Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


det var nära ögat...

idag var jag och hundarna ute och gick en jättemysig promenad uppe i fontin..
vi hade gått ett tag och jag hade ingen aning om var vi var, men huxflux kom vi ut mitt i kyrkogården..
då såg hundarna sin chans. dom ville ha bort deras jobbiga matte och passade på när vi ändå var just där vi var, inga ambulansfärder eller liknande..
hundj*vlarna drog omkull mig, dom ville ju ha död på mig kom jag på efteråt. haha..
jävlar vad ont jag fick, slog mig rätt ordentligt- men deras plan gick i stöpet, för inte dog jag inte.. var bara ganska omtöcknad..

jag har jobbat lite med hundgården sen jag kom hem, men jag är för klen för att orka flytta på sektionerna sjäkv *suck*

jag har ju vart orolig för att jag inte ska kunna gå på My Dog i januari, man får ju inte ha med sig hundar som inte ska ställas..
men idag kom jag ju på att hundgården kommer förhoppningsvis vara uppe tills dess- då kan ju faktiskt hundarna vara där i medans jag roar mig.. om det inte är för kallt för dom då förståss..
annars får dom väl vara inne, nu har vi ju ingen kabel som ligger tvärs över golvet i hela huset som ciwi kan tugga på ;)

idag har jag shoppat de sista julklapparna.
Skönt, för jag börjat bli trött på detta nu! jag vill att jul och nyår ska vara över och att det kan bli den 4 januari snart istället (my dog.. jag kommer shoppa ihjäl mig!!!)

Nu ska jag lägga mig å slappa tills mattias kommer hem.
läser en grym bok nu.. Den svenske kanibalen heter den.. en sann historia.. den är så bra så jag kan inte lägga ifrån mig den.. så det blir att jag ligger å läser hela nätterna..

min lilla prinsessa ska antagligen på "spa" den 29 dec, det ska bli lite spännande :) Nino är lite lättare att få in i duschen så han får sitt egna lilla spa hemma :)
hundarna kommer få sjukt mycket ben i julklapp. det är typ det enda dom får. + hundgården då förståss av mamma å pappa :)

imorgon blir det träning! hurra..
börjar få lite abstinens nu.. men jag körde lite framförgående på promenaden med ciwi idag och det gick kanon. är verkligen jättenöjd.
skulle dock vara skoj om det kunde gå lika bra imorgon när man har folk som kikar.. haha. men det gör det ju garanterat inte..
20 December 2006  | Allt å lite till... | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida