Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Tid åt barnen
Söndagen i ZZZZZZzzzzzzommartidens tecken

Jag är som kossorna:) som känner av sommartiden rätt rejält.Planerade i år för att just inte nattsudda och få tiden att kännas okej.ZZzzzzov till 13 !!!!ehhh alltså var klockan 12 i min lilla kropp.Attans så skönt det var.Fick dock god smoothie för att föröka få liv i mig vid 11 alltså 10 ....men jag drack jag såg kaffet och sen zzomnade jag om igen.Riktigt lat var ordet .
Zzzzzen då jag kände mig utvilad låg jag kvar lite till läste en stund och loppade mig.
Då hade Fredde o Peter redan gett sig iväg till fotbollstältet för träning.
Flisan lika lat som jag och lekandes rollekar gjorde sig inte mer besvär hon utan hade en helg krya på sig från sin förkylning på.

När jag tyckte jag var klar med mitt meditativa tillstånd då hade energin återfunnit sig.Provade cykla och ja en mil gick ju fort:)....inomhus....
Sedan en promenad med Drutt som även den gick med stödstrumpor på .*hurrade över den brustna vadmuskeln*

Körde lite pyssel hemma och värmde mat åt Flisan .Sedan när de andra kom åter med bilen DÅ svishade jag och Flisan iväg på vår lilla Mordotterstund ihop.
Jättemysigt hade vi går se från bildspelet ovan för den nyfikne.

Glass o stora lass och solbrillor var lite av det vi påsjuka kom hem med efter 2 timmar .Maken trodde de stängde 17 så han glad han gav oss en timme men hehehehe det visade sig stänga 18 *ASG*....så vi klara galant av både fönstershoppa och fylla några påsar med viktigheter.
Fick samtal i en provhytt från mycket nära vän som uttryckte sig jag är på ditt ,mitt och Peters STAMSTÄLLE....och jag den döva hörde...vi har väl inget LANTSTÄLLE!!!näe men jag är på AKUTEN säger hon då och ja chocken blev total.
Hon nu bättre och hemavid igen .LOVE YOU älskade vän.

Kvällen ja den tillbringades på det tycker är det jobbigaste träningspasset jag vet nämligen boxen som inte är i vår bygd .Zzzzzzablar i min lilla låda vad jag fick slå ur mig alla fördämningar.Kikar på stark mage tillika armar och hals*S*
Tog det lugnt med min vad och den var lindad hårt och då gick det prima.Så trångt i den gympahallen att det ej blir massa löp utan mer andra rörelser.

Förväntansfulla la vi oss senare då det vankades Peters första arbetsdag på 2 månader .Så fort men ändå sakta tiden gått kan man tycka.Mycket som hänt och mycket som skulle tillfriskna efter hans hjärinflammation.

Tackar Gud för att det gått så bra som har med det mesta.
Allt går som man brukar säga men attans ibland undrar man om det bara är nyfödda som inte kan gå??!!

Har bestämt sagt att nu får det vara nog av skit o elände men så länge det jag ropar åt har vaxproppar så verkar det lönlöst.Måndag i ett slag

Ja så blev det måndagmorgon och det var DÅÅÅÅÅ vi alla kände det av som att gå upp mitt i natten.Jag hade drömt så konstiga drömmar så det tog en stund förstå att det var Rix Morgon Zoo som pratade .
Hade bestämt mig för att VARA PÅ GLATT MORGONHUMÖR vilket jag aldrig är .
Allt för att försöka få Peter få en bra start.
Funkade .
Flisan glad i sina baggyjeans och röda Hello Kitty t-shirt.Nya örhängen där jag fick välja ett av tre att låna...jo man tackar.
Själv fick byta då Flisan tyckte min tröja jag satt på mig var ..."konstig".
Blev då t-shirt med stort ANKARE på som mamma en arbetsdag senare kommenterade som : SYMBOLISKT ÅSA med ankare ...du är ju familjens just ankare.

Åkte då den GLÖMDA RUNDAN som innebär en lång omväg till mitt jobb.
Först släppa av Peter som helt bytt plats sen sist med nytt eget rum och inte ens i samma hus.Snacka om omställning .Statliga företag som har pippi på omorganisationer.
Sedan släppa av glad Drutt till mormor som även hon var zommartrött.
Ja sen stämpla in kl 8-16.15.
En av mina bättre arbetsdagar som verkligen känts så lätt att jobba .
Jag glad ,lugn och nöjd helt enkelt.Fick sen SMS om att räkningarna gjorda av maken som ju då jobbar 50 % och slutade ju just före lunch.
Visade sig vara bra med pengar kvar.NORMALT och inte äta blodpuddinghelamånadenapril.


Åkte så efter jobb hämtade Drutt och språkade med mor lite .
Sedan till sonen som oxå slutat tidigt och undrat ifall jag var sugen hitta på nåt med honom tex spela lite golf på rangen.
LUST??? har aldrig slagit en sån golfboll i hela mitt liv.Men lust umgås med dig skrev jag .Blev en 3 timmar totalen.Först prova slå.Sen gå långis med Drutt och så åka och gå handla bla jeans ,tröja osv till honom.Som han växt äger han nu med dessa nya 3 par byxor och det går åt när man är 15 bast.
Vi hade riktigt trevligt och tiden rann iväg fort.
Många steg blev det kan jag lova .Superbra för min stegräknartävling där jag börjar komma igen igen efter en vecka drygt i stor skillnad mot förut.
"SYND" för folks som trodde jag skulle få gå ur den helt....mycket synd*L*Fortfarande chans vinna resa för 5000 kr och jag jublar över bara chansen.
Stretcha vad blev det vid hemkomst .Men känns skönt kunna gå som folk igen och bra få genomblödning i vaden .Positivt som bara den.Sakta men säkert är målet.


Den energin som lagrats tog till slut slut vid hemkomsten kl 19.....
Flisan skulle nattas och få sitt.Drutten glad över få frihet igen från bilens timma.
Peter glad få nån tjöta på lite.Hmmm läckan idag har de sågat upp väggen för .
Kan säga så här.Man ska INTE spika något i en list ex en spik eller så för fästa sladdar med för DÅ kan det hända man träffar ett vattenrör....Sen säger jag inte mer men tänker sända den som gjorde det på ARBETSLÄGER I UZBEKISTAN...


Så var det läckan i tvättmaskinen...kan säga att man SKA INTE låt tvättmedel hamna i fel fack så det täpper igen för då kan det bli swimmingpool i badrummet ...den som anses skyldig till detta är redan satt i arbetsläger både här och snart där.......


För övrigt då kikar upp så var ju dessa dagar inklusive helgen FANTASTISKT zzzofta och riktiga sköndagar lägga på listan av dagböcker...

ARBETSLÄGRET väntar nu med ca 50 timmars arbetsvecka... because Im worth it...


Tisdagen lite soft 6.45 16.....sen Pilates 19 ....Desperate Houswife kl 21...mycket bra dag i sikte!!!!

Kram till dig från mig*L*


Photobucket

30 Mars 2009  | Dagbok | 3 kommentarer
Whooow vilken golfstil du hade....hehe! Spelat länge? Och Freddan han vara växer och växer och slår snart i huvudet i dörröppningarna stackarn! Tvättmaskinen är ett måste och går före tom kylskåpet *veta* *asg* Skönt att Peter kommit igång lite också och det är bra för kropp och själ. Han kan ju vila och ta det lugnt den andra hälften. Näe vad sugen jag blev på glass nu också....går och bäddar ner mig. Kramen och hörs snart igen!

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 31 Mars 2009 23:22
Jag som tänkte ringa dig och föreslå att vi kunde ta en tur på maxi...varför gjorde jag inte det, när ändå du och Flisan var där. Kram Sis

Webbplats: http://www.nogg.se/maula
Skrivet av Martina den 31 Mars 2009 22:21
Härligt att få sova så LÄNGE!!!! Undrar när jag får det igen *ler* Kramar om massor!
Skrivet av Anneli den 31 Mars 2009 08:14
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida