Camilla och Busflocken
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2018)
>>


Vad har vi hittat på sen sist?!

 

Hallå alla vänner där ute!

Här kommer lite bilder så ni får se vad vi hittat på när vi inte varit här på ett tag. Vi kommer tillbaka sen igen men vet inte när ännu bara för matte har inte så mycket data tid just nu. Men kommer tillbaka det gör vi med säkerhet!!

Jag har lekt med min kompis Jacks :-) Han är en himla go kille han och jag gillar han massor!

Busat på stranden med mina kompisar har jag....

Jag var med mina små kompisar och gick en mysig runda på ängar

Vi var på utställning i Malmö

Det gick inte alls nåt vidare denna gången ..... Fast jag var jätte glad och verkligen gjorde mitt bästa! Men den här domaren ville nog ha utsvultna hundar för han sa jag var "FET ".... HM Sista bilden är när matte får kriktiken och domaren talar om att han inte förstår hur man överhuvudtaget anmäler en så "FET" hund till utställning och kastar ut pengarna.... Matte fick svälja flera gånger för att inte säga några väl valda icke vänliga ord till denna knäppa domaren! Jag fet... nej inte en chans!!! Men en 2a fick jag iallafall!

Jag har busat med min farmor och hennes flockmedlem lilla Bitzy

En dag var jag o matte hos mattes goa vän Ann och hennes underbara hundar och då gick vi i kalkbrottet! Det var jätte mysigt tyckte både 2 benta och 4 benta :-)

Maya och Jamba har inte förstått hur härligt det är att bada så dom står o kikar när jag tar mig ett dopp!

Så här ska ni göra tjejer!

Hm ger ni upp? OK jag visar en gång till :-)

Så här menar jag!

Härligt att bada är det!

Nu ska ni se här......

Min husse har brutit benet men är äntligen hemma efter 2 veckor på sjukhus. Stackars husse kan inte gå utan hoppar fram med en bock inomhus och när vi ska gå ut sitter han i en stol och rullar fram. Men jag är så glad att husse är hemma och matte säger att jag är så duktig och inte springer i vägen och när husse rullar med sin stol ute går jag så fint med honom! Doktorn säger att det ska gå 2 månader innan husse får börja stödja på sitt ben och jag hoppas tiden går fort för jag saknar att gå med husse och hämta tidningen på morgonen minsann! Visst får jag följa med när matte går till brevlådan men det är ju inte samma sak ändå! Morgon promenaden till brevlådan är ju min och husses och den turen betyder mycket för mig! Så jag hoppas att husse ska krya på sig fort!

Och nu till nästa gång vi ses får ni ha det så bra så länge!

NOSPUSS på er alla!

 


       
2 April 2009  | Myzakk berättar 2009 | 4 kommentarer
Hej på er! Vad kul du verkar haft med kompisarna och badat redan! Stackars husse, håller tummarna för att ha snart ska kunna gå till brevlådan igen! Hm, Malmöutställningen verkar ha varit väldigt svår i år, men hur kunde han uttrycka sig så!!! Du, Myzakk som är så otroligt fin i kroppen <3 Du ska se att på nästa utställning blir det bättre resultat! Vi önskar er också en riktigt fin helg! Massa kramisar från oss..

Webbplats: http://www.nogg.se/pontiacvovven
Skrivet av Mari-Anne, Gucci och Tuva den 3 April 2009 18:26
Hejsan på er kompisar, så kul att ni är på benen du och matte, så ni kan ta hand om husse nu. För han behöver nog lite extra ompysslande skulle vi tro:-). Sedan måste vi säga så fina kort ni hade i bloggen, din matte tar så fina kort så. Det när du hoppar rätt i vattnet gillade våran matte jätte mycket. Ja alla var bra med det var bäst!!!. Vi hoppas att ni får ha en ny bra vecka med era kompisar/ boxerkramar från oss

Webbplats: http://www.nogg.se/xenopax
Skrivet av Ninni XeNo o Pax den 3 April 2009 12:43
Vilken toppen tid du haft med dina kompisar;-) Vi hälsar alla till husse o hoppas han är kry o på benen snart..Massa nospuss o kram till din goa matte med<2

Webbplats: http://www.nogg.se/Japanese_chin
Skrivet av Chilliy & Casper den 3 April 2009 06:51
Hej rara goa du/ni,,,Jacks tackar o hälsar att han älskar att busa med Myzakk,,,Jag älskar också Myzakk och hans matte har en mycket speciell plats i mitt hjärta,,,Tusen tack för den mysiga eftermiddagen ute hos oss och våran härliga tur i kalkbrottet vi har super mysigt där,,,hälsa så jätte mkt åt Magnus att vi här i Ignaberga hoppas att han snabbt är på benen och kan ta dej med på tidningsrundan igen urgoa Myzakk,,,ha nu en alldelles underbar helg alla goa vänner i finja,,,puss på er från oss i Ignaberga,,,

Webbplats: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=46769
Skrivet av Ann & Göran den 2 April 2009 21:42
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Camilla Edqvist                                             Skaffa en gratis hemsida