Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2023)
>>


sooool

2 dagar med solsken, med ett par timmars avbrott igår när jag var i stan och fikade samt handlade så har hundarna varit ute hela dagarna.

Igår latade vi oss, tränade lite lydnad och efter mammas sväng till stan så kunde jag inte motstå mina hjärtans blickar så jag la 2 mini spår i våran lilla skog här brevid. De fick en pinne var, just bara för att träna påsläppet, när jag la spåren var det barn som lekte i skogen så de hade antagligen gått i spåret för de hade lite svårt att fokusera men sånt kan ju hända på en tävling med... kanske inte att barn leker men djur..

På kvällen bar det av till deras farmor och farfar, där pappa dök upp lite senare och klev in i hallen utan att hundarna märkte nått -konstigt!

Idag fick jag ett ryck och platerade frön, la på jord i rabatterna och krattade pinnar sist men inte minst så klippte jag plommonträdet, kära vännen sa att man ska göra det på hösten men jag orkar inte vänta ett halvår och det såg hemskt ut när alla grenar spretade åt alla möjliga håll, men jag behöll några grenar så vi kanske får ett par plommon *hehe*

Grannarna har klippt häcken så nu ser ungarna ut till vägen, oj så spännande -där finns det många att hålla reda på och framför allt skälla på! det är många som går med sina hundar där, så det finns många att kolla in.

Måste säga att har man 2 lurviga skönheter hemma och dessutom går in med skor så blir det rätt så smutsigt, tur att vi har en snygg dammsugare som inte platsar i något skåp utan kan stå framme hela tiden =)

Kram på er

2 April 2009  | lediga dagar | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida