och plac. 4. Han är ju bara en pojkspoling än!!!! Skönt att du fick en handler oxå.. Jag har hjälpt tll med att visa labbar oxå åt andra så jag vet vad det betyder för ägaren!! Hoppas allt är bra med er och att jobbarhelgen gick bra för dej med!! kramiz

Webbplats: http://www.nogg.se/lyckornaslabradorer
Skrivet av Lotta den 31 Mars 2009 10:40
Grattis till både award och en fjärde plats till Jerry! Det låter som en topppen helg! Ha det gott! kram Anna

Webbplats: http://skrivanne.wordpress.com
Skrivet av Anna B den 29 Mars 2009 21:15
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida